Kurus dan Premium Beautiful

3 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 3 Pin It Share 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 3 Flares ×

 

What’s the difference between the 3 pictures? Model dia sama aje…

 

image

 

Far left pic: Masa zaman anak dara. Body memang kurus kering and takde shape langsung. Bak kata my husband dulu mmg flat aje depan belakang… Plus, bongkok all the time sebab I suka sangat duduk slouching…

 

Middle pic: Masa dah beranak 1. Still ok la takde la besar mana badan. But still tengok tang perut gelebeh habis..  And body posture memang tak straight… Sangat tak cantik especially bila ada event yang penting macam my sister’s wedding.

 

Far right pic: Latest pic. Mother of 2 boys but beza tak dengan pictures yang lain? Posture tegap and perut tak gelebeh..  Bak kata pakar premium beautiful, macam tanah dalam pasu la…  Bila dah lebih setahun,  bila pecahkan pasu, shape dia still maintain aje kan..

 

Bila sebut corset, semua orang ingat susah nak nafas, susah nak gerak, susah tu susah ni. But belum cuba belum tahu. Kalau uncomfortable takkan ramai yang cari Premium Beautiful ni and pakai sampai bertahun-tahun and siap beli 2nd sets, 3rd sets lagi…

 

Premium Beautiful mahal? Heyyy it is one of the cheapest in the market tau..  What more now dah ada easy payment scheme lagi…

 

Nak cuba Premium Beautiful? Jom call/whatsapp I dekat 012 284 5882..  I provide free consultation & fitting.. Plus now ada promo khas sempena hari raya tau!

 

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance #corset #setkurus #setberpantang #harirayapromo #sayapakai #sayajual #topleaderscircle #tlcplatinum #tlc

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *