Tag Archive for abdominal binder

Premium Beautiful: Bengkung untuk Lelaki

Lelaki pun nak pakai bengkung ke?

Well, actually ramai lelaki yang I kenal actually pakai bengkung (also known as abdominal binders) yang mereka beli dari Pharmacy sebab nak atasi masalah sakit belakang dan perut buncit.  Tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.

tummy binder

Abdominal-Binder

Let me tell you a secret…

Many men dah start pakai bengkung Premium Beautiful tau sekarang…

Kenapa?

Sebab Premium Beautiful waist nipper ni mempunyai 7 tetulang teknologi tinggi yang boleh membantu mengurangkan masalah tulang belakang, seperti bongkok, slipped disc dan sakit pinggang.

So, abang-abang gagah yang suka pegi ride, cyclists and motorcyclists, memang sesuai la pakai bengkung Premium Beautiful ni. An 8 hours journey on the bike would be a pain-free one with Premium Beautiful on.  Trust me!

bengkuk-lelaki

Bengkung for men

Also for those yang memang selalu sakit-sakit pinggang, sakit belakang, or even yang baru lepas buat abdominal operation, this bengkung is what you need to get full comfort.

Bengkung for after abdominal operation

Premium Beautiful has been recommended by 3 International Chiropractic Associations.

Price: RM600 to RM800 depending on sizes

Lifetime Warranty! (read about it here)

How to order?

Step 1:  measure the tummy area (largest circumferece) in centimeter

Step 2: SMS/Whatsapp/Telegram me at 012 284 5882 <Bengkung untuk lelaki> <measurement> <name & location>

I will get back to you with the full detail of the size and price for you a.s.a.p!

Make sure you get your Premium Beautiful from this Premium Beautiful Expert.

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

p/s:

Ramai jugak Abang Gagah yang super satisfied with the bengkung that they too decided to sell the Premium Beautiful corset to spread the greatness of the product.  Now, these two gentlemen are making lucrative income!  Contact me to find out how you too can be part of us.

Premium Beautiful dan lelaki

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...