Tag Archive for Bengkung

Sakit Pinggang Hilang dengan Premium Beautiful

 

SAKIT PINGGANG SEBAB KERJA BANYAK BERDIRI

 

Baru umur 24 tahun dah sakit-sakit pinggang!

 

My customer ni kerja di bahagian lab di sebuah hospital swasta in PJ. According to her, memang everyday mesti sakit pinggang sebab banyak kena berdiri and kena tunduk tengok microscope.

 

So since dia kerja hospital, dia tahu that the only way to help with her condition is to get good back support. Dia buat research online and found Premium Beautiful. Since Premium Beautiful Waist Nipper ni ada 7 memory steel that provides total back support, she chose to get it ASAP.

 

Petang ni call, esok pagi terus fitting and terus rasa selesa . After one week, backache kurang and selera nak makan banyak pun kurang… Sampai nak recommend terus her colleagues to buy one too!

 

Sakit Pinggang

 

Macam ni la customers Premium Beautiful ni, once dah selesa & happy, confirm dia akan recommend to friends & family.

 

As for me pulak, last Thursday & Friday memang la sangat mencabar for me sebab terpaksa carry Hana guna sling during Noah’s school’s Sports Summer Camp and during our trip up to Genting Highland Indoor Theme Park.

 

Imagine masuk hutan during the Family Explore Race, jungle tracking berlari turun naik bukit with this 5kg baby on me. Huish memang kalau takde perisai, confirm rasa nak patah pinggang! Tapi a Mummy will do anything for her baby’s comfort kan.. Hana memang selesa dengan the sling sampai tido nyenyak masa tengah berpanas, berpeluh dalam hutan tu…

 

Sakit Pinggang Dukung Anak

 

Memang bersyukur sangat I wore my Premium Beautiful corset throughout the trip. Orang cakap kenapa la nak bercorset bagai masuk hutan and time nak berholiday dengan family…. Well, I memang NEED the corset sebab as an active Mummy, I need the support from Premium Beautiful so takde la patah pinggang I ni.. Dengan nak dukung Hana lagi, nak kejar the 2 active brothers lagi.. Kalau takde protection, Mummy tumbang terus.. And kalau Mummy tumbang, horror la hidup Daddy

 

Premium Beautiful ni bukan la untuk cantik sebenarnya.. It is more for health. So memang wajib la I bercorset bagai every single day sebab I need to be healthy and ready to carry on my Mummy duties…

 

Bukan senang tau jadi Mummy nieh… So kalau Daddy semua sayangkan Mummy, why not give her the Premium Beautiful corset as the best gift for her this Mother’s Day (Everyday is Mother’s Day, so it is never too late to get her a gift).

 

Macam mana Premium Beautiful Waist Nipper dapat membantu melegakan sakit pinggang?

 

Premium Beautiful Waist Nipper ni mempunyai 7 batang keluli memori yang dapat menyokong pinggang dan menolong menegakkan tulang vertebrata. Also, bila kita pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni, automatically kita akan berdiri and duduk tegak. So it helps untuk betulkan posture badan kita. Once posture badan betul, in sya Allah sakit pinggang pun akan berkurangan.

 

 Sakit pinggang hilang

 

Design Premium Beautiful Elegance ni pun Masya Allah memang cantik sangat. Ramai yang jatuh cinta pandang pertama dengan Premium Beautiful Elegance ni tau. And bila first time pegang and pakai terus fall in love forever la…!

 

 Sakit pinggang hilang

 

Order Premium Beautiful sekarang!

 

Whatsapp / Telegram /

hit the “Contact Me” button NOW

 

wpid-wpid-signature2.jpg

I am now a mother of three

 

3 kids?!!!

 

Yups, that’s right…. I know that I’ve always complaint about how my two boys are super active that they constantly drive me up the wall.  However, I have always wanted a daughter and that was my hope when the sticks says positive.

 

Pregnancy_test_result

 

Alhamdulillah, my prayers were answered and we welcomed our baby girl, Hana Maryam on 29 January 2016.

 

20160129_121636_Fotor

Hana Maryam @ Day 1

 

20160129_125905_Fotor

When the brothers met their newborn sister *love*

 

Being pregnant this time around, at the age of 36, was super challenging.  I was constantly tired and had to really take things slow with the two active boys, housework and my business.  However, business was still on as usual.  Thank god for being able to have time flexibility and arrange my appointments and schedule on my own.

 

premium beautiful mumpreneir

Personal Coaching session with my protege, Izzah


 
premium beautiful mumpreneur

Personal Coaching and target setting session with my mentor, CDM Salha Zain


 
Premium beautiful expert

PB Expert ready for a fitting session in Puchong


 
BVSM Expert

BVSM Expert delivering 1 unit to a customer in Shah Alam


 
Premium Beautiful expert

I still attended class until my final month before giving birth.


 
Premium Beautiful Expert

With our multi-millionaire mentor, CDM Siti Rohana


 
Premium beautiful mumpreneur

With the Managing Director of Sahajidah Hai-O Markering, Mr Tan Kai Hee during the SM/SSM award in September 2015. I was 26 weeks pregnant during this time.


 
TLC Power Start Seminar

26 weeks pregnant at the TLC Power Start Seminar with one of TLC Master Trainers, CDM Salleha Roslan


 
premium beautiful mumpreneur

33 weeks pregnant and took up the role as MC for our weekly TLC Class. With the speakers for the night, CDM Izyan and CDM Nur Fadzliah


 
Premium Beautiful mumpreneur

35 weeks pregnant. After the TLC Master Class with my two top mentors, CDM Salha Zain and CDM Al-Faath.


 
Premium Beautiful Mumpreneur

36 weeks pregnant. Attended the Majlis Ulang Tahun Sahajidah Hai-O Marketing. With my mentor, CDM Salha Zain, one of the Lifetime Achievement Award receiver.


 

I missed a free business trip this year due to the pregnancy.  We were suppose to fly to Bangkok in September.  However, due to the Bangkok bombing scare, the Company had switched the destination to Ho Chi Minh City at the last minute.  I was not able to join my team on the trip due to chronic gastric attack.

 

wpid-picsart_1436063946285.jpg

 

In sya Allah there will be another opportunity for me to travel with my fellow TLCs to Beijing this August/September 2016.  Should any of you be interested to join us, please please please do not hesitate to contact me as travelling with TLC is a memorable experience of its own, regardless of the destination.

 

Travel to Beijing for FREE

 

travel to beijing for free

 

travel to beijing for free

 

Til then, do wish this new mother of three good luck in raising all three kids on her own.  Looking forward to cherish Baby Hana’s new milestones and witness her grow in front of my very eyes.  Thanks to the business with TLC, I can now be a full-time mummy and a business woman all at the same time.

 

premium beautiful mumpreneur

6 weeks old Hana Maryam


 

This Mumpreneur is looking for more business partners to experience the joy that she had had for the past 3 years. Let’s learn how to mix business with pleasure of being a mom.

 

Contact me now!

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Confession of a Breast Cancer Survivor

Sharing a confession from a dear TLC Sister, Kak Soraya Nashir, who is a breast cancer survivor who had find comfort wearing the Premium Beautiful corset.

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Sharing 2 pics as I receive more news of a beloved relative and a friend facing breast cancer. Isn’t it an insidious disease and just rears it’s ugly head from nowhere!

 

 

But every cloud has a silver lining, as they say. Alhamdulillah 5 years on, I am thriving and super blessed to have seen my eldest two graduate and start wonderful careers and the younger two off school into uni. Some of the things I have done to get better include putting on this amazing Far-Infra-Red (FIR)lined corset for at least 8 hours a day.

No I am not saying it’s THE cure, but honest to god, it has helped my healing.

 

 

Why?

 

 

1. After 8 rounds of toxic chemo, 35 debilitating radiotherapy sessions, my breast area skin was dry, sore and almost a burnt hue. After putting on the PB corset for 6 months the radiologist at my follow up mammogram commented how clean and soft my scar tissue and skin had healed. No doubt in part due to the FIR concentrated area on the PB brassiere cup. FYI after rads, we are discouraged from applying lotions to these raw areas.

 

 

2

. As cancer cells love cold bodies, wearing the FIR corset helps to regulate my body temperature and keeps me warm. We can’t fathom living without our aircon offices, bedrooms and cars, but cold environments serve more harm than good. So wearing the PB corset is an antidote as the FIR regulates my body temp and keeps me warm. Yes, zap those cells!

 

 

3. Cancer cells also thrive in oxygen-free environments. So I even put on the corset when I run or exercise. Besides the support it provides; double whammy as the FIR promotes blood circulation and enhances oxygen levels. Cancer cells hate this

 

 

Of course my healing has been enhanced by many other methods. Will share more. But have faith, do everything in your power to create a healthy, meaningful, stress-free lifestyle. Not impossible, just do it InsyaAllah.

 

Other great tips that Kak Soraya shared that can be applied to our daily lives:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes – prayers, faith and positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body – check all warts and bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

 

Kak Soraya is living to her fullest now, travelling to visit her kids from one country to another and also jetsetting with the Top Leaders Circle on our free trips around the world.

1656293_834935323198835_129337036_n

 

Kak Soraya and I, enjoying the thrilling ride on the Jet Boat in Gold Coast

 

TLC in Gold Coast

 

Kak Soraya and the rest of TLC in Movie World, Gold Coast

 

TLC in Shanghai

 

Jumping for joy in the old city of Shanghai

 

TLC in Shanghai

 

Kung fu fighting in front of the scenic Shanghai City

 

We can’t guarantee that Premium Beautiful can cure cancer.  However, what we can share is that it had helped cancer survivors heal and ease their days and enhanced their lives.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

Premium Beautiful: 70% Health, 30% Beauty, 100% Confidence.

 

 

Contact me for free consultation and fitting and also for great discounts and free gifts!

 

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

 

Premium Beautiful Elegance Merdeka Promotion

image

Premium Beautiful Elegance is the newly improved version of the favourite Premium Beautiful Classic that has been in the market for the past 23 years. Like latest version of car models, Premium Beautiful Elegance has been designed with ehanced features to make sure extra comfort is given the top priority.

Most of my customers that has slipped into a pair of Premium Beautiful Elegance will say

“best nya!”

“lembut nya kain dia!” (the material is so soft)

“sejuknya kain dia” (the material is so cooling) “rasa macam tak nak bukak” (I don’t wish to take it off)

And the result….

 

image

Testimony from my customer who had worn Premium Beautiful Elegance for a day.. “Nice..  I don’t feel the jiggly fats wiggling anymore! Everything is nice and firm”

 

image

Instant shaping result after slipping into a pair of Premium Beautiful Elegance.

 

image

For the slim ladies, Premium Beautiful Elegance will enhance your figures and help to accentuate your assets. Your husbands will definitely love the result!

 

image

Been doing crunches to no avail? Slip into a pair of Premium Beautiful Elegance and see the difference in minutes! Wear it consistently for 8 hours a day and you will see it stays naturally even without the corset.

 

image

The Premium Beautiful Elegance is so comfortable that it has won the Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 for the best bra for lifting &  sculpting!

 

image

PROMOTION!  PROMOTION!  PROMOTION!

 

image

In conjunction with Merdeka and National Day, I am giving out irresistible discounts for every purchase of Premium Beautiful Elegance from me.  I will also throw in a free gift (worth RM198) with every cash/credit purchase.

image

Get free consultation and fitting. Contact me now!

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries