Tag Archive for Bengkung

To Look Good : Spanx vs Premium Beautiful

Few years back, after given birth to my 1st child, I did ask around other mommies what was their secret to a great figure and majority answered corsets and Spanx.

 

BL_Corset

 

spanx-logo

 

There are many corsets out there. The price ranges from few hundred ringgit to thousands of ringgit.  There are also bodysuit like Spanx that cost just a few hundred ringgit.  However, the question remains: Which one is the most effective and gives you the most value for your money?

JessicaAlbaDoubleCorset_0

Jessica Alba confessed that she had worn a corset after given birth to her 2 daughters to get back in shape

 

In terms of instant result, all corsets and bodysuits will definitely give you an instant super result.  Regardless which brand you choose, you will definitely achieve your aim of getting a great body. Again, being the devil’s advocates, how long can the corset/bodysuit lasts with constant wearing (daily with a minimum of 8 hours a day)? Are there any other benefits that you will get out of the corset/bodysuit other than the instant shaping effect?

 

Corset before and after_1

 

 

Corset before and after_2

 

before-and-after21

Does the corset or bodysuit that you have bought or intend to buy fulfills these criteria?

  • Lifetime warranty that covers any wear and tear of the corset/bodysuit
  • Recommended by 3 International Chiropractic Associations
  • Uses the Far Infrared energy that provides many health benefits to the wearer
  • Successfully used to aid weight control
  • Helps increases body metabolism rate
  • Helps increases blood flow
  • Assist in flushing toxins from the lymph areas
  • Helps reduces body acidity
  • Helps reduces chances of blood clots
  • Helps reduces high blood pressure
  • Helps relieves muscle spasms
  • Helps reduces joint stiffness
  • Helps reduces migraine pressures
  • Helps relieves headache tension and pain
  • Helps relieves period pain
  • Helps correct the womb position after birth (use during confinement)
  • Helps reduces stretch marks after birth

Premium Beautiful corset fulfills all the criteria above.

 

1396883_623527827703890_1342504584_o (1)

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

 

A friend of mine admits that she had been wearing Spanx since after she gave birth to her son, who is now 2 years old.  According to her, Spanx helps to hide the flabby tummy when she wears it.  However, all the flabbiness will re-appear once she takes it off.  Now she is a satisfied Premium Beautiful user and had admitted that she had lost few inches around her waist since she started wearing Premium Beautiful!!!!

 

premium-beautiful-corset-before-after-salhazain

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-rahidah

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-aisyah

 

 

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

premium beautiful before and after

PhotoGrid_1410489567433

Even if you buy 12 pairs Spanx – High Power High Waisted Panty at RM200 each, you will not be able to achieve the result and effect that a full set of Premium Beautiful that cost RM2,400.  Trust me, not because I have been wearing Premium Beautiful for over 2 years, but because I have the support of millions of Premium Beautiful user all across the globe that had made Premium Beautiful the Superbrand corset (high quality, high quantity).

 

 

Why pay RM200 and only use it for a few months when you can pay RM2,400 and use it for a lifetime?  Which investment makes logical sense?

 

value-for-money

Get your Premium Beautiful corset now either by cash, credit card or installment.  Contact me for the details and current promotions.

 

1545118_10151829705182714_1710888925_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful and Miscarriage…

I have been under the weather for the past few weeks.. All the signs actually told me that I was expecting..

The constant fatigue
Increased sense of smell
The sudden craving
and of course the delay of Ms P.

(check out the early pregnancy symptoms here)

However, I was spotting yesterday and woke up this morning with cramps and bleeding. My 4 weeks old “baby” was gone … Semuanya ketentuan Allah..

10583962_10152179632527714_5949434700572259348_n

The cramps was unbearable until I wore my trusted Premium Beautiful corset. It felt really good once the waist nipper and the long girdle was hugging my body. The blood flowed out smoothly there after with the help of the Far Infrared Rays in Premium Beautiful. Alhamdulillah for the great product.

1545118_10151829705182714_1710888925_n
It is now close to 10pm and I seriously don’t feel like taking off my Premium Beautiful.. Maybe I should just wear it to sleep tonight. Hopefully it will help to cleanse my womb and get it back in its healthy condition soon.

For those who are still doubting Premium Beautiful, please take my word for it. It is THE corset for us ladies. Not only does it give us a great figure, it also helps us to maintain our health, especially for our “lady” parts… I wore it to help me conceive my 2nd child.. I wore it during my confinement… And now it had helped me once again to ease my pain…

Do call/sms/whatsapp me at 012 284 5882 for more details on how Premium Beautiful can help YOU..

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Raya dah dekat, baju Raya tak muat?!!!

Raya is just less than a week away.  Dah dapat baju raya idaman ke?

 

This year memang banyak betul la bazaar yang menjual persiapan raya.  Ada Vendeur Festival 2.0, Femes Bazaar Super Raya, Karnival Teratak GLAM Raya dan macam-macam lagi la. So memang we are spoilt for choice!

 

vendeur festival 2.0

POSTER OFFICIAL

karnival teratak glam raya

No I did not go to any of the bazaars because I ni memang tak suka tempat yang ramai orang.  Tengok pulak gambar yg macam dekat bawah ni, huish tengok gambar je pun dah rasa nak pengsan.  Tu tak pegi lagi..

karnival teratak glam raya 2

So from my observation, the most sought after baju raya for this year is the Jubah Dress.  Boleh dikatakan semua designer brands berebut kut nak keluar kan Jubah Dress yang bermacam-macam design.  Sampai I pun memang terliur la tengok.  And since banyak sangat choice, the designer ambil kesempatan untuk buat kelainan, whereby ada yang jual just through Instagram, and ada jugak yang just through Whatsapp orders.

Memang berpusu kut orders masuk.  Sampai ada yang frust menongeng tak dapat Kate Dress by Mazlianul Maznan from Ashh & Annas ni..

Kate Dress Ashh & Annas

kate dress

Gorgeous sangat ok.  If I am looking for a jubah dress, I would definitely buy this one.  I like!

Another favourite yang menjadi kegilaan ramai is the Adalia Exclusive by Zawara.  Huish I know ramai kut fellow TLC sisters yang gilakan this dress.  Ada yang sampai borong all colors ok!

Screen Shot 2014-07-22 at 11.58.07

There are also many more baju raya yang sangat menarik and also tengah hot selling dekat the latest hot muslimah boutique in town, Modvier, Bangsar, where many designer labels are housed under one stylish roof.

modvier

There’s Naelofar that sells beautiful abayas such as this most sought after Khadeeja and Kartini Abayas.

Naelofar abaya

Or you can grab the super flowy Isabelle skirts by Kree.

Isabelle kree skirt

Still tak tau nak beli yang mana satu?

OR

Dah beli online but suddenly bila try TAK MUAT???!!!

OH MY GOD!

Tu la padah nya bila beli baju online.  Sometimes there is no size charts available so kita main agak aje beli kan.  And most baju cutting dia memang lain-lain.

Now nak buat macam mana?

Advertise dekat instagram designer tu ke macam ni?

Screen Shot 2014-07-22 at 12.38.31

Or do this?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.52.20

Mintak tolong someone tarikkan from the other side sampai muat?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.54.00

Lumur butter dekat tempat yang ketat tu so that baju senang nak slide up?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.53.26

Or try to use electric waves to burn the fat cepat..?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.54.36

Lagi extreme guna dynamite?

Hahaha… you guys should really watch this video.  Well for those yang pernah rasa macam mana frustrated nya bila you cannot fit into your favourite outfit mungkin boleh relate dengan minah dalam video ni.

I dulu lepas bersalin dekat my 1st son and try to sarung my jeans rasanya macam ni jugak la.  Tidak boleh menerima kenyataan yang memang peha i dah besar..

huhuhu…

So ada yang nak try?

Or ada cara lain tau…

Pakai la Premium Beautiful.  Memang confirm la baju cantik terletak aje raya nanti.  All the lemak yang bertingkek-tingkek semua hilang instantly and will hilang permanently dengan pemakaian yang consistent.

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

Screen Shot 2014-06-17 at 02.18.04

premium beautiful

Premium Beautiful mahal?  Mana ada….

Now ni ada discounts for those yang beli cash/credit and also ada jugak installment plan as low as RM55/month untuk sesiapa yang nak bayar installment.

So ada lagi ke alasan untuk tak cantik pakai baju raya nanti?

IMG-20140622-WA0027

This is me. A mother of 2 kids yang dah pakai Premium Beautiful for the past 3 years.

premium beautiful

Jom… Sempat lagi tau kalau you nak beli Premium Beautiful and pakai in time for raya.  Call/sms/whatsapp me now for a FREE fitting and consultation.

Great discounts and FREE gift awaits first 10 buyers.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kurus dan Premium Beautiful

 

What’s the difference between the 3 pictures? Model dia sama aje…

 

image

 

Far left pic: Masa zaman anak dara. Body memang kurus kering and takde shape langsung. Bak kata my husband dulu mmg flat aje depan belakang… Plus, bongkok all the time sebab I suka sangat duduk slouching…

 

Middle pic: Masa dah beranak 1. Still ok la takde la besar mana badan. But still tengok tang perut gelebeh habis..  And body posture memang tak straight… Sangat tak cantik especially bila ada event yang penting macam my sister’s wedding.

 

Far right pic: Latest pic. Mother of 2 boys but beza tak dengan pictures yang lain? Posture tegap and perut tak gelebeh..  Bak kata pakar premium beautiful, macam tanah dalam pasu la…  Bila dah lebih setahun,  bila pecahkan pasu, shape dia still maintain aje kan..

 

Bila sebut corset, semua orang ingat susah nak nafas, susah nak gerak, susah tu susah ni. But belum cuba belum tahu. Kalau uncomfortable takkan ramai yang cari Premium Beautiful ni and pakai sampai bertahun-tahun and siap beli 2nd sets, 3rd sets lagi…

 

Premium Beautiful mahal? Heyyy it is one of the cheapest in the market tau..  What more now dah ada easy payment scheme lagi…

 

Nak cuba Premium Beautiful? Jom call/whatsapp I dekat 012 284 5882..  I provide free consultation & fitting.. Plus now ada promo khas sempena hari raya tau!

 

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance #corset #setkurus #setberpantang #harirayapromo #sayapakai #sayajual #topleaderscircle #tlcplatinum #tlc

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Super Duper Promotion on Premium Beautiful!!!

HARGA PROMOSI YANG HEBAT + GIFT SEHINGGA 6 APRIL 2014!!!!
*** TAK PERLU SUNTIK2 ATAU PEMBEDAHAN ***
*** KORSET CIK ABANG SAYANG BERTAMBAH SAYANG***
*** MONTOK DAN RESHAPE TERUS MACAM CHE’TA ***
*** LANGSING MACAM ANAK DARA GITEW ****
*** KECILKAN PEHA YANG BERSELISIH ***
99% PUAS HATI!

“Semalam genaplah usia saya 37 tahun (31/01/1977). Saya mempunyai 2 cahaya mata lelaki berusia 13 tahun dan 10 tahun. Apa yang menjadi RAHSIA saya KEKAL LANGSING ialah dengan memakai KORSET PREMIUM BEAUTIFUL.

Dulu saya jika saya ingin berdiet tiap-tiap hari saya minum air masak untuk cepat kenyang … Ramai gak kawan office yang ikut diet awin ini…Benar ia baik untuk kesihatan, memperbanyakkan minum air masak bukan saya untuk kulit kita tidak kering tapi juga untuk membuang toksik dlm badan. Nak makan nasi banyak pun takut maklumlah faktor usia… TAPIIIIIII tidak lagi bila saya “dijodohkan” dengan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL hilang semua diet-diet “minum air masak utk cepat kenyang” hehehe..

Hubby pun memang lagi terujalah badan saya masih seperti anak dara walaupun umur hampir 40an.. Sebenarnya PB ini 30% kecantikan dan 70% kesihatan … Ia juga dikenali KORSET CIK ABG SAYANG…. ”

– Datin Azlina Mazwin –

1620836_255144701329183_1832620719_n

=======================

✘✘ Tanpa PEMBEDAHAN, Tanpa Operasi Silikon dan sejenisnya.
✘✘ Tanpa Krim berbahaya
✘✘ Tanpa Tablet atau Pil yang akan merabakkan poket anda!
✘✘ Tanpa Pump, atau Penyedut yang hanya menyebabkan lebam pada payudara anda!
✘✘ Tanpa bahan kimia & 100% natural!
✘✘ Tanpa suntikan
✘✘ 100% Selamat
✘✘ 100% Tanpa Kesan Sampingan

LEBIH 20 TAHUN DI PASARAN
JENAMA CORSET YANG PALING LARIS DAN DIPERCAYAI DI MALAYSIA

SUPERBRAND

LIFETIME WARRANTY

Premium Beautiful Classic and Elegance
Premium Beautiful Elegance

=======================
BERMINAT UTK INFO LANJUT??????
=======================

 

What is Premium Beautiful?

Berpantang dengan Premium Beautiful

Period Pain and Premium Beautiful

Slipped Disc and Premium Beautiful

Why Premium Beautiful is THE best corset for you

 

 

Jom call/sms/whatsapp me untuk FREE fitting dan consultation.

 

 

signature2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »