Jom buat duit raya

2 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 2 Pin It Share 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 2 Flares ×

Tinggal seminggu lagi nak Ramadan.. Memang tak sabar nak menanti Ramadhan yang mulia kan. Bulan yang banyak keberkatan kepada kita umat Islam.

crescent-moon-skypicture: Google

Tapi bulan Ramadhan juga la bulan yang memerlukan kita berbelanja lebih sedikit.. Bukan untuk beli juadah berbuka sebab selalunya saya memang kurang berbelanja untuk makanan. Kita akan memerlukan duit untuk persiapan hari raya…

Baju Raya sendiri

10417664_817792304912511_2411590286404365130_n

picture: Nurita Harith’s facebook

Baju Raya pasangan

Screen Shot 2014-06-20 at 00.33.06

picture: Zalora

Baju raya anak2

pix_gal1picture: ZaynZayd Instagram

Baju raya mak bapak (& mertua)

Kuih raya

1374070_662377607114231_1371008401_npicture: Google

Duit raya

Duit raya

picture: Google

Tu tak termasuk yang nak tukar langsir dan perabot baru lagi..

Kepada yang berkerja, mungkin gaji bulan jun akan di gunakan untuk separuh perbelanjaan raya and separuh lagi gaji bulan july. Selalunya gaji bulan july akan dibayar awal kan dan nanti awal bulan Ogos mesti ramai yang tinggal makan kuih raya aje masa lunch dekat office…

Well… Bagi siapa yang ingin nak buat duit raya tahun ini, saya boleh tunjukkan caranya.. Nak duit raya berapa RM? Nak RM1,000 ada caranya, nak RM5,000 ada caranya dan yang nak RM10,000 pun ada caranya.. Semuanya bergantung kepada impian anda dan saya boleh tunjukkan jalan macam mana anda boleh mencapainya… Ini bukan skim cepat kaya dan semuanya mengikut sistem perniagaan yang berlandaskan syariah.. Ada product dan ada jual beli.

products_zahureendotcom

Yang penting 10hb Jun anda akan dapat duit raya anda untuk anda gunakan sebelum, semasa dan selepas raya. Memang gerenti seronok raya tahun ni dapat beribadah dan juga bersedekah yang lebih dari tahun2 terdahulu…

sedekah

Jom buat duit raya..

SMS/Whatapps DUIT RAYA ke 012 284 5882 untuk info selanjutnya… 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *