Archive for Health

Bio Velocity Sleep Mate & Cancer

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) is really a hot seller product because it has been proven to help many with their health problems. High blood, diabetes, nerve problem, sleeping disorder, period pain, migraine, stress to name a few.

image

This is one of my TLC sisters, Kak Soraya, who is a breast cancer survivor.   She was also my roommate during our free trip to Shangai last September.

image

During our trip, Kak Soraya actually brought along her BVSM as it really helps her to sleep and also gives her the much needed energy for the trip.   According to her, she takes her BVSM every where she goes..  And she is a heavy traveller, visiting her kids in Australia and Singapore every now and then, plus going on trips with the TLC…

image

“I used to wake up quite often at night…  But after using BVSM, I totally blacked-out as soon as I close my eyes. Tau-tau dah time to wake up for Subuh. Memang deep sleep tau, Jaja! ”

image

Now she loves to share the benefit of BVSM to her friends, one who is also battling with cancer. According to her, before BVSM, her friend who is undergoing chemotherapy, find it very difficult to grip her hand/fingers, the after effect of the treatment…  Sakit and perit katanya. However, the 1st day after sleeping with BVSM, her friend called her just to share thatbshe can actually grip her fingers when her husband passed her the house keys that morning! That simple joy had actually meant something for someone like her.

image

Syukur Alhamdulillah I have the opportunity to share this miracle product with everyone.

I am giving out special discount for purchases for today (6 Oct) and payments received before 12pm tomorrow (7 Oct)…  So hurry and contact me now.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

To Look Good : Spanx vs Premium Beautiful

Few years back, after given birth to my 1st child, I did ask around other mommies what was their secret to a great figure and majority answered corsets and Spanx.

 

BL_Corset

 

spanx-logo

 

There are many corsets out there. The price ranges from few hundred ringgit to thousands of ringgit.  There are also bodysuit like Spanx that cost just a few hundred ringgit.  However, the question remains: Which one is the most effective and gives you the most value for your money?

JessicaAlbaDoubleCorset_0

Jessica Alba confessed that she had worn a corset after given birth to her 2 daughters to get back in shape

 

In terms of instant result, all corsets and bodysuits will definitely give you an instant super result.  Regardless which brand you choose, you will definitely achieve your aim of getting a great body. Again, being the devil’s advocates, how long can the corset/bodysuit lasts with constant wearing (daily with a minimum of 8 hours a day)? Are there any other benefits that you will get out of the corset/bodysuit other than the instant shaping effect?

 

Corset before and after_1

 

 

Corset before and after_2

 

before-and-after21

Does the corset or bodysuit that you have bought or intend to buy fulfills these criteria?

  • Lifetime warranty that covers any wear and tear of the corset/bodysuit
  • Recommended by 3 International Chiropractic Associations
  • Uses the Far Infrared energy that provides many health benefits to the wearer
  • Successfully used to aid weight control
  • Helps increases body metabolism rate
  • Helps increases blood flow
  • Assist in flushing toxins from the lymph areas
  • Helps reduces body acidity
  • Helps reduces chances of blood clots
  • Helps reduces high blood pressure
  • Helps relieves muscle spasms
  • Helps reduces joint stiffness
  • Helps reduces migraine pressures
  • Helps relieves headache tension and pain
  • Helps relieves period pain
  • Helps correct the womb position after birth (use during confinement)
  • Helps reduces stretch marks after birth

Premium Beautiful corset fulfills all the criteria above.

 

1396883_623527827703890_1342504584_o (1)

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

 

A friend of mine admits that she had been wearing Spanx since after she gave birth to her son, who is now 2 years old.  According to her, Spanx helps to hide the flabby tummy when she wears it.  However, all the flabbiness will re-appear once she takes it off.  Now she is a satisfied Premium Beautiful user and had admitted that she had lost few inches around her waist since she started wearing Premium Beautiful!!!!

 

premium-beautiful-corset-before-after-salhazain

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-rahidah

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-aisyah

 

 

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

premium beautiful before and after

PhotoGrid_1410489567433

Even if you buy 12 pairs Spanx – High Power High Waisted Panty at RM200 each, you will not be able to achieve the result and effect that a full set of Premium Beautiful that cost RM2,400.  Trust me, not because I have been wearing Premium Beautiful for over 2 years, but because I have the support of millions of Premium Beautiful user all across the globe that had made Premium Beautiful the Superbrand corset (high quality, high quantity).

 

 

Why pay RM200 and only use it for a few months when you can pay RM2,400 and use it for a lifetime?  Which investment makes logical sense?

 

value-for-money

Get your Premium Beautiful corset now either by cash, credit card or installment.  Contact me for the details and current promotions.

 

1545118_10151829705182714_1710888925_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Discount for Bio Velocity Sleep Mate…!!!

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

I have been getting whatsapp messages, emails and calls if the BVSM Discount Promotion is still on…

wpid-IMG_20140105_130536.jpg

OF COURSE!!!

So do not fret, In sya Allah, for the benefit of everyone, I am spreading the joy of owning BVSM.

Get one for YOU

Get one for your KIDS

Get one for your PARENTS

Get one for your IN-LAWS

Call/sms/whatsapp/telegram me now to get the special discount for BVSM… You surely will not regret it..

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

BVSM discount promotion

This Aunty bought 6 units for her family!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Hadiah Terbaik Buat Ayah & Mak di Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.

 

jom-bertarawih

 

Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg sambung sehingga 20 rakaat.  Sampai ada yang memberitahu solat terawikh ditempat nya dijalankan selama 2 jam bagi menghabiskan 20 rakaat.

 

Bagi kita yang berusia muda remaja, mungkin solat terawikh 20 rakaat selama 2 jam itu tidak membebankan.  Tetapi bagi ayah dan mak kita yang sudah mengjangkau usia emas, mungkin lutut mereka mula ‘ketar’ selepas 4 rakaat.  Untuk menghabiskan 8 rakaat mungkin agak berat untuk mereka, tambah-tambah lagi jika imam tu baca macam “bullet train”. Kesian mereka nak rukuk, sujud mengikut rentak imam yang sangat laju.

 

Mak saya sudah mengamalkan mengambil BB Plus Collagen sudah lebih setahun.  Pada mula nya Mak memang seperti yang saya sebut diatas.  Beliau mengalami sakit lutut yang memang agak menyekat nya untuk solat dengan biasa. Beliau terpaksa mengambil masa sedikit dari bangun tahiyat untuk berdiri semula. Tuhan saje tahu betapa sakitnya lutut beliau ketika itu.  Tetapi selepas minum BB Plus Collagen untuk beberapa hari, beliau rasa perubahan yang besar terutama sekali masa solat. “Ja.. lutut mama dah tak sakit!  Alhamdulillah”… So sekarang beliau memang menjadi jurucakap BB Plus Collagen lah bila bab-bab sakit lutut ni 🙂

 

BB Plus_beautifulpleasure7

 

 

Lebih 6 bulan yang lepas, saya menghadiahkan Mak seunit Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi meningkatkan tahap kesihatannya.  Memang saya dah niat nak bagi lebih awal, tetapi memang susah nak pujuk orang tua untuk ambil pemberian anak kan… Anyway, semenjak menggunakan BVSM, mak dah tak guna tilam far infra red yang di beli 5 tahun dahulu lagi.  Katanya BVSM mudah untuk dibawa kemana-mana.  Oleh kerana Mak seorang yang aktif pergi kelas agama, persatuan NGO dan juga menjaga 3 orang cucu lelaki yang sangat aktif, beliau kata BVSM memang banyak membantu beliau untuk aktif setiap hari. Beliau juga baru menceburkan diri menjadi mutawif untuk Umrah.  Dan ketika beliau ke Mekah/Madinah bulan lepas, beliau tidak ketinggalan membawa BVSM bersama.  Tujuan utama ialah untuk memulihkan tenaga semasa beribadat.  Tetapi ketika menjalankan tugas, dan ada para jemaah beliau yang tidak sihat, memang beliau berkongsi BVSM beliau dengan mereka dan Alhamdulillah ia sangat bermanfaat kepada mereka. Umur mak 64 tahun tetapi memang tak nampak macam 64 tahun.  Alhamdulillah kerana saya mempunyai rezeki yang lebih dah dapat hadiahkan yang terbaik untuk Mak saya.

 

20140627_190801_Fotor

 

Selain Mak, Ayah saya juga mengamalkan minum BB Plus Collagen setiap hari.  Ayah seorang yang aktif menulis dan juga sedang menghabiskan PhD nya di UKM.  Jadi beliau memang selalu berjaga lewat hingga tengah malam sampaikan waktu tidur beliau dah jadi tunggang langgang.  Tambah pula beliau adalah seorang perokok tegar dari dulu sampai sekarang.  Berusia 67 tahun, beliau ada bagitahu yang tangan beliau sudah mula menggeletar, mungkin tanda awal arthritis.  Beliau juga mempunyai resdung yang teruk.  Apabila beliau mula minum BB Plus Collagen, malam tu terus boleh tidur nyenyak!  Dan lepas beberapa hari, tangan beliau pun mula rasa pulih.  Resdung pun mula berkurangan.  Anak mana yang tak gembira bila dapat memberi produk kesihatan yang dapat memulihkan kesihatan mak dan ayah nya…

 

wpid-PhotoGrid_1392177443875.jpg

BB Plus Order

 

 

Mak & Ayah kita dah besarkan kita dan belanja beribu ringgit untuk kita semasa kecik.  Apa kata kita berikan hadiah yang terbaik buat mereka: kesihatan yang berpanjangan (in sya Allah) agar mereka dapat meneruskan amalan mereka dalam bulan yang penuh keberkatan ini.

 

 

BB PlUS COLLAGEN

 

BB Plus_beautifulpleasure17

Harga BB Plus Collagen:

Sekotak: RM198 (20 sachet)

Promosi:  Beli 3 kotak dan percuma 1 kotak + pos percuma

SMS/Whatsapp: BB Plus Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

BVSM

What is BVSM_6

 

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Seunit: RM1,488

Promosi:  Beli 3 dapat unit ke-4 dengan harga RM450

Ataupun

Promosi: Beli 1 dengan harga yang sangat rendah

SMS/Whatsapp: BVSM Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

Promosi berjalan sepanjang bulan Ramadhan.

Jangan lambat, nanti habis stock siapa yang rugi? Sms/whatsapp me now!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Promo Harga Runtuh BVSM Sehingga 6 November 2014

*** PROMOSI DILANJUTKAN SEHINGGA 6hb NOVEMBER 2014 ***

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 30 June 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp “SUPER LOW PRICE BVSM” to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »