Tag Archive for duit raya

Peluang Buat Duit Raya: Pengedar Diperlukan

 

Nak tak kalau I share kan cara macam mana nak buat duit raya dalam RM100-200 SEHARI?

 
 

Don’t worry, ini memang bukan skim cepat kaya sebab memang melibatkan jual-beli produk.

 

I akan share kan Teknik 5D: DUDUK DIAM-DIAM (dengan smartphone) DAPAT DUIT.

 

Nak tau macam mana semua orang dalam gambar dibawah ni tiba-tiba mencanak-canak sales masuk dalam beberapa jam?

 
 

duit raya 2016

 
 

Jom I ajarkan!

BUSINESS TANPA MODAL
TEKNIK SELLING PERCUMA
STRATEGI MAGNET SALES DIAJAR

 

Hanya kena pandai COPY & PASTE sahaja

 

duit raya pengedar diperlukan

 
 

Whatsapp/Telegram segera!

 
 

wpid-wpid-signature2.jpg

Raya Oh Raya! Duit Raya tak cukup….

Before it is too late, let me wish all my readers Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. it has been 8 days since the Muslims started to fast… And many had already started their Raya preparations kan…

If you are an avid online shopper, you will be spoilt for choices of beautifully designed Baju Raya by the local designers…

Rizalman for Zalora

Screen Shot 2015-06-25 at 14.14.02

Emel by Melinda Looi

emel by melinda looi

And for those that loves to get good bargains under one roof will surely serbu the KL Raya Fest 2015 that will be happening on the 11th to 13th of July 2015.

Mood republik iklan

Shopping tu shopping jugak but the problem for most this year is that most companies would be paying out July salary before raya! Yeay….. why is that a problem? Well, it would definitely be happy news for all in July.. However, August salary will be paid on the normal 21-25th of the month. Hence, that would be more than 50 DAYS without pay.

If you are the organised type, then congratulations….it would be no problem for you. However, most of us would normally be spending most of June and July salary for raya preparations and maybe for post-raya open house expenses. In the end, makan biskut raya aje nak survive sampai end of August?

For us in Top Leaders Circle, Alhamdulillah… We have already hedge our future financial woes by opting to make duit raya extra. Why? Because our monthly bonus payout is on the 11th of every month..

25th June   Salary Pay-Out

9th July      Salary Pay-Out

11th July     TLC Bonus Pay-Out

11th August  TLC Bonus Pay-Out

25th August   Salary Pay-Out

So… bila semua duk tengah kering tak ada duit… We at TLC are secured to have our bonus paid out during raya!

And our Raya bonus bukan kecik-kecik tau!

Duit raya 2015

duit raya 2015

duit raya 2015

Duit raya 2015

Duit Raya 2015

Duit raya 2015

Duit raya 2015

From a junior manager’s salary to CEO’s salary.  The option is available for those who work for it… With the simple duplicable system, now everyone can raya with a smile!

Best tak kalau boleh beli extra baru raya for yourself and family?

Best tak kalau boleh bagi duit raya GEMUK to your parents and in-laws this raya?

Best tak kalau boleh buat amal jariah yang lebih this year?

Best tak kalau ada duit extra for all of the above?

Best tak kalau tak payah fikir macam mana nak survive for the next 50 days after raya?

Jom jadi macam all of us and take the 1st step towards financial freedom!

Duit raya 2015 11018570_10152776183082714_4918422809063585836_n 11188235_10152785301932714_2102319390498673344_n 11222679_10152785301557714_499207822888157909_n 11295720_10152776183047714_2555982861586688874_n 11377180_10152776183012714_517334749957611495_n

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Side Income over RM5,000 in a month!

Betul ke jual Premium Beautiful ni boleh dapat income 4 angka?

Well, bukan aje 4 angka, you can get income 4-angka GEMUK… and if you gandakan sikit usaha you nak capai income 5-angka dalam 2-3 bulan pun memang not impossible…

Take these young ladies as contoh:

This young mother boleh bagi 1,001 alasan untuk tidak berniaga.. Anak kecik… Tak ada pengasuh… Duduk jauh… dan macam-macam lagi.. Tapi dia nekad nak ubah cara hidup dan tingkatkan ekonomi keluarganya… So she made a decision untuk berniaga dengan Top Leaders Circle in April. 12hb May, she got a shock when she checked her bank balance.  RM4,249.41 were banked into her account and the balance was banked into her husband’s account, since he was her business partner.  Mana tak terkejut. RM5,000 tu lebih dari gaji hakiki dia dan husband!!! Tu tak campur untung runcit yang hampir RM5,000 lagi lepas habis semua set tuh dijual (which dah habis pun sebab Premium Beautiful ni memang laku macam goreng pisang panas!).

Side income RM5,000 in the first month

This lady is just a housewife.  She was struggling to make ends meet, juggling the depleting household income.  Dengan GST lagi.. memang la semua tak boleh duduk diam aje… Semua nak cuba cari extra income. So she chose to berniaga with Top Leaders Circle…. And she too got almost RM5,000 for her 1st month income with all the stocks taken in April habis terjual by the time her bonus masuk…

Masya Allah.. Memang mudah sangat nak berniaga bila ada mentor yang ajarkan dan tunjukkan jalan. Platform dah ada… Ready demand dah ada.. Sekarang just perlukan semangat yang kuat untuk cabar diri untuk BUAT!

MAY would be even better because it is the final month for package melancong ke Bangkok… Can you imagine getting over RM5,000, and qualifying for a FREE VVIP travel to Bangkok? 

Imagine what you can do with the extra RM5,000… Puasa will be just around the corner. You can definitely provide some fund to your parents and also sedekah amal jariah. Banyak pahala yang kita boleh kumpul kan?  Berniaga ni bukan untuk kemewahan dunia aje.. tetapi time berniaga lah kita boleh membina saham akhirat kita juga…

Class at TLC Centre

Class at TLC Centre

11164651_10152728879422714_1267248617775854080_o

Those yang want to know more on how you can join us at Top Leaders Circle, jangan malu and segan to contact me ya.  In sya Allah I am more than willing to share the opportunity with all.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Jom buat duit raya

Tinggal seminggu lagi nak Ramadan.. Memang tak sabar nak menanti Ramadhan yang mulia kan. Bulan yang banyak keberkatan kepada kita umat Islam.

crescent-moon-skypicture: Google

Tapi bulan Ramadhan juga la bulan yang memerlukan kita berbelanja lebih sedikit.. Bukan untuk beli juadah berbuka sebab selalunya saya memang kurang berbelanja untuk makanan. Kita akan memerlukan duit untuk persiapan hari raya…

Baju Raya sendiri

10417664_817792304912511_2411590286404365130_n

picture: Nurita Harith’s facebook

Baju Raya pasangan

Screen Shot 2014-06-20 at 00.33.06

picture: Zalora

Baju raya anak2

pix_gal1picture: ZaynZayd Instagram

Baju raya mak bapak (& mertua)

Kuih raya

1374070_662377607114231_1371008401_npicture: Google

Duit raya

Duit raya

picture: Google

Tu tak termasuk yang nak tukar langsir dan perabot baru lagi..

Kepada yang berkerja, mungkin gaji bulan jun akan di gunakan untuk separuh perbelanjaan raya and separuh lagi gaji bulan july. Selalunya gaji bulan july akan dibayar awal kan dan nanti awal bulan Ogos mesti ramai yang tinggal makan kuih raya aje masa lunch dekat office…

Well… Bagi siapa yang ingin nak buat duit raya tahun ini, saya boleh tunjukkan caranya.. Nak duit raya berapa RM? Nak RM1,000 ada caranya, nak RM5,000 ada caranya dan yang nak RM10,000 pun ada caranya.. Semuanya bergantung kepada impian anda dan saya boleh tunjukkan jalan macam mana anda boleh mencapainya… Ini bukan skim cepat kaya dan semuanya mengikut sistem perniagaan yang berlandaskan syariah.. Ada product dan ada jual beli.

products_zahureendotcom

Yang penting 10hb Jun anda akan dapat duit raya anda untuk anda gunakan sebelum, semasa dan selepas raya. Memang gerenti seronok raya tahun ni dapat beribadah dan juga bersedekah yang lebih dari tahun2 terdahulu…

sedekah

Jom buat duit raya..

SMS/Whatapps DUIT RAYA ke 012 284 5882 untuk info selanjutnya… 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...