Tag Archive for Back Pain

Premium Beautiful: Bengkung untuk Lelaki

Lelaki pun nak pakai bengkung ke?

Well, actually ramai lelaki yang I kenal actually pakai bengkung (also known as abdominal binders) yang mereka beli dari Pharmacy sebab nak atasi masalah sakit belakang dan perut buncit.  Tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.

tummy binder

Abdominal-Binder

Let me tell you a secret…

Many men dah start pakai bengkung Premium Beautiful tau sekarang…

Kenapa?

Sebab Premium Beautiful waist nipper ni mempunyai 7 tetulang teknologi tinggi yang boleh membantu mengurangkan masalah tulang belakang, seperti bongkok, slipped disc dan sakit pinggang.

So, abang-abang gagah yang suka pegi ride, cyclists and motorcyclists, memang sesuai la pakai bengkung Premium Beautiful ni. An 8 hours journey on the bike would be a pain-free one with Premium Beautiful on.  Trust me!

bengkuk-lelaki

Bengkung for men

Also for those yang memang selalu sakit-sakit pinggang, sakit belakang, or even yang baru lepas buat abdominal operation, this bengkung is what you need to get full comfort.

Bengkung for after abdominal operation

Premium Beautiful has been recommended by 3 International Chiropractic Associations.

Price: RM600 to RM800 depending on sizes

Lifetime Warranty! (read about it here)

How to order?

Step 1:  measure the tummy area (largest circumferece) in centimeter

Step 2: SMS/Whatsapp/Telegram me at 012 284 5882 <Bengkung untuk lelaki> <measurement> <name & location>

I will get back to you with the full detail of the size and price for you a.s.a.p!

Make sure you get your Premium Beautiful from this Premium Beautiful Expert.

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

p/s:

Ramai jugak Abang Gagah yang super satisfied with the bengkung that they too decided to sell the Premium Beautiful corset to spread the greatness of the product.  Now, these two gentlemen are making lucrative income!  Contact me to find out how you too can be part of us.

Premium Beautiful dan lelaki

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Harga Runtuh Bio Velocity Sleep Mate hingga 6 November 2014

HARGA RUNTUH!

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 6 NOVEMBER 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp SUPER LOW PRICE BVSM to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »