Tag Archive for correct posture

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Lifetime Warranty

Before I started this business, I have never heard of any corset that has a lifetime warranty.  Until I come to know about the Premium Beautiful corset.

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

The warranty covers any wear and tear of the entire Premium Beautiful set.

 

Terkoyak ke, tercabut cangkuk ke, besi terpatah ke, bra’s underwire dah tercabut ke.. Everything will be fixed FREE OF CHARGED!

 

All you need to do is just contact any Premium Beautiful agent, preferably a certified Premium Beautiful Expert like me, and we will help you send it to the factory to be fixed.  It will only take about 2-4 weeks for it to be fixed (depending on the degree of complexity) and we will deliver them back to you, as good as new!

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

 

So for those of you that already owns a pair of Premium Beautiful, and is wondering if the tear or default can be fixed, do contact me and I can help you out.

 

Seriously, buying Premium Beautiful is the best investment for everyone as you can actually wear it daily for many, many years to come.

– You can wear it before your up coming wedding to get THE shape that will blow the bridegroom away

– You can wear it to help you to conceive

– You can wear it after you have given birth, during your confinement period

– You can wear it while breastfeeding as it can help to ease the engorgement, and help with the milk production

– You can wear it anytime and anywhere as it will give you the added CONFIDENCE that will boost your inner and outer beauty.

 

Contact me now for FREE consultation and fitting.

 

Special promotion awaits.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »