Tag Archive for Berpantang

BVSM: Miracle energy for babies

It has been ages since my last personal update on this blog.  I have not stopped being a Premium Beautiful and BVSM Expert.  It is just that I have just had another baby *grins*.  Alhamdulillah, finally I have a baby girl to play dress-up with 🙂

I shall write a seperate update on the pregnancy and delivery later, in sya Allah.

Just wanted to share the miracle of BVSM that I have experienced since I delivered on 29 January 2016.

BVSM and Post-Delivery Recovery for Mummy & Baby

 

The most important things that I have packed in my hospital bag was my trusted Premium Beautiful Waist Nipper and my BVSM.  Hence, as soon as I was transferred from the labour room to the ward (at around 2am that 29 January), I wore my waist nipper (will continue about it in a separate entry) and grabbed my BVSM and used it as a blanket and wrapped myself to regain some energy after the delivery.  Once they have cleaned the baby and did all the check-ups and passed the baby to room with me, I quickly grabbed her, put her on my chest and covered her with the BVSM too!

BVSM_Baby_Fotor

Mummy & Baby H, post-delivery, wrapping ourselves up with BVSM

Alhamdulillah she stopped shivering and slept soundly through the night with occasional feeding time. I, myself, managed to get 3 hours of sleep and felt so energetic as if I didn’t just squeezed the almost 3kg baby out from my womb just few hours earlier. Even my husband was snoring loudly on the floor of the hospital room, tired from the ordeal, as if he was the one that have just given birth to the baby *hah!*

The power of the BVSM works wonders!  When the paed doctor came to brief us on the baby at around 11am, she said that the baby was clear of jaundice and was cleared to be discharged the very same day! Yeay! So we were released in over 12 hours after the delivery, Alhamdulillah.

Another testimony from my sister.  After she had just given birth to my nephew 2 years ago, she started using Bio Velocity Sleep Mate since the day she gave birth. I was really surprised to see her walking about with a healthy glow just the day after she gave birth! She told me that she just had few hours of sleep the day before. However, despite the few hours, I guessed it must have been a quality one. Her newborn baby also had benefited from BVSM too!  After wrapping the crying baby with BVSM, he instantly calmed down and slept for almost 2 hours before his next feed.  Bio Velocity Sleep Mate is a heaven sent for new moms!

BVSM Testimony_zahureendotcom

BVSM testimony1_zahureendotcom

BVSM and Jaundice

During her 1 week check-up, Baby’s paed announced that her jaundice reading was 1.08, which was actually almost nothing.  I was seriously thrilled to hear that as both her brothers had very mild jaundice in their 1st week after they were born.  I truly believe that sleeping on the BVSM almost 24 hours a day had helped the baby to regain her energy and also helped to build her antibody against jaundice. Since BVSM is actually using the energy from the morning sun, it provides the healthy energy that our body needs to flush out all the toxins and fight against diseases and build a stronger antibody.

All smiles after the 1-week check-up.

All smiles after the 1-week check-up.

 

Another customer of mine actually uses her BVSM for her newborn grandchild, who had jaundice. After using it for a day, the baby’s jaundice reading went down from 280 to 208.  Even the doctor that was treating her was surprised and curious about the BVSM mattress.

bvsm and jaundice

BVSM and Baby’s Sleep

Even though she seldom cry during the day and night, being a baby, you can never discount the days when it is just impossible to get her to sleep. There was this one day when I put her to sleep in her cot and she just refuse to fall asleep. After my failed attempts to bounce her on the gym ball, singing all the lullabies, I finally set her down on my bed (where the bvsm is), and she straight away dozed off to lalaland!  Yes, I should have thought of it sooner, right?

BVSM_Baby_2_Fotor

Baby H sleeping on the BVSM (covered with a duvet cover)

 

Another customer, who is also my ex-classmate from MRSM, had bought BVSM during her confinement to help her baby to sleep more peacefully at night and also to help her regained her energy during confinement. Alhamdulillah she is very satisfied with the result and vouched that BVSM had helped her baby progress well within 3 month!  Furthermore, breastfeeding her baby during the night does not even tire her down during the day with the hectic auditing routine.

wpid-IMG_5941720612221.jpeg

wpid-IMG_5946397217445.jpeg

BVSM and Baby’s Development

I am not comparing Baby H’s development with other babies other than her two brothers.  Out of the 3, her progress is much more advance.  Only at 3 weeks of age, she can actually hold up her head when we put her over our shoulders.  At four weeks, I tried putting her on her tummy and she actually lifted her head and pushed her hand to lift her body up.  Subahanallah, she really took me by surprise.  Her brother, Zayd can only do this at 2 months of age!

Like a seed, when you plant it and give it water and ample sunlight, it will grow healthily.  So does babies.  BVSM is embedded with the energy of the morning sun that is good to promote healthy cell growth in our bodies.  When newborns sleep on BVSM, their bodies exposed to the miracle energy of the morning sun.  Hence, they get all the benefits that allow them to grow up strong and healthy, in sya Allah.

Baby H lifting herself up at 4 weeks!

Baby H lifting herself up at 4 weeks!

BVSM and confinement

What is good for the baby is of course good for Mummy too!  Alhamdulillah, this has been one of the best confinement period for me, despite having to take care of myself and the baby and 2 other kids and a household on my own.  Although I only get like 4 to 5 hours o sleep (if any), I can still function normally during the day, without having to rest or nap.  Alhamdulillah, BVSM had given me quality sleep that I needed despite the minimum hours.  After a tiring day, with all the body ache, all I need to do is just sleep on the BVSM and I will wake up feeling fresh and free from all the ache the morning after, in sya Allah.

Want to know more about BVSM?

Watch this video

Click here for more information on BVSM.

BVSM Promotion

BVSM Murah

Buy 1 unit at RM1,488

Buy the 3rd unit at RM600

Effectively, the average price per unit is only RM1,192 only!!

Contact me now to get your BVSM.

BVSM Expert

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Berpantang dengan Premium Beautiful

An open confession from my mentor, CDM Salha Zain

This is my perfect “SET BERPANTANG”

 

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set, Salha ade almost 5 set Premium Beautiful..

image

Salha sendiri dapat rasakan, jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan Premium Beautiful.

To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisah la harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Salha baru je pakai Premium Beautiful tak sampai seminggu, badan Salha semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai Premium Beautiful ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!

Im not trying to be biased sebab salha agent Premium Beautiful but itulah KENYATAANNYA..!!

Nak jimat, pilih la yang menyeksa badan dan batin..

Nak sihat cepat pilih Premium Beautiful..

Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..

There’s no other brand yang boleh menandingi Premium Beautiful..
I’m so sorry but its the TRUTH..

Kalau untuk ibu menyusu orang kate pilih la breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilih la Premium Beautiful coz this is the best corset in the whole wide world!!!!
NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PREMIUM BEAUTIFUL!!!
Trust me!!

Yours truly,
Ibu yang sedang berpantang dengan perasaan happy tak terkata..
-Salha Zain

Read my confinement with Premium Beautiful story here.

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

Untuk yang berminat untuk dapat Premium Beautiful untuk set berpantang anda, contact saya di nombor yang tertera dibawah ya. Harga berpatutan dan free gift menanti anda.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Why I love my Premium Beautiful…

Hari ke-18 berpantang and I can already fit into my pre-pregnancy jeans yo!

premium beautiful_confinement1premium beautiful_confinement2

This is why I love my Premium Beautiful… Especially now during my confinement period…

No more traditional bengkung

No more tapel (the herbs used to shrink the tummy area during confinement)

No more tears

Just all smiles 🙂

Baby Zayd is smiling too, because Premium Beautiful also helps to boost my milk supply… So both mummy and baby are happy!

To find out more about the product, call/sms me:

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...