SOHOBIZ: HAVOCkan Bisnes Online Anda!

4 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 4 Pin It Share 0 Email -- Filament.io Made with Flare More Info'> 4 Flares ×

Dah ada business tapi susah nak dapat sales?

 

Dah set up FB pages tapi tak tau macam mana nak guna FB ads?

 

Ada product tapi tak tau macam mana nak promote?

 

Jual offline but tak pandai nak jual online?

 

OR

 

Takde product and takde business tapi berminat nak start online business?

 

Jom blaja cara nak “HAVOC”kan online business anda..

 

Sohobiz_Havoc

 

Teknik yang berkesan and dah pun proven telah menghuru-harakan business kami…

 

Dengar sendiri pengalaman SOHONISTA Icon Malaysia tentang bagaimana dia bermula dengan RM14.60 dalam akaun bank sehingga mendapat income 6-angka sebulan dengan menggunakan teknik ini…

 

Yuran: PERCUMA!!! (tempat duduk adalah terhad)

Jom HAVOC!

 

SMS HAVOC ke 012 2854 5882 sekarang untuk mendapatkan e-ticket anda

 

 

#onlinebusiness #freetalk #sohobiz #sohonista #millionairemind #facebook #instagram #blog #fbpages #havoc #sohobizhavoc #learntoearn

 

signature2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *