Tag Archive for ara damansara

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Perfect body for Engagement Day with Premium Beautiful

Just wanted to share a testimony from our customer.

She contacted one of our agents last month to buy a set of Premium Beautiful Elegance corset as a preparation for her engagement day in January 2016.

 

Look at her result just after one month of consistent wearing of Premium Beautiful Elegance!

 

image

Gorgeous right?

 

Imagine how she would like in January in a beautiful saree And that is only for her engagement day and not her wedding!

image

Premium Beautiful Corset helps to distribute our body fat proportionately and burns the excess fats where necessary. It helps to burn 900 calories a day and hence provides fast results with consistent wear.

 

image

image

The corset comes with a lifetime warranty that covers all wear and tear for life. That is why most customers can wear the same corset over 5 to 15 years without any worry.

 

image

Book your Premium Beautiful Elegance corset now and get an irresistible promotion price and free gift.

Contact me for FREE consultation and fitting.

 

image

Premium Beautiful: Confession of a Breast Cancer Survivor

Sharing a confession from a dear TLC Sister, Kak Soraya Nashir, who is a breast cancer survivor who had find comfort wearing the Premium Beautiful corset.

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Sharing 2 pics as I receive more news of a beloved relative and a friend facing breast cancer. Isn’t it an insidious disease and just rears it’s ugly head from nowhere!

 

 

But every cloud has a silver lining, as they say. Alhamdulillah 5 years on, I am thriving and super blessed to have seen my eldest two graduate and start wonderful careers and the younger two off school into uni. Some of the things I have done to get better include putting on this amazing Far-Infra-Red (FIR)lined corset for at least 8 hours a day.

No I am not saying it’s THE cure, but honest to god, it has helped my healing.

 

 

Why?

 

 

1. After 8 rounds of toxic chemo, 35 debilitating radiotherapy sessions, my breast area skin was dry, sore and almost a burnt hue. After putting on the PB corset for 6 months the radiologist at my follow up mammogram commented how clean and soft my scar tissue and skin had healed. No doubt in part due to the FIR concentrated area on the PB brassiere cup. FYI after rads, we are discouraged from applying lotions to these raw areas.

 

 

2

. As cancer cells love cold bodies, wearing the FIR corset helps to regulate my body temperature and keeps me warm. We can’t fathom living without our aircon offices, bedrooms and cars, but cold environments serve more harm than good. So wearing the PB corset is an antidote as the FIR regulates my body temp and keeps me warm. Yes, zap those cells!

 

 

3. Cancer cells also thrive in oxygen-free environments. So I even put on the corset when I run or exercise. Besides the support it provides; double whammy as the FIR promotes blood circulation and enhances oxygen levels. Cancer cells hate this

 

 

Of course my healing has been enhanced by many other methods. Will share more. But have faith, do everything in your power to create a healthy, meaningful, stress-free lifestyle. Not impossible, just do it InsyaAllah.

 

Other great tips that Kak Soraya shared that can be applied to our daily lives:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes – prayers, faith and positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body – check all warts and bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

 

Kak Soraya is living to her fullest now, travelling to visit her kids from one country to another and also jetsetting with the Top Leaders Circle on our free trips around the world.

1656293_834935323198835_129337036_n

 

Kak Soraya and I, enjoying the thrilling ride on the Jet Boat in Gold Coast

 

TLC in Gold Coast

 

Kak Soraya and the rest of TLC in Movie World, Gold Coast

 

TLC in Shanghai

 

Jumping for joy in the old city of Shanghai

 

TLC in Shanghai

 

Kung fu fighting in front of the scenic Shanghai City

 

We can’t guarantee that Premium Beautiful can cure cancer.  However, what we can share is that it had helped cancer survivors heal and ease their days and enhanced their lives.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

Premium Beautiful: 70% Health, 30% Beauty, 100% Confidence.

 

 

Contact me for free consultation and fitting and also for great discounts and free gifts!

 

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

 

Raya Oh Raya! Duit Raya tak cukup….

Before it is too late, let me wish all my readers Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. it has been 8 days since the Muslims started to fast… And many had already started their Raya preparations kan…

If you are an avid online shopper, you will be spoilt for choices of beautifully designed Baju Raya by the local designers…

Rizalman for Zalora

Screen Shot 2015-06-25 at 14.14.02

Emel by Melinda Looi

emel by melinda looi

And for those that loves to get good bargains under one roof will surely serbu the KL Raya Fest 2015 that will be happening on the 11th to 13th of July 2015.

Mood republik iklan

Shopping tu shopping jugak but the problem for most this year is that most companies would be paying out July salary before raya! Yeay….. why is that a problem? Well, it would definitely be happy news for all in July.. However, August salary will be paid on the normal 21-25th of the month. Hence, that would be more than 50 DAYS without pay.

If you are the organised type, then congratulations….it would be no problem for you. However, most of us would normally be spending most of June and July salary for raya preparations and maybe for post-raya open house expenses. In the end, makan biskut raya aje nak survive sampai end of August?

For us in Top Leaders Circle, Alhamdulillah… We have already hedge our future financial woes by opting to make duit raya extra. Why? Because our monthly bonus payout is on the 11th of every month..

25th June   Salary Pay-Out

9th July      Salary Pay-Out

11th July     TLC Bonus Pay-Out

11th August  TLC Bonus Pay-Out

25th August   Salary Pay-Out

So… bila semua duk tengah kering tak ada duit… We at TLC are secured to have our bonus paid out during raya!

And our Raya bonus bukan kecik-kecik tau!

Duit raya 2015

duit raya 2015

duit raya 2015

Duit raya 2015

Duit Raya 2015

Duit raya 2015

Duit raya 2015

From a junior manager’s salary to CEO’s salary.  The option is available for those who work for it… With the simple duplicable system, now everyone can raya with a smile!

Best tak kalau boleh beli extra baru raya for yourself and family?

Best tak kalau boleh bagi duit raya GEMUK to your parents and in-laws this raya?

Best tak kalau boleh buat amal jariah yang lebih this year?

Best tak kalau ada duit extra for all of the above?

Best tak kalau tak payah fikir macam mana nak survive for the next 50 days after raya?

Jom jadi macam all of us and take the 1st step towards financial freedom!

Duit raya 2015 11018570_10152776183082714_4918422809063585836_n 11188235_10152785301932714_2102319390498673344_n 11222679_10152785301557714_499207822888157909_n 11295720_10152776183047714_2555982861586688874_n 11377180_10152776183012714_517334749957611495_n

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Side Income over RM5,000 in a month!

Betul ke jual Premium Beautiful ni boleh dapat income 4 angka?

Well, bukan aje 4 angka, you can get income 4-angka GEMUK… and if you gandakan sikit usaha you nak capai income 5-angka dalam 2-3 bulan pun memang not impossible…

Take these young ladies as contoh:

This young mother boleh bagi 1,001 alasan untuk tidak berniaga.. Anak kecik… Tak ada pengasuh… Duduk jauh… dan macam-macam lagi.. Tapi dia nekad nak ubah cara hidup dan tingkatkan ekonomi keluarganya… So she made a decision untuk berniaga dengan Top Leaders Circle in April. 12hb May, she got a shock when she checked her bank balance.  RM4,249.41 were banked into her account and the balance was banked into her husband’s account, since he was her business partner.  Mana tak terkejut. RM5,000 tu lebih dari gaji hakiki dia dan husband!!! Tu tak campur untung runcit yang hampir RM5,000 lagi lepas habis semua set tuh dijual (which dah habis pun sebab Premium Beautiful ni memang laku macam goreng pisang panas!).

Side income RM5,000 in the first month

This lady is just a housewife.  She was struggling to make ends meet, juggling the depleting household income.  Dengan GST lagi.. memang la semua tak boleh duduk diam aje… Semua nak cuba cari extra income. So she chose to berniaga with Top Leaders Circle…. And she too got almost RM5,000 for her 1st month income with all the stocks taken in April habis terjual by the time her bonus masuk…

Masya Allah.. Memang mudah sangat nak berniaga bila ada mentor yang ajarkan dan tunjukkan jalan. Platform dah ada… Ready demand dah ada.. Sekarang just perlukan semangat yang kuat untuk cabar diri untuk BUAT!

MAY would be even better because it is the final month for package melancong ke Bangkok… Can you imagine getting over RM5,000, and qualifying for a FREE VVIP travel to Bangkok? 

Imagine what you can do with the extra RM5,000… Puasa will be just around the corner. You can definitely provide some fund to your parents and also sedekah amal jariah. Banyak pahala yang kita boleh kumpul kan?  Berniaga ni bukan untuk kemewahan dunia aje.. tetapi time berniaga lah kita boleh membina saham akhirat kita juga…

Class at TLC Centre

Class at TLC Centre

11164651_10152728879422714_1267248617775854080_o

Those yang want to know more on how you can join us at Top Leaders Circle, jangan malu and segan to contact me ya.  In sya Allah I am more than willing to share the opportunity with all.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries