Tag Archive for Beautiful

BBPlus Collagen SALE!!!

HARGA RUNTUH!

Semua orang sibuk cari BBPlus Collagen sebab memang it is THE BEST collagen in town.  Testimony sana sini memang dah prove kan that BBPlus Collagen ni selamat dan berkesan.

 BBPlus Collagen testimony

Irdawati Mahyuddin, 35 tahun

Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”
BBPlus Collagen Testimony

Norhajira Razali, 26 tahun

Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”
BBPlus Collagen Testimony

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun

Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurihan Muni, 53 tahun

Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”
BBPlus Collagen Testimony

Nasrah Jusoh, 62 tahun

Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”
BBPlus Collagen Testimony

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun 
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 CEPAT!  

SELAGI STOCK MASIH ADA

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Lifetime Warranty

Before I started this business, I have never heard of any corset that has a lifetime warranty.  Until I come to know about the Premium Beautiful corset.

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

The warranty covers any wear and tear of the entire Premium Beautiful set.

 

Terkoyak ke, tercabut cangkuk ke, besi terpatah ke, bra’s underwire dah tercabut ke.. Everything will be fixed FREE OF CHARGED!

 

All you need to do is just contact any Premium Beautiful agent, preferably a certified Premium Beautiful Expert like me, and we will help you send it to the factory to be fixed.  It will only take about 2-4 weeks for it to be fixed (depending on the degree of complexity) and we will deliver them back to you, as good as new!

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

 

So for those of you that already owns a pair of Premium Beautiful, and is wondering if the tear or default can be fixed, do contact me and I can help you out.

 

Seriously, buying Premium Beautiful is the best investment for everyone as you can actually wear it daily for many, many years to come.

– You can wear it before your up coming wedding to get THE shape that will blow the bridegroom away

– You can wear it to help you to conceive

– You can wear it after you have given birth, during your confinement period

– You can wear it while breastfeeding as it can help to ease the engorgement, and help with the milk production

– You can wear it anytime and anywhere as it will give you the added CONFIDENCE that will boost your inner and outer beauty.

 

Contact me now for FREE consultation and fitting.

 

Special promotion awaits.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

 

 

Premium Beautiful & Diastasis Recti

I was really ecstatic when I received an email from my ‪#‎PremiumBeautiful‬ customer from Nigeria earlier today…
She found my blog last year while doing some research on a condition that she had, diastasis recti, a separation of the womb that happened during her last pregnancy. Since she planned to conceive again, she was trying to find solution to her problem.

 

Definition: Diastasis recti is a separation between the left and right side of the abdominal muscle. This muscle covers the front surface of the belly area. Although you can be born with it, it is often caused by pregnancy because of increased tension on the abdominal wall.

Diastasis-Recti-V3

 

How can you tell if you have it?
A diastasis recti looks like a ridge, which runs down the middle of the belly area. It stretches from the bottom of the breastbone to the belly button. An easy way to test for it is to lay on your back with your knees raised. Raise you head and shoulders off the ground and look at your stomach. Is it sunken between your abdominal muscles? Do you have a gap of more than 2 1/2 finger-widths wide between your abdominal muscles? If you see a bulge when you lift your head or you feel pulsing it means the connective tissue is very weak.

 

Apparently Diastasis recti cannot be cured through operation, though many recommended tummy tuck as one of the solution.  Some recommended a waist clincher a.k.a stomach binder a.k.a waist nipper.

 

Premium Beautiful waist nipper would be the perfect solution to Diastasis Recti as the Far Infra Red rays embedded in the material can help the blood circulation around the muscle area to heal and close the gap between the abdominal wall.  Furthermore, the 7 alloy steel in the waist nipper will help to support the waist and spine and also helps to correct the posture of a Diastasis Recti patient.

 

So, without any hesitation, the customer bought the corset at the end of November and managed to conceive 2 months after that. Today she emailed, announcing the birth of her long awaited baby boy and asking when she can start using her Premium Beautiful after her cesarean birth.

 

Diastasis recti & Premium Beautiful
Alhamdulillah.. Another satisfied customer, whom had managed to get what she achieved for from buying Premium Beautiful.. Now she is taking it one step further and using it during her ‪#‎confinement‬ period (read here on my confinement with Premium Beautiful experience).
Ni baru betul orang cakap alah membeli, menang memakai…
Another happy news for this ‪#‎PremiumBeautifulExpert‬

Read more on Premium Beautiful here.

 

Come grab an unbelievable deal now.  Cash and installment buyers are welcome.

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

To Look Good : Spanx vs Premium Beautiful

Few years back, after given birth to my 1st child, I did ask around other mommies what was their secret to a great figure and majority answered corsets and Spanx.

 

BL_Corset

 

spanx-logo

 

There are many corsets out there. The price ranges from few hundred ringgit to thousands of ringgit.  There are also bodysuit like Spanx that cost just a few hundred ringgit.  However, the question remains: Which one is the most effective and gives you the most value for your money?

JessicaAlbaDoubleCorset_0

Jessica Alba confessed that she had worn a corset after given birth to her 2 daughters to get back in shape

 

In terms of instant result, all corsets and bodysuits will definitely give you an instant super result.  Regardless which brand you choose, you will definitely achieve your aim of getting a great body. Again, being the devil’s advocates, how long can the corset/bodysuit lasts with constant wearing (daily with a minimum of 8 hours a day)? Are there any other benefits that you will get out of the corset/bodysuit other than the instant shaping effect?

 

Corset before and after_1

 

 

Corset before and after_2

 

before-and-after21

Does the corset or bodysuit that you have bought or intend to buy fulfills these criteria?

  • Lifetime warranty that covers any wear and tear of the corset/bodysuit
  • Recommended by 3 International Chiropractic Associations
  • Uses the Far Infrared energy that provides many health benefits to the wearer
  • Successfully used to aid weight control
  • Helps increases body metabolism rate
  • Helps increases blood flow
  • Assist in flushing toxins from the lymph areas
  • Helps reduces body acidity
  • Helps reduces chances of blood clots
  • Helps reduces high blood pressure
  • Helps relieves muscle spasms
  • Helps reduces joint stiffness
  • Helps reduces migraine pressures
  • Helps relieves headache tension and pain
  • Helps relieves period pain
  • Helps correct the womb position after birth (use during confinement)
  • Helps reduces stretch marks after birth

Premium Beautiful corset fulfills all the criteria above.

 

1396883_623527827703890_1342504584_o (1)

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

 

A friend of mine admits that she had been wearing Spanx since after she gave birth to her son, who is now 2 years old.  According to her, Spanx helps to hide the flabby tummy when she wears it.  However, all the flabbiness will re-appear once she takes it off.  Now she is a satisfied Premium Beautiful user and had admitted that she had lost few inches around her waist since she started wearing Premium Beautiful!!!!

 

premium-beautiful-corset-before-after-salhazain

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-rahidah

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-aisyah

 

 

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

premium beautiful before and after

PhotoGrid_1410489567433

Even if you buy 12 pairs Spanx – High Power High Waisted Panty at RM200 each, you will not be able to achieve the result and effect that a full set of Premium Beautiful that cost RM2,400.  Trust me, not because I have been wearing Premium Beautiful for over 2 years, but because I have the support of millions of Premium Beautiful user all across the globe that had made Premium Beautiful the Superbrand corset (high quality, high quantity).

 

 

Why pay RM200 and only use it for a few months when you can pay RM2,400 and use it for a lifetime?  Which investment makes logical sense?

 

value-for-money

Get your Premium Beautiful corset now either by cash, credit card or installment.  Contact me for the details and current promotions.

 

1545118_10151829705182714_1710888925_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »