Tag Archive for BB Plus Collagen

BBPlus Collagen SALE!!!

HARGA RUNTUH!

Semua orang sibuk cari BBPlus Collagen sebab memang it is THE BEST collagen in town.  Testimony sana sini memang dah prove kan that BBPlus Collagen ni selamat dan berkesan.

 BBPlus Collagen testimony

Irdawati Mahyuddin, 35 tahun

Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”
BBPlus Collagen Testimony

Norhajira Razali, 26 tahun

Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”
BBPlus Collagen Testimony

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun

Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurihan Muni, 53 tahun

Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”
BBPlus Collagen Testimony

Nasrah Jusoh, 62 tahun

Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”
BBPlus Collagen Testimony

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun 
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 CEPAT!  

SELAGI STOCK MASIH ADA

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Gaya Tudung Raya 2014: Shawl Tutorial

Hijabista memang tak dapat dipisahkan dengan tudung kan.  Especially bila market sekarang pun dah cater for macam-macam jenis dan style tudung so that us ladies takde la pakai fesyen yang sama aje and always up-to-date in terms of style and trend.

 

For Hijabers yang follow perkembangan tudung locally, I bet you guys have your own favourites kan.

 

I jenis yang suka pakai shawls sebab I find it easy to handle (care) and cepat aje nak style. And also there is no specific way to style it. So kalau tak jadi pun orang takkan tau tu tak jadi and you can always cover it up saying that it is the latest fesyen! *winks*

 

I used to borong shawls from Arzu sampai beratus-ratus ringgit la sekali beli.  And for those yang familiar dengan salesgirls Arzu, they are very smart in terms of promoting you to buy more.  Masuk kedai dengan intention nak beli 1 shawl aje, but ended up buying like 8-10 shawls! Tu tak campur inner lagi kan… hehehe.. Siapa pernah guilty macam ni?

 

Arzu scarf1

 

Now since dah jarang sangat masuk KL, I stick to the hijab labels around Kota Damansara aje la.  There’s Al-Humaira Contemporary and also Neng Geulis just across the street from my condo.  So borong dekat situ aje la.

Well, personally, I nieh memang yang jenis tak pandai nak lilit-lilit tudung berfesyen-fesyen.  I am not the adventurous type when it comes to fashion.  Hence, you will see me with the same style of hijab most of the time.  Sometimes I try to step out from my comfort zone during events and try out new styles.  But it always stops there.

So with my latest discovery of the hijab tutorial on youtube (yeah dah tertinggal bas.. hehehe), I find it very easy nak cuba style-style hijab baru.  Ada macam-macam gaya to choose from. Sangat best!

 

Here’s my TOP 5 favourite Hijab Tutorial Video

 

 

I love how the video shows how simple it is to style a wide shawl.. To me, I memang bantai lilit aje wide shawls I sampai nampak macam ayam serama tengah meremang. hahaha… I am so gonna try this out soon.. Memang mengujakan kan…

 

 

Super love this Aulia Hijab by Ilham Echenta.  TLC Sisters semua la borong this tudung during the Diamond Night.  I wanted to get the Black one but it was out of stock.  Will definitely try to get it soon!

 

 

This one macam menarik because agak lain then the normal way of styling.  Plus, the shawl pun very striking and attractive.  Good change for the plain old me 🙂

 

 

I have lots of multi-colored shawls but selalu style it the same old boring way.  This is an interesting way to style it.  Sangat menarik!

 

 

I tried this style for the 2014 Diamond Night.  Kinda like it on Mizz Nina but I tried to mellow it down without the accessories.

Recieving my DSM award last June 2014

Recieving my DSM award last June 2014

 

Jadi tak?

 

Anyway, dah style shawl cantik-cantik nanti make sure muka pun mesti la cantik ya.

 

If you nak muka flawless for Raya, you can try minum BBplus collagen and see an instant result in just 3 days!  Customer I siap cakap jerawat dia kecut in 4 days! So for those yang ada masalah jerawat, kulit tak sekata, kulit kusam, cepat la dapatkan BBplus collagen ni cepat.

 

bbplus campaign_v2_BBPlus Cover

 Flawless raya testimony

Promo Flawless Raya is still on.

 

COD: Kota Damansara, Taman Tun, Damansara, Kepong, Selayang, Subang and Shah Alam area.

Anyway, hope you guys pun dapat a few ideas on how to style your hijab for this coming raya!

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Flawless Raya with BBplus Collagen

 

bbplus campaign_v2_BBPlus Cover

 

JANGAN BACA JIKA ANDA TAK MAHU KULIT SIHAT, LICIN DAN GEBU UNTUK HARI RAYA !

 

Ya, post ini hanya untuk mereka yang ‘SERIUS’ untuk;
✔ dapatkan kulit yang sihat & berseri
✔ hilangkan jerawat dan parut
✔ dapatkan kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ dapatkan kulit cerah & gebu
✔ hilangkan sakit sendi & otot
✔ mengekalkan tahap kesihatan badan
Teruskan bacaan!

ASYIK RUNSING DENGAN MASALAH INI

✘ Jerawat
✘ Kulit kering & berminyak
✘ Tona warna kulit yang tak sekata
✘ Kulit kusam & tak bermaya
✘ Mengandung & menghadapi masalah kulit muka yang kering

RAYA dah nak DEKAT…. MACAM MANA???

Sebab itu BBPLUS COLLAGEN sangat sesuai untuk anda!

 

image
Irdawati Mahyuddin, 35 tahun
Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”

 

image

Norhajira Razali, 26 tahun
Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”

image

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”

 

image
Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun
Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”

 

image
Nurihan Muni, 53 tahun
Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”

 

image
Nasrah Jusoh, 62 tahun
Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”

 

image

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

 

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

 

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

 

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

 

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

 

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

 

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 

#bbpluscollagen #bbplus #collagen #kolagen #flawlessskin #gebu #kulitlicin #kulitcerah #kulitkusam #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #backpain #kneepain #jointpain #athritis #activemind #kulitkering #milkbooster #breastfeedingmom #breastfeeding #jerawat #acne #pimple #cantik #beautiful #beauty #beautifulinsideout #flawlessraya #geburaya #promotion #promoraya

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Promosi Raya BB Plus Collagen

Nak muka flawless, licin, gebu, tanpa jerawat di Hari Raya?

 

IMG_95881864140329

 

Tinggal lagi 20 hari aje… Sempat ke?

 

ish… of course sempat..

 

MINUM BB PLUS COLLAGEN!

 

Kesan boleh dirasa dalam masa 5 hari, in sya Allah.

 

IMG_39319687275240

 

Tak caya? Jom baca testimonies dekat bawah ni…

 

 

***UCAP SELAMAT TINGGAL JERAGAT, SEKARANG KULIT DAH HALUS LEMBUT***

“Memang Terujaaaa, Minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus, lembut, jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar, tak pakai make-up pun kulit memang ‘glowing’ semulajadi, saya sangat suka BB Plus ”
Dr Safinat Saadan, 37 Tahun, Muadzam

===========================

●Bagaimana? Nak cuba tak Bb Plus?

●Jom baca sampai bawah jika ingin Rahsia sebenar Bb Plus

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Ciri-ciri Bb Plus:
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada Pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

ANTARA KEHEBATAN BB PLUS COLLAGEN
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Siapa yang sesuai makan Bb Plus ni?
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

Ramuan terdiri daripada : Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin

Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

CARA PENGAMBILAN BB PLUS COLLAGEN :
❋BB PLUS
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.
★Soalan yang biasa pelanggan tanya tentang produk Bb Plus.
Soalan yang selalu pelanggan tanya
S» Mengapa memilih BB Plus?
J» BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.
S» Bagaimana BB Plus Bertindak?
J» Mod tiga tindakan:
1. Memulih – Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina – Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui – Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru
S» Adakah jika makan Bb Plus ada kesan sampingan?
J» Bb Plus tiada kesan sampingan kerana ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan
S» Dos apakah yang efektif?
J» Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap
S» Adakah Produk ini ada kelulusan Kementerian Kesihatan?

J» Bb Plus ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya)
S» Adakah Bb Plus Halal?
J» HALAL, ada sijil halal jakim
S» Berapa lama untuk nampak kesan?
J» Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam,
S» Bb Plus Sesuai pada umur berapa?
J» Remaja berusia 13 tahun ke atas, warga emas pun boleh.
S» Adakah Bb Plus pada lelaki?
J» Bb Plus sesuai pada Lelaki dan Perempuan.
S» Ibu Mengandung boleh tak makan Bb Plus?
J» Digalakkan pada Ibu Hamil & Ibu Menyusu, tiada kesan Sampingan
S» Perlu tak makan minum Bb Plus selepas kulit menjadi cantik?

J» Boleh berhenti minum Bb Plus, hanya jaga permakanan & kena banyak minum air untuk bagi kulit sentiasa Natural.
S» Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
J» Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis
S» Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
J» Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.
S» Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
J» Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.
************************
✿ BB PLUS COLLAGEN ✿
************************
❋Keberkesanan
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

❋ 7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
=========================
LIHAT TESTIMONI PENGGUNA BB PLUS
=========================

Dr Safinat Saadan, 37 Tahun, Muadzam>>
“Memang Terujaaaa, Minum Ni 3 Hari Je, Bangun Pagi Terasa Kulit Halus ,Lembut,Jeragat Yang Lama Kat Pipi Ni Pun Pudar,Tak Pakai Make-Up Pun Kulit Memang ‘Glow’ Semulajadi,Saya Sangat Sukaaa.”

Dr Kamesah Omar, 46 Tahun, Kajang>>
“Syukur Dpt Add Value Kpd Ramai Pesakit/Pelanggan Di Klinik Sy… Terlalu Banyak Kolagen Di Pasaran, Tp Baru Jumpa Yg Sedapp, Mudah Dimakan, Khasiat & Sgt Cepat Ketara…Most Of My Clients Dah Bertukar Ke Bbplus Collagen Sbb Wrinkle/Kedutan Ditepi Mata Cepat Sgt Hilang, Pigme\Ntation Pudar, Lutut Dah Tak Sakit, Even Yg Sdg Ambik Master/Phd /Exam Mendapati Bahawa
Ingatan/Memory Bertambah Kuat ..Senang Nak Ingat/Nak Absorb Elmu..Tq Allah…”

Dr An Nissa, Temerloh>>
“~Kolagen Terbaik Utk Organ Dalaman..Terutama Jantung!!! Jantung Akan Kuat
~Kolagen Terbaik Utk Mata Dan Otak… Lambat Rabun Dan Nyanyuk!!!
~Utk Kulit Mmg Terbukti!!!

✔ Kolagen Ikan Terhidrolisis Yang Saiz Molekul Halus, Serapan Cepat Ke Sel-Sel Dan 3 Hari Dah Nampak Beza
✔ Rasa Ekslusifnya Enak Seperti Ribena, Mudah Di Bawa & Di Sediakan, Sgt Sesuai Untuk Semua Golongan Terutamanya Para Professional & Mereka Yang Sibuk Dan ‘Menyebuk’…Hehehe.
✔ Untuk Yang Sakit Sendi Dan Lutut Pun Boleh. Bukan Sahaja Muka Cantik Dan Gebusss, Badan Pun Sihat Walafiat.
Mengapa Bb Plus Collagen Pilihan Terbaik?
✔ Hanya 1 Paket (5g) Sehari
✔ Diperbuat Daripada Kolagen Ikan Yang Bermutu Tinggi.
✔ Kolagen Ikan Dikelaskan Sebagai Kolagen Jenis 2, Yang Mempunyai Struktur Rantaian Asid Amino Yang Seakan-Akan Sama Seperti Yang Terdapat Dalam Kolagen Manusia.
✔ Mengekalkan Kecantikan Kulit Dan Kesihatan Rawan.
✔ Juga Mengandungi Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Jus Bunga Roselle, Jus Buah Blackcurrant, Serat Epal, Inulin.

Lagi Testimoni Pengguna Bbplus Collagen :
Pn Noriza Jalaludin>>
“Dan Yang Paling Teruja Apabila Doktor Menegur Umur Dan Bertanya Saya Gunakan Produk Apa? Dia Teka Umur Saya 30-An… Alhamdulillah, Saya Mendapat Penampilan Dan Kesihatan Yang Tidak Ternilai Harganya Dalam Usia Yg Mencapai 50-An Ni”

Pn Siti Salmah, Jurutera>>
“Saya Ada Masalah Kulit Yg Sgt2 Kronik..Semua Jenis Rawatan Termasuk ‘Laser’ & Mcm2 Dh Cuba..Tapi Mcm Tak Percaya Bila Amik Bbplus Struktur Kulit Mmg Nmpk Sgt Berbeza..Kwn2 Kat Opis Ramai Yg Tegur..”Eh, Muka Ksal Skrg Lain Laa..Mcm Pinky Pinky Gitu” Dlm Ati Ya Allah Syukur Sgt..Alhamdulillah..
Lagi Satu Kulit Tapak Kaki Pun Jadik Halus N Ala2 Lembab..Best Sgt2.”

Pn Shalita, Jurutera>>
“Tuntutan Kerjaya Mendedahkan Tindakan Kasar Matahari Pada Kulit Muka, Saya Mengalami Jeragat Yang Sangat Ketara. Sebelum Ini Saya Pernah Beberapa Kali Melalui Rawatan Laser. Adoi! Tahu Betapa Sakitnya Rawatan Laser Ini, Selepas Rawatan Tiga Hari Tak Boleh Keluar Rumah Nt Rasa Kulit Terbakar … Sakit! Sakit! Sakit! Tetapi Dengan Bbplus … Belum Pun Habis Sekotak, Banyak Perubahan!
===================================
INGIN MENAWAN DAN JELITA SEKARANG !
===================================

Jika anda BERMINAT , sila komen ” SAYA NAK BB PLUS ” dan klik cara tempahan di bawah
SMS / Whatsapp
—> BB PLUS<space> NAMA ke 012 284 5882

PROMOSI BELI 3 KOTAK DENGAN HARGA YANG SANGAT AWESOME!

************************

➘ Stock Adalah TERHAD
➘ Bertindak SEKARANG untuk anda kelihatan CANTIK berseri dalam masa 3 Hari !!
P.S Anda Berusaha, Allah memnentukannya, iktihar untuk rawat masalah kulit anda
– Insyaallah, Kulit anda akan nampak cantik selepas ini.

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

BUSINESS OPPORTUNITY WITH TLC GEMS GROUP

  • How to make money online with selling health and beauty products online?
  • How to join TLC GEMs: Zahureen Ruhanie’s group?
  • How to make 5 to 6 figures income monthly from blogs, Facebook & Instagram?
  • How to sell Premium Beautiful Corset/Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) using the power of Internet?
  • How to build a successful business and maintain a steady income?

 

If you have been asking the questions as above, then CONGRATULATIONS! You have come to the right place, at the right time.

WHY SHOULD I JOIN TLC GEMs: ZAHUREEN RUHANIE’S GROUP?

 

To be successful in this online business, you need to have strong mentors with proven track records.  Simply ask yourself, if I want a mentor to help me generate 5-6 figures income, is it important that my mentor should be someone who have already done it herself and also have help others achieve the same?

WHO WILL BE YOUR MENTORS IN THIS BUSINESS?

 

MENTOR #1 – CDM HAJJAH SITI ROHANA & CDM HAJI AZLAN DERAMAN

 

personal-money-kak-ana-abg-lan1

 

These dynamic couple is one of the most respectable self-made multi-millionaire bumiputera.  Being able to be featured in the cover of Personal Money magazine alongside top Malaysian multi-millionaires says it all.  They are the backbone of TLC, and they provide us with proven tips and tricks of the business.  They also have an empire of successful millionaire under their wings!

 

Screen Shot 2014-06-03 at 15.23.06

 

Screen Shot 2014-06-03 at 15.23.16

With CDM Azlan Deraman during our FOC Gold Coast Trip in February 2014

With CDM Azlan Deraman during our FOC Gold Coast Trip in February 2014

With CDM Siti Rohana during the RM100k sales award ceremony in November 2013

With CDM Siti Rohana during the RM100k sales award ceremony in November 2013

MENTOR #2 – CDM SALHA ZAIN & CDM AL-FAATH AL-AYUBBI

 

CDM Salha Zain

CDM Salha Zain

 

What I can say about this TOP mentor and also founder of Top Leaders Circle is that to her, impossible is nothing.  She started from being a housewife, with a bank balance of RM14.60 to earning a 6-figure income in 3 years.  Now she is already a millionaire with a superb business portfolio to boot.  I adore her “kamikaze” spirit and wish that many women out there can emulate her and stop depending on “luck”.  With CDM Salha Zain at the helm of TLC, you will definitely get the best guidance and mentoring that will get you to the top, in sya Allah.

 

CDM Salha Zain and TLC was appointed as Malaysia’s Sohonista Icon in February 2013

 

CDM Salha Zain was selected as the Guest Speaker during Diamond Night 2013 award ceremony

CDM Salha Zain was selected as the Guest Speaker during Diamond Night 2013 award ceremony

 

 

1414949_473382306108551_1402905217_o

CDM Al-Faath Al-Ayubbi

 

CDM Al-Faath is CDM Salha Zain’s husband.  Like in a marriage, they both complement each other in the business.  CDM Al-Faath is TLC’s master IT strategist.  He provides comprehensive social media and internet marketing guidance to all TLC members and made us and our brand, our blog, our Facebook page and even our Instagram profile what it is today.  Coming from extensive corporate experience, he uses all his past knowledge to drive TLC where it is today.

 

Social Media Marketing Coaching with CDM Al-Faath

Social Media Marketing Coaching with CDM Al-Faath

 

CDM Al-Faath was selected as the Guest Speaker during the Diamond Night 2014 Award Ceremony

CDM Al-Faath was selected as the Guest Speaker during the Diamond Night 2014 Award Ceremony

 

PhotoGrid_1402945399793

One-on-One personal coaching with CDM Al-Faath and CDM Salha Zain

MENTOR #3 – Yours truly… ZAHUREEN RUHANIE

 

Some of my achievements so far…

 

Closed RM100,000 sales in a month and received the RM100,000 sales achiever award in October 2013.

During the RM100k sales achiever award with DSM Lynn Syukor

During the RM100k sales achiever award with DSM Lynn Syukor

My name was #1

My name was #1

 

Qualified for the Gold Coast FOC Trip in February 2014

TLC Gold Coast Qualifier at Brisbane Airport

TLC Gold Coast Qualifier at Brisbane Airport

 

Received the Diamond Sales Manager award for making RM180,000 sales last Diamond Night 2014 Award Ceremony

Recieving my DSM award last June 2014

Recieving my DSM award last June 2014

With CDM Salha Zain, my leader DDM Nurul Asyikin and also CDM Nur Fadzliah

With CDM Salha Zain, my leader DDM Nurul Asyikin and also CDM Nur Fadzliah

IMG_20140622_124151

Come join me and TLC Platinum and the rest of TLC and change your life forever.  There are more success to be celebrated and more countries to be explored together.  If I can achieve what I had achieve today, surely I can guide you to achieve the same too… I’ll see you at the TOP!

 

1468582_473354742777974_110124626_n

MULAKAN TANPA NANTI

LAKUKAN TANPA HENTI

BUAT SAMPAI JADI

CONFIRM PUAS HATI

 

TLC adalah kami  Kami adalah TLC

TLC adalah kami
Kami adalah TLC

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries