How to buy Premium Beautiful Corset

Many had been asking how to get their hands on the Premium Beautiful corset.  It is the most sought after corset in the market right now.  Why?  Because EVERY WOMAN wants to be HEALTHY, BEAUTIFUL, YOUNG and ENERGETIC.  Some of them even wants to earn some EXTRA CASH (RM5,000+++) at the side as the added benefit of joining the Premium Beautiful business.

 

Well, you have come to the right place.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

wpid-signature2.jpg

I am a certified Premium Beautiful Expert

I am a certified Premium Beautiful Expert

 

If you are too shy to call me, just click on the “Contact Me” tab above and fill in the form that I have prepared and list out all the questions that you have in mind.  Alternatively you can also click on the orange button on the top left side of this page.

 

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

PREMIUM BEAUTIFUL:  THE BEST INSTANT BODY SHAPER

 

Regardless if you are a size 6 or a size 16, you too can look great and have the confidence to flaunt your curves.  Give yourself the BEST that you deserve.  PREMIUM BEAUTIFUL had helped many women all over Malaysia and globally.

Say YES today!

10670070_934627676564752_4685429254654196706_n (1)

 Tsunami PB instant shaping

Tsunami PB Instant shaping

Nak Beli Premium Beautiful Part by Part?

Ramai yang message I tanya if they can buy just the long bra, or the waist nipper or just the long girdle…

BOLEH…

Takde pun we all cakap you WAJIB beli satu set.  Cuma if you nak badan macam hourglass shape memang lagi best pakai satu set la kan…

Premium Beautiful part by part

Ok before I list out the prices for each individual parts, let me just recap balik apa function for each part of a Premium Beautiful corset.

Premium Beautiful is divided into 3 parts:

  1. Long Bra
  2. Long Girdle
  3. Waist Nipper

Each and every part of Premium Beautiful corset has its own unique benefits.

 

Long Bra

 

long bra_premium beautiful

  • It helps to prevent breast cancer as the pyramid shaped cup allows ventilation to the nipple.
  • The thick bra strap provides good breast support, especially for large breast.
  • Promotes natural breast enlargement as it provides good blood circulation around the breast area.
  • It helps of enhance and beautify the breast.
  • It helps to prevent gastrict, especially the abdomen area where there is FIR.
  • For breastfeeding mothers, it helps to prevent breast engorgement and also helps to stimulate milk production.

 

Long Girdle

 

long girdle_premium beautiful

  • It helps to support the uterus after birth
  • It helps to stabilise hormone
  • It helps to reduce menstrual cramps
  • It helps to encourage pregnancy
  • It helps to beautify the butt
  • It helps to reduce white discharge
  • It helps to prevent cervical cancer
  • It reduces the toxins in the body
  • It reduces the sign of stretchmarks after childbirth

 

 

Waist Nipper

 

waist nipper_premium beautiful

  • It provides great back support, especially for slipped disc patient
  • Helps to break small kidney stones
  • Helps to eliminate stretchmarks
  • Good for shaping the waist area
  • It helps to reduce high fever and yellow fever (for babies, just wrap the waist nipper around the baby loosely)
  • Helps with back pain and pain in the joints
  • Helps to reduce migraines and headaches

 

premium beautiful_zahureendotcom

So how much is the price for each parts?

Premium Beautiful Classic:

Short Bra  RM480 – RM528

Long Bra  RM780 – RM858

Waist Nipper  RM676 – RM745

Long Girdle  RM910 – 1,000

Premium Beautiful Elegance

Long Bra  RM925 – RM1,015

Waist Nipper  RM780 – RM857

Long Girdle  RM1,045 – 1,148

    

Why are there two sets of prices for each part?  

Well, Premium Beautiful is designed for all body sizes.  Hence, there are various sizes that are divided into two major price category, Small and Large.  

How to determine your sizes?

You can measure your 4 major body parts in centimeters, as shown in the diagram below and just contact me to get your Premium Beautiful sizes and relevant prices.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

Is the price final?

Well, every customer of mine definitely will get the BEST price from me.  However, you would have to contact me to get the special price!!!  There will be a HUGE SAVINGS if you choose to buy 1 full set of Premium Beautiful Classic/Elegance :)

So all you have to do now is just to sms/whatsapp/telegram me at 012 284 5882 the below message:

Premium Beautiful <you choice of part><your measurement><name & location> 

and I will get in touch with you with your relevant size and your SPECIAL price a.s.a.p.

FREE GIFT awaits the first 10 buyers until 30 November 2014.

wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung untuk Lelaki

Lelaki pun nak pakai bengkung ke?

Well, actually ramai lelaki yang I kenal actually pakai bengkung (also known as abdominal binders) yang mereka beli dari Pharmacy sebab nak atasi masalah sakit belakang dan perut buncit.  Tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.

tummy binder

Abdominal-Binder

Let me tell you a secret…

Many men dah start pakai bengkung Premium Beautiful tau sekarang…

Kenapa?

Sebab Premium Beautiful waist nipper ni mempunyai 7 tetulang teknologi tinggi yang boleh membantu mengurangkan masalah tulang belakang, seperti bongkok, slipped disc dan sakit pinggang.

So, abang-abang gagah yang suka pegi ride, cyclists and motorcyclists, memang sesuai la pakai bengkung Premium Beautiful ni. An 8 hours journey on the bike would be a pain-free one with Premium Beautiful on.  Trust me!

bengkuk-lelaki

Bengkung for men

Also for those yang memang selalu sakit-sakit pinggang, sakit belakang, or even yang baru lepas buat abdominal operation, this bengkung is what you need to get full comfort.

Bengkung for after abdominal operation

Premium Beautiful has been recommended by 3 International Chiropractic Associations:-
The Canadian Chiropractic Association;
The American Chiropractic Association;
The Chiropractic Association of Quebec.

Premium beautiful chiropractic association certified

Price: RM600 to RM800 depending on sizes

Lifetime Warranty! (read about it here)

How to order?

Step 1:  measure the tummy area (largest circumferece) in centimeter

Step 2: SMS/Whatsapp/Telegram me at 012 284 5882 <Bengkung untuk lelaki> <measurement> <name & location>

I will get back to you with the full detail of the size and price for you a.s.a.p!

p/s:

Ramai jugak Abang Gagah yang super satisfied with the bengkung that they too decided to sell the Premium Beautiful corset to spread the greatness of the product.  Now, these two gentlemen are making lucrative income!  Contact me to find out how you too can be part of us.

Premium Beautiful dan lelaki

wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid-signature2.jpg

 

Berjaya Hamil Selepas 2 Bulan Dengan Premium Beautiful

Hamil Premium Beautiful

 

 

Alhamdulillah untuk Sis Usyarni ini.

 

Selepas 2 tahun menunggu, alhamdulillah akhirnya berjaya mengandung selepas 3 bulan memakai Premium Beautiful.

 

Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 

Sinar Far infra red (FIR) di dalam Premium Beautiful dapat menolong untuk membersihkan, menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.  Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle Premium Beautiful ni..

Long Girdle Premium Beautiful

 

long girdle_premium beautiful

  • menolong menyokong rahim sebelum dan selepas bersalin (memperbetulkan kedudukan rahim)
  • menolong menstabilkan hormon dalam badan
  • menolong mengurangkan senggugut
  • menggalakkan kehamilan
  • mencantikkan punggung
  • menolong mengurangkan keputihan
  • menolong menghalang kanser serviks
  • mengurangkan toxin dalam badan
  • mengurangkan stretchmarks selepas bersalin

 

Tapi kalau just pakai long girdle aje pun susah jugak.. Sebab Premium Beautiful ni korset alih lemak. So if kita pakai seluar aje, lemak2 di peha dan perut akan terbonjol atas lipatan seluar.  Tiba-tiba perut nampak berlipat la pulak kan…

 

Premium Beautiful perut buncit

 

Premium Beautiful perut buncit

 

 

So better pakai one full set untuk make sure semua lemak yang salah parking di alihkan ke tempat yang betul dan di lock kan terus. Baru la badan pun menarik, kesihatan lagi laa bagus.

 

For those yang sedang mencuba untuk hamil, invest la untuk membeli Premium Beautiful ni.  Sebab tak salah jika kita doa, usaha, istiqamah dan tawakal.  Plus, Premium Beautiful ni nanti boleh dipakai masa berpantang, menyusu dan untuk mendapatkan badan sebelum mengandung kembali….

 

Promosi Premium Beautiful berakhir tengah malam ni.  So cepat-cepat contact I untuk dapatkan harga yang menarik dan hadiah percuma (bernilai RM500).

 

wpid-signature2.jpg

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Premium Beautiful & Breast Cancer

Sharing is caring….

 

If by selling Premium Beautiful I can play a part in increasing the number of breast cancer survivor or reducing the number of death by breast cancer, then I am going to be promoting this all out… because I CARE!

 

Contact me for free consultation and fitting.

 

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ANTI-KANSER??

 

10402788_10205272215507585_8733315716126453253_n
Tak percaya jom baca…

 

[copy & paste from Kak Emma RajaBeautiful]

 

Kepada pengidap breast cancer atau anda sendiri tak tahu anda ada cancer ke tak..

 

Tahukah anda? Premium beautiful boleh membongkar penyakit anda ini.. Anda boleh rasakan keajaiban.
Tanda 1- Putih2 susu keluar berkerak2 di hujung cup bra PB anda.. putih2, kerak2
Tanda 2- Darah boleh keluar melalui niple anda juga..
Tanda 3- Kesan denyutan mungkin timbul

 

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana2 pihak. Kami tidak boleh guarantee apa2 atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang Premium Beautiful ini digelar “BAJU anti-cancer” tetapi bergantung juga pada serious nya tahap anda ye.. Berita baiknya saya boleh kongsikan disini, kisah benar client2 saya. Apa yang mereka experience setakat ini…. cuba check dengan kes-kes anda ini

*tahap/stage Ada kes dimana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu —> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan——-> “Kita tangguh dulu chemo atas u, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!”

* Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup —–> Cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh badan. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium beautiful memang semakin improve.

*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit—-> Client saya! selepas memakai PB, ia semakin berkurang sakit.MAsyaALLAH!

* saiz lump/benjolan dalam breast—-> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.
Client saya juga!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maaf tulisan saya ini berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/pengkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ni tapi pakai hari2 . Tulisan diatas adalah spontan dan original dari saya. JIka ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa2 kesalahan diatas boleh hubungi saya segera.

Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan penyataan diatas , anda buatlah kajian sendiri–> KEAJIBAN FIR. Sila type “FIR”di google/yahoo search –> anda akan dapat fakta2 yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/ kedoktoran even guna FIR/ pusat pencegahan cancer dunia malahan pusat2 kecantikan kulit/ pusat pelangsingan dll..

Kepada yg belum memakai Premium Beautiful amat digalakkan mula sekarang untuk kesan pencegahan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Ikut kajian kami 8/10 org yg memakai consistent PB mereka bebas sel aktif cancer tau. Kami pemakai2 tegar PB memang every year pergi check mmg alhamdullillah bebas ! Alhamdulillalh!
Last sekali nak belanja 1 gambar memogram client saya di IPOH, sebelum pakai PB ada sel canser yg aktif—> selepas consistence pakai PB sebulan, buat memogram sekali lagi! LEnyap terus sel cancer tersebut! MasyALLAH! Alhamdullillah!!

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

 

Premium Beautiful and breast cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

Bila dah tau, memang rugi sangat kalau tak pakai Premium Beautiful ni kan……

In supporting breast cancer awareness, I nak bagi promotion untuk sesiapa yang beli Premium Beautiful dari I bermula hari ni sehingga hari Khamis (6hb Nov) pukul 12 pm.  Contact me at the below number now!

 

wpid-signature2.jpg

Tsunami Premium Beautiful!

Tsunami… Tsunami… Tsunami…
Ingatkan Tsunami apa tadi kan…
Gelombang besar ke?

YES… MEMANG GEOMBANG BESAR SANGAT!!!

Gelombang Tsunami Premium Beautiful..!

Tsunami PB!!!

Phewwwhhhhh…..!

Macam ribut orang nak beli PB ni tau.. Handphone tak berenti bagi notifications.. Whatsapp la.. Telegram la.. Facebook la.. Instagram la.. semua la…!

Seriously tak percaya?
Jom kita layan gambar ni dulu ok…

 tsunami premium beautiful

Tsunami Premium Beautiful

Top Leaders Circle (TLC) Top Agents everywhere bergabung tenaga and share ilmu tentang Premium Beautiful ni so that we all semua jadi Premium Beautiful Experts….

TLC CENTRE KUALA LUMPUR
TLC TERENGGANU
TLC MELAKA
TLC KUANTAN
TLC JOHOR
TLC SINGAPURA
TLC IPOH

Tsunami PB yang melanda ni terus buat we all tak menang tangan…

Tsunami Premium Beautiful

As Premium Beautiful Experts, we all dah dilatih untuk memastikan that our customers dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa.  We all diajar cara ukur yang betul, cari size sets yang betul and also cara fitting yang betul.  So memang you don’t need to worry la bila you beli Premium Beautiful from us.  In sya Allah, you akan rasa selesa and memang tak senak or ketat.

Tsunami Premium Beautiful

Premium Beautiful corset ni memang the BEST in the market with the HIGHEST quality and standard sampai dapat the SUPERBRAND award tau!

Once dah sarung, memang tak nak bukak… Once dah beli satu, mesti nak beli another set.

So you can imagine WHY we all dekat Top Leaders Circle ni meroyan‪#‎tsunamipb‬…. Customers meroyan, we all pun meroyan sebab everyday ada fitting sessions… Everyday kena pegi punch stocks berduyun dekat stokist…

Tsunami Premium Beautiful

Since demand mencanak-canak, Abang Gagah pun nak join us ride the ‪#‎tsunamipb‬ wave and jual Premium Beautiful jugak ok…

Ye la, demand memang dah sedia ada.. Lagi mencanak ada la.. Bukan merundum pun.. Kira macam wifi service la.. Dah readily available.. Kita just plug and play aje.. Mintak password, download ilmu and start earning income…

1st month income RM4,000++ siapa tak nak kan… Keje dah 10 tahun pun takde nak dapat extra bonus segedebuk macam tu..

Mana la abang2 gagah ni semua tak meroyan jugak nak jual PB. Income besar.. Hati senang… In sya Allah boleh infakkan harta ke jalan Allah dan buat lebih amal jariah nanti…

Jom join the #tsunamipb wave…

wpid-signature2.jpg

Harga Runtuh Bio Velocity Sleep Mate hingga 6 November 2014

HARGA RUNTUH!

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 6 NOVEMBER 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp SUPER LOW PRICE BVSM to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries