Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *