Tag Archive for Bio Velocity Sleep Mate

Hadiah Terbaik Buat Ayah & Mak di Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.

 

jom-bertarawih

 

Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg sambung sehingga 20 rakaat.  Sampai ada yang memberitahu solat terawikh ditempat nya dijalankan selama 2 jam bagi menghabiskan 20 rakaat.

 

Bagi kita yang berusia muda remaja, mungkin solat terawikh 20 rakaat selama 2 jam itu tidak membebankan.  Tetapi bagi ayah dan mak kita yang sudah mengjangkau usia emas, mungkin lutut mereka mula ‘ketar’ selepas 4 rakaat.  Untuk menghabiskan 8 rakaat mungkin agak berat untuk mereka, tambah-tambah lagi jika imam tu baca macam “bullet train”. Kesian mereka nak rukuk, sujud mengikut rentak imam yang sangat laju.

 

Mak saya sudah mengamalkan mengambil BB Plus Collagen sudah lebih setahun.  Pada mula nya Mak memang seperti yang saya sebut diatas.  Beliau mengalami sakit lutut yang memang agak menyekat nya untuk solat dengan biasa. Beliau terpaksa mengambil masa sedikit dari bangun tahiyat untuk berdiri semula. Tuhan saje tahu betapa sakitnya lutut beliau ketika itu.  Tetapi selepas minum BB Plus Collagen untuk beberapa hari, beliau rasa perubahan yang besar terutama sekali masa solat. “Ja.. lutut mama dah tak sakit!  Alhamdulillah”… So sekarang beliau memang menjadi jurucakap BB Plus Collagen lah bila bab-bab sakit lutut ni 🙂

 

BB Plus_beautifulpleasure7

 

 

Lebih 6 bulan yang lepas, saya menghadiahkan Mak seunit Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi meningkatkan tahap kesihatannya.  Memang saya dah niat nak bagi lebih awal, tetapi memang susah nak pujuk orang tua untuk ambil pemberian anak kan… Anyway, semenjak menggunakan BVSM, mak dah tak guna tilam far infra red yang di beli 5 tahun dahulu lagi.  Katanya BVSM mudah untuk dibawa kemana-mana.  Oleh kerana Mak seorang yang aktif pergi kelas agama, persatuan NGO dan juga menjaga 3 orang cucu lelaki yang sangat aktif, beliau kata BVSM memang banyak membantu beliau untuk aktif setiap hari. Beliau juga baru menceburkan diri menjadi mutawif untuk Umrah.  Dan ketika beliau ke Mekah/Madinah bulan lepas, beliau tidak ketinggalan membawa BVSM bersama.  Tujuan utama ialah untuk memulihkan tenaga semasa beribadat.  Tetapi ketika menjalankan tugas, dan ada para jemaah beliau yang tidak sihat, memang beliau berkongsi BVSM beliau dengan mereka dan Alhamdulillah ia sangat bermanfaat kepada mereka. Umur mak 64 tahun tetapi memang tak nampak macam 64 tahun.  Alhamdulillah kerana saya mempunyai rezeki yang lebih dah dapat hadiahkan yang terbaik untuk Mak saya.

 

20140627_190801_Fotor

 

Selain Mak, Ayah saya juga mengamalkan minum BB Plus Collagen setiap hari.  Ayah seorang yang aktif menulis dan juga sedang menghabiskan PhD nya di UKM.  Jadi beliau memang selalu berjaga lewat hingga tengah malam sampaikan waktu tidur beliau dah jadi tunggang langgang.  Tambah pula beliau adalah seorang perokok tegar dari dulu sampai sekarang.  Berusia 67 tahun, beliau ada bagitahu yang tangan beliau sudah mula menggeletar, mungkin tanda awal arthritis.  Beliau juga mempunyai resdung yang teruk.  Apabila beliau mula minum BB Plus Collagen, malam tu terus boleh tidur nyenyak!  Dan lepas beberapa hari, tangan beliau pun mula rasa pulih.  Resdung pun mula berkurangan.  Anak mana yang tak gembira bila dapat memberi produk kesihatan yang dapat memulihkan kesihatan mak dan ayah nya…

 

wpid-PhotoGrid_1392177443875.jpg

BB Plus Order

 

 

Mak & Ayah kita dah besarkan kita dan belanja beribu ringgit untuk kita semasa kecik.  Apa kata kita berikan hadiah yang terbaik buat mereka: kesihatan yang berpanjangan (in sya Allah) agar mereka dapat meneruskan amalan mereka dalam bulan yang penuh keberkatan ini.

 

 

BB PlUS COLLAGEN

 

BB Plus_beautifulpleasure17

Harga BB Plus Collagen:

Sekotak: RM198 (20 sachet)

Promosi:  Beli 3 kotak dan percuma 1 kotak + pos percuma

SMS/Whatsapp: BB Plus Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

BVSM

What is BVSM_6

 

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Seunit: RM1,488

Promosi:  Beli 3 dapat unit ke-4 dengan harga RM450

Ataupun

Promosi: Beli 1 dengan harga yang sangat rendah

SMS/Whatsapp: BVSM Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

Promosi berjalan sepanjang bulan Ramadhan.

Jangan lambat, nanti habis stock siapa yang rugi? Sms/whatsapp me now!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Promo Harga Runtuh BVSM Sehingga 6 November 2014

*** PROMOSI DILANJUTKAN SEHINGGA 6hb NOVEMBER 2014 ***

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 30 June 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp “SUPER LOW PRICE BVSM” to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Jom buat duit raya

Tinggal seminggu lagi nak Ramadan.. Memang tak sabar nak menanti Ramadhan yang mulia kan. Bulan yang banyak keberkatan kepada kita umat Islam.

crescent-moon-skypicture: Google

Tapi bulan Ramadhan juga la bulan yang memerlukan kita berbelanja lebih sedikit.. Bukan untuk beli juadah berbuka sebab selalunya saya memang kurang berbelanja untuk makanan. Kita akan memerlukan duit untuk persiapan hari raya…

Baju Raya sendiri

10417664_817792304912511_2411590286404365130_n

picture: Nurita Harith’s facebook

Baju Raya pasangan

Screen Shot 2014-06-20 at 00.33.06

picture: Zalora

Baju raya anak2

pix_gal1picture: ZaynZayd Instagram

Baju raya mak bapak (& mertua)

Kuih raya

1374070_662377607114231_1371008401_npicture: Google

Duit raya

Duit raya

picture: Google

Tu tak termasuk yang nak tukar langsir dan perabot baru lagi..

Kepada yang berkerja, mungkin gaji bulan jun akan di gunakan untuk separuh perbelanjaan raya and separuh lagi gaji bulan july. Selalunya gaji bulan july akan dibayar awal kan dan nanti awal bulan Ogos mesti ramai yang tinggal makan kuih raya aje masa lunch dekat office…

Well… Bagi siapa yang ingin nak buat duit raya tahun ini, saya boleh tunjukkan caranya.. Nak duit raya berapa RM? Nak RM1,000 ada caranya, nak RM5,000 ada caranya dan yang nak RM10,000 pun ada caranya.. Semuanya bergantung kepada impian anda dan saya boleh tunjukkan jalan macam mana anda boleh mencapainya… Ini bukan skim cepat kaya dan semuanya mengikut sistem perniagaan yang berlandaskan syariah.. Ada product dan ada jual beli.

products_zahureendotcom

Yang penting 10hb Jun anda akan dapat duit raya anda untuk anda gunakan sebelum, semasa dan selepas raya. Memang gerenti seronok raya tahun ni dapat beribadah dan juga bersedekah yang lebih dari tahun2 terdahulu…

sedekah

Jom buat duit raya..

SMS/Whatapps DUIT RAYA ke 012 284 5882 untuk info selanjutnya… 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

The Best Price for Bio Velocity Sleep Mate here…

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

 

Everyone had been looking for the best deal for Bio Velocity Sleep Mate….

 

Look no futher…

 

I can provide you the best deal for BVSM in town…

 

Even the artists are turning to BVSM for alternative treatment…

 

Screen Shot 2014-06-16 at 11.37.29

=========================================================

ARE YOU SUFFERING FROM CONSTANT HEADACHE, BACKACHE, BED SORE, STROKE, MUSCLE/JOINT PAIN???

 

Fret not as your problems can be solved with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…

✔ There are many benefits of BVSM

✔ The healing process will depend on the type of disease and sickness.

✔ Helps to speed up the healing process for many diseases, including chronic diseases such as:

✿ HEART DISEASE
✿ GOUT
✿ MIGRAINE
✿ DIABETES
✿ STROKE
✿ NUMBNESS
✿ MUSCLE PAIN
✿ PERIOD CRAMPS
✿ INTESTINAL DISEASE
✿ BODY ACHE
✿ INSOMNIA

Read more testimonies here:
http://zahureen.com/what-is-bvsm/

 

BVSM and Chronic Back Pain

wpid-IMG_20140108_113804.jpg

 

 

BVSM and Quality Sleep

wpid-PhotoGrid_1389499298016.jpg

 

 

 

=============================
♥♥ BENEFITS OF BIO VELOCITY SLEEP MATE ♥♥
=============================

 

What are the benefits of sleeping with BVSM?

BVSM helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation. Once our body rest on BVSM, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

✔ enhances our body metabolism rate

✔ activates the cells function

✔ promotes blood circulation

✔ enhances body resistance and improves immune system

✔ increases energy level

✔ stabilizes emotion, relieves stress and pressure

✔ reenergizes, repairs and rejuvenates cells

✔ increases vitality

✔ enhances natural healing ability

✔ balances and harmonizes the physical functions

✔ relieves fatigue and pain

✔ stimulates and regulates the autonomic nervous system

✔ promotes heart function

✔ promotes a healthy and quality sleep
================
♥♥ CARE INSTRUCTIONS ♥♥
================

✔ Wash only once a year. If it gets stained, just wash the stained area and dry it under the morning sun.

✔ Only use organic soap to wash the BVSM and hadwash it gently. Dry under the morning sun.

✔ Hang dry under the morning sun every 2-3 months to recharge the BVSM energy.

 

BVSM_recharge

 

=================
♥♥ HOW TO USE ♥♥
=================

✔ Use it as a mattress cover over your current mattress.

Alternatively,

✔ Use it as a duvet (comforter) and insert it in a duvet cover to avoid staining.

✔ It is light and very portable.
============================

Do not let these problems haunt you forever.

BIO VELOCITY SLEEPMATE will help you cure your problem, In Sya Allah…

 

============
♥♥ BVSM PRICE ♥♥
============

RM1288

Special low price awaits…

 

===========================
♥♥ WISH TO OWN A BVSM NOW? ♥♥
===========================

If you order today, you would be entitled to a super special discount.

PS : NO SMS/WHATSAPP, NO DISCOUNT

Please Sms/Whatapp —> BVSM<space>NAME to +6012 284 5882

 

Alternatively click on the “Contact Me” button on the top left screen now and type “SUPER DUPER BVSM PROMOTION” with your name and contact details.

 

Trust me, you would not regret it as the price is simply irresistible, plus I will throw in a FREE gift worth RM175 for the first 4 buyers!

 

************************

➘ Limited stocks
➘ Act NOW to achieve greater health soon….

 

 

signature2

 

paypal-banner

 

poslaju-logo-300x178fedEx

BVSM Promotion extended until April 2014

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

 

Have you been searching high and low for a great bargain on Bio Velocity Sleep Mate?

 

Search no more because I can provide you with the best deal for BVSM a.k.a #tilamkuat.

 

Trust me.. it is the best deal in town! Contant me to find out how great the deal is… 🙂

 

=========================================================

ARE YOU SUFFERING FROM CONSTANT HEADACHE, BACKACHE, BED SORE, STROKE, MUSCLE/JOINT PAIN???

 

Fret not as your problems can be solved with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…

✔ There are many benefits of BVSM

✔ The healing process will depend on the type of disease and sickness.

✔ Helps to speed up the healing process for many diseases, including chronic diseases such as:

✿ HEART DISEASE
✿ GOUT
✿ MIGRAINE
✿ DIABETES
✿ STROKE
✿ NUMBNESS
✿ MUSCLE PAIN
✿ PERIOD CRAMPS
✿ INTESTINAL DISEASE
✿ BODY ACHE
✿ INSOMNIA

Read more testimonies here:
http://zahureen.com/what-is-bvsm/

 

BVSM and Chronic Back Pain

wpid-IMG_20140108_113804.jpg

 

 

BVSM and Quality Sleep

wpid-PhotoGrid_1389499298016.jpg

 

 

 

=============================
♥♥ BENEFITS OF BIO VELOCITY SLEEP MATE ♥♥
=============================

 

What are the benefits of sleeping with BVSM?

BVSM helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation. Once our body rest on BVSM, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

✔ enhances our body metabolism rate

✔ activates the cells function

✔ promotes blood circulation

✔ enhances body resistance and improves immune system

✔ increases energy level

✔ stabilizes emotion, relieves stress and pressure

✔ reenergizes, repairs and rejuvenates cells

✔ increases vitality

✔ enhances natural healing ability

✔ balances and harmonizes the physical functions

✔ relieves fatigue and pain

✔ stimulates and regulates the autonomic nervous system

✔ promotes heart function

✔ promotes a healthy and quality sleep
================
♥♥ CARE INSTRUCTIONS ♥♥
================

✔ Wash only once a year. If it gets stained, just wash the stained area and dry it under the morning sun.

✔ Only use organic soap to wash the BVSM and hadwash it gently. Dry under the morning sun.

✔ Hang dry under the morning sun every 2-3 months to recharge the BVSM energy.

 

BVSM_recharge

 

=================
♥♥ HOW TO USE ♥♥
=================

✔ Use it as a mattress cover over your current mattress.

Alternatively,

✔ Use it as a duvet (comforter) and insert it in a duvet cover to avoid staining.

✔ It is light and very portable.
============================

Do not let these problems haunt you forever.

BIO VELOCITY SLEEPMATE will help you cure your problem, In Sya Allah…

 

============
♥♥ BVSM PRICE ♥♥
============

RM1288

Special price awaits…

 

===========================
♥♥ WISH TO OWN A BVSM NOW? ♥♥
===========================

If you order today, you would be entitled to a super special discount.

PS : NO SMS/WHATSAPP, NO DISCOUNT

Please Sms/Whatapp —> BVSM<space>NAME to +6012 284 5882

 

Alternatively click on the “Contact Me” button on the top left screen now and type “EXTENDED SUPER DUPER BVSM PROMOTION” with your name and contact details.

 

Trust me, you would not regret it as the price is simply irresistible, plus I will throw in a FREE gift worth RM175 for the first 4 buyers!

 

************************

➘ Limited stocks
➘ Act NOW to achieve greater health soon….

 

 

signature2

 

paypal-banner

 

poslaju-logo-300x178fedEx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »