Tag Archive for Back Pain

Sakit Pinggang Hilang dengan Premium Beautiful

 

SAKIT PINGGANG SEBAB KERJA BANYAK BERDIRI

 

Baru umur 24 tahun dah sakit-sakit pinggang!

 

My customer ni kerja di bahagian lab di sebuah hospital swasta in PJ. According to her, memang everyday mesti sakit pinggang sebab banyak kena berdiri and kena tunduk tengok microscope.

 

So since dia kerja hospital, dia tahu that the only way to help with her condition is to get good back support. Dia buat research online and found Premium Beautiful. Since Premium Beautiful Waist Nipper ni ada 7 memory steel that provides total back support, she chose to get it ASAP.

 

Petang ni call, esok pagi terus fitting and terus rasa selesa . After one week, backache kurang and selera nak makan banyak pun kurang… Sampai nak recommend terus her colleagues to buy one too!

 

Sakit Pinggang

 

Macam ni la customers Premium Beautiful ni, once dah selesa & happy, confirm dia akan recommend to friends & family.

 

As for me pulak, last Thursday & Friday memang la sangat mencabar for me sebab terpaksa carry Hana guna sling during Noah’s school’s Sports Summer Camp and during our trip up to Genting Highland Indoor Theme Park.

 

Imagine masuk hutan during the Family Explore Race, jungle tracking berlari turun naik bukit with this 5kg baby on me. Huish memang kalau takde perisai, confirm rasa nak patah pinggang! Tapi a Mummy will do anything for her baby’s comfort kan.. Hana memang selesa dengan the sling sampai tido nyenyak masa tengah berpanas, berpeluh dalam hutan tu…

 

Sakit Pinggang Dukung Anak

 

Memang bersyukur sangat I wore my Premium Beautiful corset throughout the trip. Orang cakap kenapa la nak bercorset bagai masuk hutan and time nak berholiday dengan family…. Well, I memang NEED the corset sebab as an active Mummy, I need the support from Premium Beautiful so takde la patah pinggang I ni.. Dengan nak dukung Hana lagi, nak kejar the 2 active brothers lagi.. Kalau takde protection, Mummy tumbang terus.. And kalau Mummy tumbang, horror la hidup Daddy

 

Premium Beautiful ni bukan la untuk cantik sebenarnya.. It is more for health. So memang wajib la I bercorset bagai every single day sebab I need to be healthy and ready to carry on my Mummy duties…

 

Bukan senang tau jadi Mummy nieh… So kalau Daddy semua sayangkan Mummy, why not give her the Premium Beautiful corset as the best gift for her this Mother’s Day (Everyday is Mother’s Day, so it is never too late to get her a gift).

 

Macam mana Premium Beautiful Waist Nipper dapat membantu melegakan sakit pinggang?

 

Premium Beautiful Waist Nipper ni mempunyai 7 batang keluli memori yang dapat menyokong pinggang dan menolong menegakkan tulang vertebrata. Also, bila kita pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni, automatically kita akan berdiri and duduk tegak. So it helps untuk betulkan posture badan kita. Once posture badan betul, in sya Allah sakit pinggang pun akan berkurangan.

 

 Sakit pinggang hilang

 

Design Premium Beautiful Elegance ni pun Masya Allah memang cantik sangat. Ramai yang jatuh cinta pandang pertama dengan Premium Beautiful Elegance ni tau. And bila first time pegang and pakai terus fall in love forever la…!

 

 Sakit pinggang hilang

 

Order Premium Beautiful sekarang!

 

Whatsapp / Telegram /

hit the “Contact Me” button NOW

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) Murah!

BVSM promotion is back and it is better than ever!!!

 

BVSM Murah

 

Buy 1 unit @ RM1,488

Buy the 3rd unit at RM600

Effectively, the average price for 1 unit of BVSM is RM1,192

Why do you need to buy 3 units?

BVSM IS FOR THE WHOLE FAMILY!

YOURSELF, HUSBAND, PARENTS, IN-LAWS, KIDS, SIBLINGS, AND THE LIST GOES ON…

Read more on BVSM here.

 

=============================
♥♥ BENEFITS OF BIO VELOCITY SLEEP MATE ♥♥
=============================

 

What are the benefits of sleeping with BVSM?

BVSM helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation. Once our body rest on BVSM, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

✔ enhances our body metabolism rate

✔ activates the cells function

✔ promotes blood circulation

✔ enhances body resistance and improves immune system

✔ increases energy level

✔ stabilizes emotion, relieves stress and pressure

✔ reenergizes, repairs and rejuvenates cells

✔ increases vitality

✔ enhances natural healing ability

✔ balances and harmonizes the physical functions

✔ relieves fatigue and pain

✔ stimulates and regulates the autonomic nervous system

✔ promotes heart function

✔ promotes a healthy and quality sleep

The many faces of BVSM lovers

BVSM murah

BVSM promo_zahureendotcom

 

BVSM Testimony: Period Pain

BVSM Testimony_Preiod pain

 

BVSM Testimony: Back Pain

(click on the above title to read about it)

BVSM testimony back pain

 

BVSM Testimony: Quality Sleep

BVSM testimony sleep

 

BVSM Testimony: Accident

BVSM testimony

 

BVSM Testimony: Cancer Survivor

(click on the above title to read about it)

BVSM and cancer

 

Click here for more BVSM testimonies.

 

Happy BVSM Customer who bought 6 units for her entire family!

BVSM murah

 

My team of BVSM Experts

BVSM Experts

 

 

Promotion is until June 2016. So hurry and get yours now!

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Elegance Merdeka Promotion

image

Premium Beautiful Elegance is the newly improved version of the favourite Premium Beautiful Classic that has been in the market for the past 23 years. Like latest version of car models, Premium Beautiful Elegance has been designed with ehanced features to make sure extra comfort is given the top priority.

Most of my customers that has slipped into a pair of Premium Beautiful Elegance will say

“best nya!”

“lembut nya kain dia!” (the material is so soft)

“sejuknya kain dia” (the material is so cooling) “rasa macam tak nak bukak” (I don’t wish to take it off)

And the result….

 

image

Testimony from my customer who had worn Premium Beautiful Elegance for a day.. “Nice..  I don’t feel the jiggly fats wiggling anymore! Everything is nice and firm”

 

image

Instant shaping result after slipping into a pair of Premium Beautiful Elegance.

 

image

For the slim ladies, Premium Beautiful Elegance will enhance your figures and help to accentuate your assets. Your husbands will definitely love the result!

 

image

Been doing crunches to no avail? Slip into a pair of Premium Beautiful Elegance and see the difference in minutes! Wear it consistently for 8 hours a day and you will see it stays naturally even without the corset.

 

image

The Premium Beautiful Elegance is so comfortable that it has won the Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 for the best bra for lifting &  sculpting!

 

image

PROMOTION!  PROMOTION!  PROMOTION!

 

image

In conjunction with Merdeka and National Day, I am giving out irresistible discounts for every purchase of Premium Beautiful Elegance from me.  I will also throw in a free gift (worth RM198) with every cash/credit purchase.

image

Get free consultation and fitting. Contact me now!

image

The Best Price for BVSM in town (March – August 2015)

IT’S BVSM PROMOTION TIME AGAIN!

 

Everyone had been searching high and low for the best price for Bio Velocity Sleep Mate (BVSM).  Well, look no further as this BVSM Expert can provide you the best bargain in town!

 

BVSM Promo 2015

 

This is the current promotion for BVSM:

 

Buy 3 units of BVSM and get the 4th unit at RM450

 

Price per unit: RM1,488

 

Contact me for promotion price

 

***************************************

 

ARE YOU SUFFERING FROM CONSTANT HEADACHE, BACKACHE, BED SORE, STROKE, MUSCLE/JOINT PAIN???

 

Fret not as your problems can be solved with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…

✔ There are many benefits of BVSM

✔ The healing process will depend on the type of disease and sickness.

✔ Helps to speed up the healing process for many diseases, including chronic diseases such as:

✿ HEART DISEASE
✿ GOUT
✿ MIGRAINE
✿ DIABETES
✿ STROKE
✿ NUMBNESS
✿ MUSCLE PAIN
✿ PERIOD CRAMPS
✿ INTESTINAL DISEASE
✿ BODY ACHE
✿ INSOMNIA

 

Read more testimonies here:

http://zahureen.com/what-is-bvsm/

 

BVSM and Chronic Back Pain

wpid-IMG_20140108_113804.jpg

BVSM and Quality Sleep

wpid-PhotoGrid_1389499298016.jpg

 BVSM Testimony

 

=============================
♥♥ BENEFITS OF BIO VELOCITY SLEEP MATE ♥♥
=============================

 

What are the benefits of sleeping with BVSM?

BVSM helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation. Once our body rest on BVSM, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

✔ enhances our body metabolism rate

✔ activates the cells function

✔ promotes blood circulation

✔ enhances body resistance and improves immune system

✔ increases energy level

✔ stabilizes emotion, relieves stress and pressure

✔ reenergizes, repairs and rejuvenates cells

✔ increases vitality

✔ enhances natural healing ability

✔ balances and harmonizes the physical functions

✔ relieves fatigue and pain

✔ stimulates and regulates the autonomic nervous system

✔ promotes heart function

✔ promotes a healthy and quality sleep

================
♥♥ CARE INSTRUCTIONS ♥♥
================

✔ Wash only once a year. If it gets stained, just wash the stained area and dry it under the morning sun.

✔ Only use organic soap to wash the BVSM and hadwash it gently. Dry under the morning sun.

✔ Hang dry under the morning sun every 2-3 months to recharge the BVSM energy.

BVSM_recharge

 

=================
♥♥ HOW TO USE ♥♥
=================

 

✔ Use it as a mattress cover over your current mattress.

Alternatively,

✔ Use it as a duvet (comforter) and insert it in a duvet cover to avoid staining.

✔ It is light and very portable.

============================

 

Do not let these problems haunt you forever.

BIO VELOCITY SLEEPMATE will help you cure your problem, In Sya Allah…

 

============
♥♥ BVSM PRICE ♥♥
============

 

RM1,488

Contact me for promo price

 

===========================
♥♥ WISH TO OWN A BVSM NOW? ♥♥
===========================

 

If you order today, you would be entitled to a super special discount.

 

PS : NO SMS/WHATSAPP, NO DISCOUNT

 

Please Sms/Whatapp —> BVSM<space>NAME to +6012 284 5882

Alternatively click on the “Contact Me” button on the top left screen now and type “BVSM PROMOTION” with your name and contact details.

 

Trust me, you would not regret it as the price is simply irresistible, plus I will throw in a FREE gift worth RM175 for the first 4 buyers!

 

************************

 

➘ Limited stocks
➘ Act NOW to achieve greater health soon….

 

BVSM Experts

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries