Tsunami Premium Beautiful!

Tsunami… Tsunami… Tsunami…
Ingatkan Tsunami apa tadi kan…
Gelombang besar ke?

YES… MEMANG GEOMBANG BESAR SANGAT!!!

Gelombang Tsunami Premium Beautiful..!

Tsunami PB!!!

Phewwwhhhhh…..!

Macam ribut orang nak beli PB ni tau.. Handphone tak berenti bagi notifications.. Whatsapp la.. Telegram la.. Facebook la.. Instagram la.. semua la…!

Seriously tak percaya?
Jom kita layan gambar ni dulu ok…

 tsunami premium beautiful

Tsunami Premium Beautiful

Top Leaders Circle (TLC) Top Agents everywhere bergabung tenaga and share ilmu tentang Premium Beautiful ni so that we all semua jadi Premium Beautiful Experts….

TLC CENTRE KUALA LUMPUR
TLC TERENGGANU
TLC MELAKA
TLC KUANTAN
TLC JOHOR
TLC SINGAPURA
TLC IPOH

Tsunami PB yang melanda ni terus buat we all tak menang tangan…

Tsunami Premium Beautiful

As Premium Beautiful Experts, we all dah dilatih untuk memastikan that our customers dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa.  We all diajar cara ukur yang betul, cari size sets yang betul and also cara fitting yang betul.  So memang you don’t need to worry la bila you beli Premium Beautiful from us.  In sya Allah, you akan rasa selesa and memang tak senak or ketat.

Tsunami Premium Beautiful

Premium Beautiful corset ni memang the BEST in the market with the HIGHEST quality and standard sampai dapat the SUPERBRAND award tau!

Once dah sarung, memang tak nak bukak… Once dah beli satu, mesti nak beli another set.

So you can imagine WHY we all dekat Top Leaders Circle ni meroyan‪#‎tsunamipb‬…. Customers meroyan, we all pun meroyan sebab everyday ada fitting sessions… Everyday kena pegi punch stocks berduyun dekat stokist…

Tsunami Premium Beautiful

Since demand mencanak-canak, Abang Gagah pun nak join us ride the ‪#‎tsunamipb‬ wave and jual Premium Beautiful jugak ok…

Ye la, demand memang dah sedia ada.. Lagi mencanak ada la.. Bukan merundum pun.. Kira macam wifi service la.. Dah readily available.. Kita just plug and play aje.. Mintak password, download ilmu and start earning income…

1st month income RM4,000++ siapa tak nak kan… Keje dah 10 tahun pun takde nak dapat extra bonus segedebuk macam tu..

Mana la abang2 gagah ni semua tak meroyan jugak nak jual PB. Income besar.. Hati senang… In sya Allah boleh infakkan harta ke jalan Allah dan buat lebih amal jariah nanti…

Jom join the #tsunamipb wave…

wpid-signature2.jpg

Harga Runtuh Bio Velocity Sleep Mate hingga 6 November 2014

HARGA RUNTUH!

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 6 NOVEMBER 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp SUPER LOW PRICE BVSM to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid-signature2.jpg

BBPlus Collagen SALE!!!

HARGA RUNTUH!

Semua orang sibuk cari BBPlus Collagen sebab memang it is THE BEST collagen in town.  Testimony sana sini memang dah prove kan that BBPlus Collagen ni selamat dan berkesan.

 BBPlus Collagen testimony

Irdawati Mahyuddin, 35 tahun

Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”
BBPlus Collagen Testimony

Norhajira Razali, 26 tahun

Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”
BBPlus Collagen Testimony

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”
BBPlus Collagen Testimony
Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun

Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”
BBPlus Collagen Testimony
Nurihan Muni, 53 tahun

Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”
BBPlus Collagen Testimony
Nasrah Jusoh, 62 tahun

Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”
BBPlus Collagen Testimony

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun 
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 CEPAT!  

SELAGI STOCK MASIH ADA

 

wpid-signature2.jpg

Going the Extra Mile

43b626467231297f2cfcecebd687041c

 

I always believe in going the extra mile in everything that I do. If it doesn’t kill you, it won’t hurt you. If fact, in sya Allah it will give you the added advantage over everyone else.

 

That is why I chose GEMs as my group’s name last year. It means “Going the Extra Mile”.. I am prepared to live up to that name, no matter what the challenges being thrown at me. And I know my teammates will do too!

GEM

 

Going the Extra Mile. GEM is a very memorable, neat and powerful acronym for all sorts of situations relating to effort, quality, commitment, motivation, development, design, creativity, selling, customer service, leading, inspiring, teaching – in fact any activity, responsibility, project or task which benefits from extra thought, enthusiasm and energy, to produce an effect beyond usual expectations or standards. GEM appears in themes and promotional messages for a variety of situations because it’s an elegant impactful statement underpinned by a very potent concept – that of always striving to do better – to ‘over-deliver’ and to exceed expectations, in the (very correct) belief that doing so will produce great outcomes for the giver and receiver; supplier and customer. GEM is especially relevant for beating competition and delighting customers. It’s also a wonderful maxim for building self-esteem, integrity, respect, credibility, reputation and positive human relationships. GEM is actually an attitude for life as a whole: if a job is worth doing then it’s worth doing in the best way you can. GEM people are noticed and remembered; they become trusted and valued, and accordingly, GEM, simple though it seems, is a wonderful life-code.

Now my target is set on the Free trip to Austria & Hungary. I am going theextra mile to make sure that I will get it. I am also prepared to go the extra mile to help my teammates and anyone that wants to join the bandwagon to qualify as well.

 

Why follow the masses when there are no traffic jam along the extra mile?

 

PhotoGrid_1412416105569

 

 

wpid-signature2.jpg

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid-signature2.jpg

Idea berniaga Online

Memang semua orang ada idea nak berniaga..

 

Ada yang suka masak, so nak berniaga nasi ayam.

nasi ayam

 

Ada yang suka menjahit, so nak berniaga tudung yang dijahit sendiri.

tudung-sisi-tepi-720x340

 

I dulu pun ingat kalau berniaga kecil2an ni pun masyuk jugak incomenya. I tried, but I rasa memang renyah and the return tak banyak mana pun. Sekali pegi beli groceries dekat Giant pun dah habis.

Close-up of a boy paying cash at the checkout counter at a store

 

In the end, I decided to jual Premium Beautiful ni.. Bukan sebab I suka sangat nak jual baju dalam mahal ni (well actually dia tak mahal.. But harga dia tinggi sebab quality dia tinggi.. Ok ni nanti kita cerita lain).. But I fikir balik if I jual 1 set Premium Beautiful ni sama dengan I jual 565 bungkus nasi ayam! Or jual 1 Premium Beautiful ni sama dengan I jual 60 helai tudung! It just makes business sense that jual Premium Beautiful lagi senang and dapat balik modal lagi cepat!

1976935_10152343301377714_6393316860153527514_n

 

So bila fikir balik penat kut nak jual 565 bungkus nasi ayam tu.. Tu pun tak sure boleh terjual dalam 1 hari ke tak.. And then nak jual 60 helai tudung tu modal air liur dia huish mesti berbakul jugak la kan..

 

Now ni jual Premium Beautiful I tak payah risau pasal demand. Sebab Premium Beautiful ni dah ada dalam market dah 22 tahun! So orang dah kenal and reputation pun memang bagus sampai dapat the Superbrand award. Now ni orang beratur kut tunggu turn nak dapatkan set and nak fitting dengan all the ‪#‎PremiumBeautifulExperts‬

 

PhotoGrid_1414416826054

 

If you pergi kedai beli roti, which brand would you buy? Well, I akan automatically beli roti Gardenia sebab dia ada Superbrand and dia memang dah terbukti sedap… Cuba kalau you pergi 7-Eleven tengah2 malam, mesti rak jual roti tu penuh dengan brand roti lain aje and Gardenia mesti dah tinggal sikit. Kenapa? Sebab semua pakat beli Gardenia la kan..

 

If you memang tengah intai peluang berniaga, Premium Beautiful la jawapannya!

 

If you tengah fikir macam mana nak make some side income, Premium Beautiful la jawapannya!

 

If you memang plan nak travel the world, and nak dapatkan peluang melancong 2 kali setahun for free, Premium Beautiful la jawapannya!

 

 

wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Lifetime Warranty

Before I started this business, I have never heard of any corset that has a lifetime warranty.  Until I come to know about the Premium Beautiful corset.

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

The warranty covers any wear and tear of the entire Premium Beautiful set.

 

Terkoyak ke, tercabut cangkuk ke, besi terpatah ke, bra’s underwire dah tercabut ke.. Everything will be fixed FREE OF CHARGED!

 

All you need to do is just contact any Premium Beautiful agent, preferably a certified Premium Beautiful Expert like me, and we will help you send it to the factory to be fixed.  It will only take about 2-4 weeks for it to be fixed (depending on the degree of complexity) and we will deliver them back to you, as good as new!

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

 

So for those of you that already owns a pair of Premium Beautiful, and is wondering if the tear or default can be fixed, do contact me and I can help you out.

 

Seriously, buying Premium Beautiful is the best investment for everyone as you can actually wear it daily for many, many years to come.

- You can wear it before your up coming wedding to get THE shape that will blow the bridegroom away

- You can wear it to help you to conceive

- You can wear it after you have given birth, during your confinement period

- You can wear it while breastfeeding as it can help to ease the engorgement, and help with the milk production

- You can wear it anytime and anywhere as it will give you the added CONFIDENCE that will boost your inner and outer beauty.

 

Contact me now for FREE consultation and fitting.

 

Special promotion awaits.

 

wpid-signature2.jpg

 

 

 

Deepavali SALE for Premium Beautiful & BBplus Collagen

image

Happy Deepavali to all my friends that are celebrating today!

To the rest, have a great break…

In conjucntion with the holiday, I am giving out a special 1-day offer on Premium Beautiful & BB Plus today… Super great discounts awaits.

Contact me NOW to grab the great bargain…

wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful & Diastasis Recti

I was really ecstatic when I received an email from my ‪#‎PremiumBeautiful‬ customer from Nigeria earlier today…

 
She found my blog last year while doing some research on a condition that she had, diastasis recti, a separation of the womb that happened during her last pregnancy. Since she planned to conceive again, she was trying to find solution to her problem.

 

Definition: Diastasis recti is a separation between the left and right side of the abdominal muscle. This muscle covers the front surface of the belly area. Although you can be born with it, it is often caused by pregnancy because of increased tension on the abdominal wall.

Diastasis-Recti-V3

 

How can you tell if you have it?
A diastasis recti looks like a ridge, which runs down the middle of the belly area. It stretches from the bottom of the breastbone to the belly button. An easy way to test for it is to lay on your back with your knees raised. Raise you head and shoulders off the ground and look at your stomach. Is it sunken between your abdominal muscles? Do you have a gap of more than 2 1/2 finger-widths wide between your abdominal muscles? If you see a bulge when you lift your head or you feel pulsing it means the connective tissue is very weak.

 

Apparently Diastasis recti cannot be cured through operation, though many recommended tummy tuck as one of the solution.  Some recommended a waist clincher a.k.a stomach binder a.k.a waist nipper.

 

Premium Beautiful waist nipper would be the perfect solution to Diastasis Recti as the Far Infra Red rays embedded in the material can help the blood circulation around the muscle area to heal and close the gap between the abdominal wall.  Furthermore, the 7 alloy steel in the waist nipper will help to support the waist and spine and also helps to correct the posture of a Diastasis Recti patient.

 

So, without any hesitation, the customer bought the corset at the end of November and managed to conceive 2 months after that. Today she emailed, announcing the birth of her long awaited baby boy and asking when she can start using her Premium Beautiful after her cesarean birth.

 

Diastasis recti & Premium Beautiful
Alhamdulillah.. Another satisfied customer, whom had managed to get what she achieved for from buying Premium Beautiful.. Now she is taking it one step further and using it during her ‪#‎confinement‬ period (read here on my confinement with Premium Beautiful experience).
Ni baru betul orang cakap alah membeli, menang memakai…
Another happy news for this ‪#‎PremiumBeautifulExpert‬

Read more on Premium Beautiful here.

 

Come grab an unbelievable deal now.  Cash and installment buyers are welcome.

 

 

wpid-signature2.jpg

 

Bio Velocity Sleep Mate & Cancer

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) is really a hot seller product because it has been proven to help many with their health problems. High blood, diabetes, nerve problem, sleeping disorder, period pain, migraine, stress to name a few.

image

This is one of my TLC sisters, Kak Soraya, who is a breast cancer survivor.   She was also my roommate during our free trip to Shangai last September.

image

During our trip, Kak Soraya actually brought along her BVSM as it really helps her to sleep and also gives her the much needed energy for the trip.   According to her, she takes her BVSM every where she goes..  And she is a heavy traveller, visiting her kids in Australia and Singapore every now and then, plus going on trips with the TLC…

image

“I used to wake up quite often at night…  But after using BVSM, I totally blacked-out as soon as I close my eyes. Tau-tau dah time to wake up for Subuh. Memang deep sleep tau, Jaja! ”

image

Now she loves to share the benefit of BVSM to her friends, one who is also battling with cancer. According to her, before BVSM, her friend who is undergoing chemotherapy, find it very difficult to grip her hand/fingers, the after effect of the treatment…  Sakit and perit katanya. However, the 1st day after sleeping with BVSM, her friend called her just to share thatbshe can actually grip her fingers when her husband passed her the house keys that morning! That simple joy had actually meant something for someone like her.

image

Syukur Alhamdulillah I have the opportunity to share this miracle product with everyone.

I am giving out special discount for purchases for today (6 Oct) and payments received before 12pm tomorrow (7 Oct)…  So hurry and contact me now.

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries