Tag Archive for Beautiful

Premium Beautiful Short Bra: The BEST Solution for Engorged Breast

breastfeeding engorged breast

Being a breastfeeding mom has its ups and downs. Yes, the bonding between mommy and baby is stronger and baby gets the best from mommy’s milk.  However, when away from baby, i.e. working or travelling or even an over supply of milk can cause mommy’s breast to become engorged.

 

Regardless if you are a new mom or a seasoned mom, engorged breast is no fun at all.  I remembered during the 1st week after delivering my 1st son, Noah.  My breast was swollen due to baby not latching well. It was super PAINFUL! I also got mastitis due to that.

 

I also remember the time when I was stuck in back-to-back meetings at work and had no time to pump.  The breast was so hard and painful and it feels like it was going to popped out.

 

The common tip other moms like to share to get rid of engorged breast would be to cover the engorged breast with lettuce. It is said that the lettuce will help to ease the swollen breast.  However, where can you find lettuce in the office? You would not want to order salad and just stuff it in your bra, would you? *shudder*

 

engorged-breasts solution

 

When I got my 2nd son, I was already using the Premium Beautiful lingerie during confinement.  However, since it was still hard to fit into my PB long bra, I opted for the short bra instead.  Plus, it was more convenient to wear the short bra during the confinement and even on daily basis.

 

How does Premium Beautiful Short Bra helps engorged breast?

 

  • The Far Infra Red (FIR) rays embedded in the short bra helps to regulate the blood circulation around the breast area.  Hence, it helps to unblock the milk ducts and avoid the breast from swelling.
  • The FIR also helps to stimulate milk production. Wearing the short bra daily for a minimum of 8 hours a day will act as a natural milk booster

 

Other benefits of Premium Beautiful Short Bra

 

  • It helps to prevent breast cancer as the pyramid shaped cup allows ventilation to the nipple.
  • The thick bra strap provides good breast support, especially for large breast.
  • Promotes natural breast enlargement as it provides good blood circulation around the breast area.
  • It helps of enhance and beautify the breast.

 

Is it easy to breastfeed while wearing the Premium Beautiful Short Bra?

 

  • YES
  • Just pull the lace down and feed
  • OR if you are pumping on the go, pull the lace down and tuck the breastpump shield over your breast and pump
  • The lace is durable enough that it won’t tear. I have been using the same bra from the time I gave birth to my 2nd son, Zayd until now, feeding my daughter, Hana.

 

Breastfeeing bra

 

premium beautiful_zahureendotcom

 

Award winning lingerie Premium Beautiful

 

Premium Beautiful - The best bra

 

Premium Beautiful Short Bra Price 2016

 

Small RM517

Large RM568

*** Lifetime warranty that covers any wear and tear to all Premium Beautiful lingerie

*** Free repair

Why are there two sets of prices?

 

Well, Premium Beautiful is designed for all body sizes.  Hence, there are various sizes that are divided into two major price category, Small and Large.

 

How to determine your sizes?

 

You can measure your bust and underbust in centimeters, as shown in the diagram below and just contact me to get your Premium Beautiful Short Bra size and relevant price.

 

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

 

Is the price final?

 

Well, every customer of mine definitely will get the BEST price from me.  However, you would have to contact me to get the special price!!!  There will be a HUGE SAVINGS if you choose to buy 1 full set of Premium Beautiful Classic/Elegance :)

 

So all you have to do now is just to sms/whatsapp/telegram me at 012 284 5882 the below message:

Premium Beautiful <you choice of part><your measurement><name & location>

and I will get in touch with you with your relevant size and your SPECIAL price a.s.a.p.

 

FREE GIFT awaits the first 10 buyers until 31 August 2016.

Make sure to get you Premium Beautiful from me, your Certified Premium Beautiful Expert :)

I am a certified Premium Beautiful Expert

I am a certified Premium Beautiful Expert

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Sakit Pinggang Hilang dengan Premium Beautiful

 

SAKIT PINGGANG SEBAB KERJA BANYAK BERDIRI

 

Baru umur 24 tahun dah sakit-sakit pinggang!

 

My customer ni kerja di bahagian lab di sebuah hospital swasta in PJ. According to her, memang everyday mesti sakit pinggang sebab banyak kena berdiri and kena tunduk tengok microscope.

 

So since dia kerja hospital, dia tahu that the only way to help with her condition is to get good back support. Dia buat research online and found Premium Beautiful. Since Premium Beautiful Waist Nipper ni ada 7 memory steel that provides total back support, she chose to get it ASAP.

 

Petang ni call, esok pagi terus fitting and terus rasa selesa . After one week, backache kurang and selera nak makan banyak pun kurang… Sampai nak recommend terus her colleagues to buy one too!

 

Sakit Pinggang

 

Macam ni la customers Premium Beautiful ni, once dah selesa & happy, confirm dia akan recommend to friends & family.

 

As for me pulak, last Thursday & Friday memang la sangat mencabar for me sebab terpaksa carry Hana guna sling during Noah’s school’s Sports Summer Camp and during our trip up to Genting Highland Indoor Theme Park.

 

Imagine masuk hutan during the Family Explore Race, jungle tracking berlari turun naik bukit with this 5kg baby on me. Huish memang kalau takde perisai, confirm rasa nak patah pinggang! Tapi a Mummy will do anything for her baby’s comfort kan.. Hana memang selesa dengan the sling sampai tido nyenyak masa tengah berpanas, berpeluh dalam hutan tu…

 

Sakit Pinggang Dukung Anak

 

Memang bersyukur sangat I wore my Premium Beautiful corset throughout the trip. Orang cakap kenapa la nak bercorset bagai masuk hutan and time nak berholiday dengan family…. Well, I memang NEED the corset sebab as an active Mummy, I need the support from Premium Beautiful so takde la patah pinggang I ni.. Dengan nak dukung Hana lagi, nak kejar the 2 active brothers lagi.. Kalau takde protection, Mummy tumbang terus.. And kalau Mummy tumbang, horror la hidup Daddy

 

Premium Beautiful ni bukan la untuk cantik sebenarnya.. It is more for health. So memang wajib la I bercorset bagai every single day sebab I need to be healthy and ready to carry on my Mummy duties…

 

Bukan senang tau jadi Mummy nieh… So kalau Daddy semua sayangkan Mummy, why not give her the Premium Beautiful corset as the best gift for her this Mother’s Day (Everyday is Mother’s Day, so it is never too late to get her a gift).

 

Macam mana Premium Beautiful Waist Nipper dapat membantu melegakan sakit pinggang?

 

Premium Beautiful Waist Nipper ni mempunyai 7 batang keluli memori yang dapat menyokong pinggang dan menolong menegakkan tulang vertebrata. Also, bila kita pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni, automatically kita akan berdiri and duduk tegak. So it helps untuk betulkan posture badan kita. Once posture badan betul, in sya Allah sakit pinggang pun akan berkurangan.

 

 Sakit pinggang hilang

 

Design Premium Beautiful Elegance ni pun Masya Allah memang cantik sangat. Ramai yang jatuh cinta pandang pertama dengan Premium Beautiful Elegance ni tau. And bila first time pegang and pakai terus fall in love forever la…!

 

 Sakit pinggang hilang

 

Order Premium Beautiful sekarang!

 

Whatsapp / Telegram /

hit the “Contact Me” button NOW

 

wpid-wpid-signature2.jpg

I am now a mother of three

 

3 kids?!!!

 

Yups, that’s right…. I know that I’ve always complaint about how my two boys are super active that they constantly drive me up the wall.  However, I have always wanted a daughter and that was my hope when the sticks says positive.

 

Pregnancy_test_result

 

Alhamdulillah, my prayers were answered and we welcomed our baby girl, Hana Maryam on 29 January 2016.

 

20160129_121636_Fotor

Hana Maryam @ Day 1

 

20160129_125905_Fotor

When the brothers met their newborn sister *love*

 

Being pregnant this time around, at the age of 36, was super challenging.  I was constantly tired and had to really take things slow with the two active boys, housework and my business.  However, business was still on as usual.  Thank god for being able to have time flexibility and arrange my appointments and schedule on my own.

 

premium beautiful mumpreneir

Personal Coaching session with my protege, Izzah


 
premium beautiful mumpreneur

Personal Coaching and target setting session with my mentor, CDM Salha Zain


 
Premium beautiful expert

PB Expert ready for a fitting session in Puchong


 
BVSM Expert

BVSM Expert delivering 1 unit to a customer in Shah Alam


 
Premium Beautiful expert

I still attended class until my final month before giving birth.


 
Premium Beautiful Expert

With our multi-millionaire mentor, CDM Siti Rohana


 
Premium beautiful mumpreneur

With the Managing Director of Sahajidah Hai-O Markering, Mr Tan Kai Hee during the SM/SSM award in September 2015. I was 26 weeks pregnant during this time.


 
TLC Power Start Seminar

26 weeks pregnant at the TLC Power Start Seminar with one of TLC Master Trainers, CDM Salleha Roslan


 
premium beautiful mumpreneur

33 weeks pregnant and took up the role as MC for our weekly TLC Class. With the speakers for the night, CDM Izyan and CDM Nur Fadzliah


 
Premium Beautiful mumpreneur

35 weeks pregnant. After the TLC Master Class with my two top mentors, CDM Salha Zain and CDM Al-Faath.


 
Premium Beautiful Mumpreneur

36 weeks pregnant. Attended the Majlis Ulang Tahun Sahajidah Hai-O Marketing. With my mentor, CDM Salha Zain, one of the Lifetime Achievement Award receiver.


 

I missed a free business trip this year due to the pregnancy.  We were suppose to fly to Bangkok in September.  However, due to the Bangkok bombing scare, the Company had switched the destination to Ho Chi Minh City at the last minute.  I was not able to join my team on the trip due to chronic gastric attack.

 

wpid-picsart_1436063946285.jpg

 

In sya Allah there will be another opportunity for me to travel with my fellow TLCs to Beijing this August/September 2016.  Should any of you be interested to join us, please please please do not hesitate to contact me as travelling with TLC is a memorable experience of its own, regardless of the destination.

 

Travel to Beijing for FREE

 

travel to beijing for free

 

travel to beijing for free

 

Til then, do wish this new mother of three good luck in raising all three kids on her own.  Looking forward to cherish Baby Hana’s new milestones and witness her grow in front of my very eyes.  Thanks to the business with TLC, I can now be a full-time mummy and a business woman all at the same time.

 

premium beautiful mumpreneur

6 weeks old Hana Maryam


 

This Mumpreneur is looking for more business partners to experience the joy that she had had for the past 3 years. Let’s learn how to mix business with pleasure of being a mom.

 

Contact me now!

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Business: FAQ Series #1

 

“Susah ke nak jual Premium Beautiful ni?”

 

 

Kalau susah, memang la protégés Top Leaders Circle tak borong berkotak-kotak PB setiap bulan. Bukan borong lepas tu simpan bawah katil ok.. Tak sempat pun nak simpan, sebab semua nya full-booked by customers! Beli stock and terus pegi fitting customer atau ke poslaju aje sebab customers semua tak sabar2 nak pakai corset yang terhangat di pasaran. Customers pulak bukan local aje tau.. Singapore, Brunei, Philippines, UK, Australia, Nigeria pun ada!

So kalau nak cari side income dengan business #PremiumBeautiful ni teramat lah senang nya.. Ikut aje mentor and mentor akan downloadkan ilmu Premium Beautiful Expert instantly!

 

 

 

Premium Beautiful Business

 

12063454_10153055977677714_3061269943091563577_n

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries