Tag Archive for Back Pain

Premium Beautiful goes Global!

The demand for Premium Beautiful is booming that not only do we get sales locally, we also get orders from international customers.

 

WHY PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful is well-known for its high QUALITY and QUANTITY that had made it a SUPERBRAND corset with 70% HEALTH and 30% BEAUTY benefits that gives women around the globe 100% CONFIDENCE.

 Premium Beautiful
Why Do You Need Premium Beautiful?
Because Premium Beautiful….
  • Successfully used to aid weight control
  • Helps increases body metabolism rate
  • Helps increases blood flow
  • Assist in flushing toxins from the lymph areas
  • Helps reduces body acidity
  • Helps reduces chances of blood clots
  • Helps reduces high blood pressure
  • Helps relieves muscle spasms
  • Helps reduces joint stiffness
  • Helps reduces migraine pressures
  • Helps relieves headache tension and pain
  • Helps relieves period pain
  • Helps correct the womb position after birth (use during confinement)
  • Helps reduces stretch marks after birth

 

 

My team of Premium Beautiful Experts and I had managed to secure sales globally via our online presence through our blog, facebook page and instagram.

 

Premium Beautiful- Measurement

We can guide you on how best to take the measurement of the 4 critical parts of your body.  We take the measuring process seriously as it will determine the sizes that will be couriered to you.  Hence, we even go all out to coach our customers on how to take the correct measurements via Skype and other social media apps available.

 

THE RESULT?

 

Premium Beautiful London

Premium Beautiful shipped off to London via FedEx

 

Premium Beautiful Perth

Premium Beautiful flown off to Perth via Malaysian Airline

 

Premium Beautiful Jeddah

 

Premium Beautiful shipped off to Jeddah via Aramex

 

Premium Beautiful NigeriaPremium Beautiful shipped off to Nigeria via Pos Malaysia

So it doesn’t matter where you are on the globe, we definitely can ship the Premium Beautiful to you… All you need to do is just to contact us and we will guide you on providing us with the correct measurement.  We accept payments via credit card through PayPal invoicing and payment system.

Contact us -> Measure -> Pay -> We will courier your Premium Beautiful to your doorstep!

SATISFACTION GUARANTEED!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Slipped Disc & Haid tak Stabil

 SLIPPED DISC LEGA, PERIOD NON-STOP 6 TAHUN KEMBALI REGULAR & BADAN SEMAKIN SEXY

wpid-img_214052982335352.jpeg

Dulunya pernah digelar “RoboNur” sebab sukar nak berpaling ke kiri dan kanan due to multiple slipped disc yang dialami nya selepas accident few years back. CDM Nur Fadzliah had to endure sakit and kebas separuh badan yang rasa macam electric shock katanya.

The moment she slipped on a full set of#PremiumBeautiful, automatically dia boleh turn her head, which was a total surprise for her! Ya Allah, can you imagine macam mana perasaan seorang yang sakit tiba2 boleh buat benda yang dia tak boleh buat for the past few months? Happy sakan la kan… She was even more joyful lepas pakai Premium Beautiful consistently for 8 hours a day, her period that was non-stop for the past 6 years became regular after just a month! AND she managed to shed 10kgs by just wearing the magic corset consistently…….

wpid-photogrid_1397751391428.jpg


Happy. Ecstatic. Overjoyed.


Premium Beautiful is truly designed for 70% health and 30% beauty benefits to give 100% confidence.

 

Contact me for FREE consultation and fitting now.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) in Kemaman

Berita baik untuk penduduk Kemaman dan kawasan sekitar, you all boleh dapatkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) daripada my trusted BVSM agent di Chukai, Kemaman.

BVSM kemaman

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

SAKIT KEPALA,SAKIT BELAKANG , RASA KEBAS BADAN , DARAH TINGGI, STROKE DAH PULIH

Semakin hari semakin mudah untuk sihat dengan pelapik tilam ajaib.

BVSM telah terbukti sebagai terapi paling baik dan selamat untuk merawat, meredakan atau mencegah:-

✔️Amnesia / Hilang Ingatan
✔️Asthma / Lelah
✔️Convulsions / Sawan
✔️Diabetes / Kencing Manis
✔️Dysmenorrhea / Sengugut
✔️Gout / Sakit Sendi
✔️Heart Failure / Lemah Jantung
✔️Hypertension / Darah Tinggi
✔️Insomnia / Sukar Tidur
✔️Jaundice / Demam Kuning
✔️Migraine / Sakit Kepala
✔️Myalgia / Sakit Otot
✔️Paralysis / Lumpuh
✔️Sinusitis / Resdung
✔️Scabies / Kudis
✔️Stroke / Angin Ahmar

Jangan risau, kami boleh bantu anda untuk atasi masalah ini dengan Pelapik Tilam BVSM berkesan dalam merawat penyakit seperti Strok, Sakit kepala, Sakit haid, Sakit perut, Kesakitan otot, Gastrik, Sakit belakang, Ketegangan leher, Rasa kebas, Insomia

Dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sihat dengan baring dan tidur jek. Sesuai untuk yang tak rajin makan ubat-ubatan ataupun yang dah tak larat dah nak makan ubat-ubatan. Anda tak perlu belanja mahal untuk jaga kesihatan anda

Ya, Bio Velocity Sleep Mate membantu mengatasi masalah anda. Ini benar-benar terbukti berkesan.

Fungsi Bio Velocity Sleep Mate :
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung

Ini benar terbukti telah berkesan dalam merawat penyakit rakyat Malaysia. Anda boleh jimatkan kos perubatan anda nilai Ribuan Ringgit dengan memiliki pelapik tilam ini.

Screen Shot 2014-01-22 at 01.27.42Screen Shot 2014-01-22 at 01.28.05

Screen Shot 2014-01-22 at 01.26.13

Screen Shot 2014-01-22 at 01.26.56Screen Shot 2014-01-22 at 01.28.38wpid-PhotoGrid_1389499298016.jpg

wpid-IMG_20140108_113804.jpg

wpid-IMG_60073243026506.jpeg
Contact kami untuk dapatkan promosi BVSM dengan harga rendah!

WHATSAPP 019 955 7039 SEKARANG UNTUK HARGA ISTIMEWA!!!

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Berpantang dengan Premium Beautiful

An open confession from my mentor, CDM Salha Zain

This is my perfect “SET BERPANTANG”

 

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set, Salha ade almost 5 set Premium Beautiful..

image

Salha sendiri dapat rasakan, jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan Premium Beautiful.

To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisah la harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Salha baru je pakai Premium Beautiful tak sampai seminggu, badan Salha semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai Premium Beautiful ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!

Im not trying to be biased sebab salha agent Premium Beautiful but itulah KENYATAANNYA..!!

Nak jimat, pilih la yang menyeksa badan dan batin..

Nak sihat cepat pilih Premium Beautiful..

Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..

There’s no other brand yang boleh menandingi Premium Beautiful..
I’m so sorry but its the TRUTH..

Kalau untuk ibu menyusu orang kate pilih la breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilih la Premium Beautiful coz this is the best corset in the whole wide world!!!!
NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PREMIUM BEAUTIFUL!!!
Trust me!!

Yours truly,
Ibu yang sedang berpantang dengan perasaan happy tak terkata..
-Salha Zain

Read my confinement with Premium Beautiful story here.

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

Untuk yang berminat untuk dapat Premium Beautiful untuk set berpantang anda, contact saya di nombor yang tertera dibawah ya. Harga berpatutan dan free gift menanti anda.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Nak Beli Premium Beautiful Part by Part?

Ramai yang message I tanya if they can buy just the long bra, or the waist nipper or just the long girdle…

BOLEH…

Takde pun we all cakap you WAJIB beli satu set.  Cuma if you nak badan macam hourglass shape memang lagi best pakai satu set la kan…

Premium Beautiful part by part

Ok before I list out the prices for each individual parts, let me just recap balik apa function for each part of a Premium Beautiful corset.

Premium Beautiful is divided into 3 parts:

  1. Long Bra
  2. Long Girdle
  3. Waist Nipper

Each and every part of Premium Beautiful corset has its own unique benefits.

 

Long Bra

 

long bra_premium beautiful

  • It helps to prevent breast cancer as the pyramid shaped cup allows ventilation to the nipple.
  • The thick bra strap provides good breast support, especially for large breast.
  • Promotes natural breast enlargement as it provides good blood circulation around the breast area.
  • It helps of enhance and beautify the breast.
  • It helps to prevent gastrict, especially the abdomen area where there is FIR.
  • For breastfeeding mothers, it helps to prevent breast engorgement and also helps to stimulate milk production.

 

Long Girdle

 

long girdle_premium beautiful

  • It helps to support the uterus after birth
  • It helps to stabilise hormone
  • It helps to reduce menstrual cramps
  • It helps to encourage pregnancy
  • It helps to beautify the butt
  • It helps to reduce white discharge
  • It helps to prevent cervical cancer
  • It reduces the toxins in the body
  • It reduces the sign of stretchmarks after childbirth

 

 

Waist Nipper

 

waist nipper_premium beautiful

  • It provides great back support, especially for slipped disc patient
  • Helps to break small kidney stones
  • Helps to eliminate stretchmarks
  • Good for shaping the waist area
  • It helps to reduce high fever and yellow fever (for babies, just wrap the waist nipper around the baby loosely)
  • Helps with back pain and pain in the joints
  • Helps to reduce migraines and headaches

 

premium beautiful_zahureendotcom

So how much is the price for each parts?

Premium Beautiful Classic:

Short Bra  RM480 – RM528

Long Bra  RM780 – RM858

Waist Nipper  RM676 – RM745

Long Girdle  RM910 – 1,000

Premium Beautiful Elegance

Long Bra  RM925 – RM1,015

Waist Nipper  RM780 – RM857

Long Girdle  RM1,045 – 1,148

    

Why are there two sets of prices for each part?  

Well, Premium Beautiful is designed for all body sizes.  Hence, there are various sizes that are divided into two major price category, Small and Large.  

How to determine your sizes?

You can measure your 4 major body parts in centimeters, as shown in the diagram below and just contact me to get your Premium Beautiful sizes and relevant prices.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

Is the price final?

Well, every customer of mine definitely will get the BEST price from me.  However, you would have to contact me to get the special price!!!  There will be a HUGE SAVINGS if you choose to buy 1 full set of Premium Beautiful Classic/Elegance 🙂

So all you have to do now is just to sms/whatsapp/telegram me at 012 284 5882 the below message:

Premium Beautiful <you choice of part><your measurement><name & location> 

and I will get in touch with you with your relevant size and your SPECIAL price a.s.a.p.

FREE GIFT awaits the first 10 buyers until 30 November 2014.

Make sure to get you Premium Beautiful from me, your Certified Premium Beautiful Expert 🙂

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »