Kenapa Premium Beautiful Mahal?

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 Pin It Share 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 1 Flares ×

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *