Archive for Premium Beautiful

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Premium Beautiful & Breast Cancer

Sharing is caring….

 

If by selling Premium Beautiful I can play a part in increasing the number of breast cancer survivor or reducing the number of death by breast cancer, then I am going to be promoting this all out… because I CARE!

 

Contact me for free consultation and fitting.

 

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ANTI-KANSER??

 

10402788_10205272215507585_8733315716126453253_n
Tak percaya jom baca…

 

[copy & paste from Kak Emma RajaBeautiful]

 

Kepada pengidap breast cancer atau anda sendiri tak tahu anda ada cancer ke tak..

 

Tahukah anda? Premium beautiful boleh membongkar penyakit anda ini.. Anda boleh rasakan keajaiban.
Tanda 1- Putih2 susu keluar berkerak2 di hujung cup bra PB anda.. putih2, kerak2
Tanda 2- Darah boleh keluar melalui niple anda juga..
Tanda 3- Kesan denyutan mungkin timbul

 

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana2 pihak. Kami tidak boleh guarantee apa2 atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang Premium Beautiful ini digelar “BAJU anti-cancer” tetapi bergantung juga pada serious nya tahap anda ye.. Berita baiknya saya boleh kongsikan disini, kisah benar client2 saya. Apa yang mereka experience setakat ini…. cuba check dengan kes-kes anda ini

*tahap/stage Ada kes dimana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu —> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan——-> “Kita tangguh dulu chemo atas u, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!”

* Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup —–> Cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh badan. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium beautiful memang semakin improve.

*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit—-> Client saya! selepas memakai PB, ia semakin berkurang sakit.MAsyaALLAH!

* saiz lump/benjolan dalam breast—-> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.
Client saya juga!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maaf tulisan saya ini berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/pengkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ni tapi pakai hari2 . Tulisan diatas adalah spontan dan original dari saya. JIka ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa2 kesalahan diatas boleh hubungi saya segera.

Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan penyataan diatas , anda buatlah kajian sendiri–> KEAJIBAN FIR. Sila type “FIR”di google/yahoo search –> anda akan dapat fakta2 yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/ kedoktoran even guna FIR/ pusat pencegahan cancer dunia malahan pusat2 kecantikan kulit/ pusat pelangsingan dll..

Kepada yg belum memakai Premium Beautiful amat digalakkan mula sekarang untuk kesan pencegahan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Ikut kajian kami 8/10 org yg memakai consistent PB mereka bebas sel aktif cancer tau. Kami pemakai2 tegar PB memang every year pergi check mmg alhamdullillah bebas ! Alhamdulillalh!
Last sekali nak belanja 1 gambar memogram client saya di IPOH, sebelum pakai PB ada sel canser yg aktif—> selepas consistence pakai PB sebulan, buat memogram sekali lagi! LEnyap terus sel cancer tersebut! MasyALLAH! Alhamdullillah!!

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

 

Premium Beautiful and breast cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

Bila dah tau, memang rugi sangat kalau tak pakai Premium Beautiful ni kan……

In supporting breast cancer awareness, I nak bagi promotion untuk sesiapa yang beli Premium Beautiful dari I bermula hari ni sehingga hari Khamis (6hb Nov) pukul 12 pm.  Contact me at the below number now!

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Tsunami Premium Beautiful!

Tsunami… Tsunami… Tsunami…
Ingatkan Tsunami apa tadi kan…
Gelombang besar ke?

YES… MEMANG GEOMBANG BESAR SANGAT!!!

Gelombang Tsunami Premium Beautiful..!

Tsunami PB!!!

Phewwwhhhhh…..!

Macam ribut orang nak beli PB ni tau.. Handphone tak berenti bagi notifications.. Whatsapp la.. Telegram la.. Facebook la.. Instagram la.. semua la…!

Seriously tak percaya?
Jom kita layan gambar ni dulu ok…

 tsunami premium beautiful

Tsunami Premium Beautiful

Top Leaders Circle (TLC) Top Agents everywhere bergabung tenaga and share ilmu tentang Premium Beautiful ni so that we all semua jadi Premium Beautiful Experts….

TLC CENTRE KUALA LUMPUR
TLC TERENGGANU
TLC MELAKA
TLC KUANTAN
TLC JOHOR
TLC SINGAPURA
TLC IPOH

Tsunami PB yang melanda ni terus buat we all tak menang tangan…

Tsunami Premium Beautiful

As Premium Beautiful Experts, we all dah dilatih untuk memastikan that our customers dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa.  We all diajar cara ukur yang betul, cari size sets yang betul and also cara fitting yang betul.  So memang you don’t need to worry la bila you beli Premium Beautiful from us.  In sya Allah, you akan rasa selesa and memang tak senak or ketat.

Tsunami Premium Beautiful

Premium Beautiful corset ni memang the BEST in the market with the HIGHEST quality and standard sampai dapat the SUPERBRAND award tau!

Once dah sarung, memang tak nak bukak… Once dah beli satu, mesti nak beli another set.

So you can imagine WHY we all dekat Top Leaders Circle ni meroyan‪#‎tsunamipb‬…. Customers meroyan, we all pun meroyan sebab everyday ada fitting sessions… Everyday kena pegi punch stocks berduyun dekat stokist…

Tsunami Premium Beautiful

Since demand mencanak-canak, Abang Gagah pun nak join us ride the ‪#‎tsunamipb‬ wave and jual Premium Beautiful jugak ok…

Ye la, demand memang dah sedia ada.. Lagi mencanak ada la.. Bukan merundum pun.. Kira macam wifi service la.. Dah readily available.. Kita just plug and play aje.. Mintak password, download ilmu and start earning income…

1st month income RM4,000++ siapa tak nak kan… Keje dah 10 tahun pun takde nak dapat extra bonus segedebuk macam tu..

Mana la abang2 gagah ni semua tak meroyan jugak nak jual PB. Income besar.. Hati senang… In sya Allah boleh infakkan harta ke jalan Allah dan buat lebih amal jariah nanti…

Jom join the #tsunamipb wave…

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »