Tag Archive for Feedback

BB Plus and Breastfeeding Mummies

You’ve read my personal take on BB Plus Collagen, now I shall share with you some feedback from my satisfied customers.

Feedback #1

breastfeeding_bbplus_beautifulpleasure

Feedback #2

breastfeeding_bbplus_beautifulpleasure2breastfeeding_bbplus_beautifulpleasure3

Feedback #3

bbplus feedback3_beautiful pleasure

I am currently running a promotion for BB Plus Collagen… Buy 3 boxes of BB Plus Collagen and get 1 box of Marine Essence Beauty Bar for FREE!

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Bio Velocity Sleep Mate – Quality Sleep Throughout the Night

Introducing a brand new fabulous product from Hai-o:
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Benefits:
1. Enhances metabolism
2. Activates the cells function
3. Promotes blood circulation
4. Enhances body resistance and improves immune system
5. Increases the energy level
6. Stabilizes emotional, relieves stress and pressure
7. Reenergizes, repairs and rejuvenates cells
8. Increases vitality
9. Enhances natural healing ability
10. Balances and harmonizes the physical functions
11. Relieves fatigue and pain
12. Stimulates and regulates the autonomic nervous system
13. Promotes heart function
14. Promotes a healthy and quality sleep

Product Testimonies:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cbhLu3JBu9Q]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qRCW2uLDJYw]

Testimonial of Blood cancer patient who was paralysed until he uses BVSM for 3 hours…. Read it here.

BVSM_cancer testimony_beautiful pleasureTaken from www.hazwani.com

Product Info:

BVSM_beautiful pleasure1

BVSM_beautiful pleasure2

BVSM_beautiful pleasure3

BVSM_beautiful pleasure4

BVSM_beautiful pleasure5

BVSM_beautiful pleasure6

BVSM_beautiful pleasure7

BVSM_beautiful pleasure8

BVSM_beautiful pleasure9

BVSM_beautiful pleasure10

BVSM_beautiful pleasure11

BVSM_beautiful pleasure12

BVSM_beautiful pleasure13

BVSM_beautiful pleasure14

BVSM_beautiful pleasure15

BVSM_beautiful pleasure16

BVSM_beautiful pleasure17

BVSM_beautiful pleasure18

BVSM_beautiful pleasure19

BVSM_beautiful pleasure20

BVSM_beautiful pleasure21

BVSM_beautiful pleasure22

BVSM_beautiful pleasure23

BVSM_beautiful pleasure24

BVSM_beautiful pleasure25

Let’s experience the greatness of BVSM. Call/email/whatsapp me now.

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Post Natal Check-Up

I went to see my obgyn at Tropicana Medical Centre yesterday for a post-natal check-up.  Her main concern was to check my womb position as it was inverted during my 10th week of pregnancy.

Premium Beautiful_Inverted uterus

Alhamdulillah… After the scan, she told me that my womb is in the correct position and it is clean.  She even said that with the womb in that position, it is really easy for me to conceive the next baby..

I truly believe that wearing Premium Beautiful religiously since the 3rd day after giving birth had helped to correct my womb position and returned it to its “youthful” state.  You can read about the benefits of Premium Beautiful here. With that, I am truly a satisfied customer.

premium beautiful_confinement1

For those who wants to experience the wonders of Premium Beautiful, email/whatsapp/call me

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Why I love my Premium Beautiful…

Hari ke-18 berpantang and I can already fit into my pre-pregnancy jeans yo!

premium beautiful_confinement1premium beautiful_confinement2

This is why I love my Premium Beautiful… Especially now during my confinement period…

No more traditional bengkung

No more tapel (the herbs used to shrink the tummy area during confinement)

No more tears

Just all smiles 🙂

Baby Zayd is smiling too, because Premium Beautiful also helps to boost my milk supply… So both mummy and baby are happy!

To find out more about the product, call/sms me:

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Premium Beautiful Testimonial: Back Pain and Slipped Disc

Time for me to share another greatness of Premium Beautiful

Suffering from back pain or slipped disc?

These are some of the testimonials from Premium Beautiful customers and agents that had suffered from back pain and slipped disc…

From CDM Salha Zain:

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

From Norshidah Kamarudin:

Mengimbau sejarah kesakitanku..6 months before my wedding…!!! Just imagine with loads of wedding stuff to settle on my own and it happened when I was ironing my shirt (nak pegi keje masa kat umah mak) then tetibe terbersin and I ter-twist pinggangku ala2 nak menyabit gitu..alah macam orang main golf tengah nk swing kayu golf dia tu kan..haa gitulah mak terbersin penuh aksi uols..!! ambik ko pastu terus takleh bergerakkkk…!!!! beraksi sangatkan…?! Sepanjang2 kesakitan tu kene tunggu adikku balik dari kerja utk hantar ke hospital time tu.

sampai kat Hospital Columbia Asia Seremban terus masuk emergency sebab tak boleh nak jalan..nak turun ketepun berdukung sebab tak boleh nak luruskan badan langsung…imagine…!!! terasa OKU jap..lagi2 kene duduk kat wheelchair..aduss malu mak!… time paling hazab masa nurse mintak naik atas bed sebab nak cucuk painkiller terus kt lower back tuh coz I was crying and crying everytime nak bergerak..haruslah admit ke ward kan..!! after siap xray then MRI then blood test n blablabla of testing..I was diagnosed having sciatica at L5S1 then di-upgrade as disc herniation ..ape kebendanya nombor tuh…? its the location of the disc yang affected..so mine kat lumbar spine..!!! hazabbb

So I did my reasearch on this pain and refer few of orthopedic and surgeon coz doctor yang ni cakap tak yah operate, yang ni suh replace disc to artificial disc lah, ada doc suh remove the disc terus pun ada…!!! Operate is my last resort..kalau dah tak boleh jalan due to this pain then I have to surrender..mana tak takot..? my disc yg affected tu sangat dekat dgn nerve okeyy.. if stupid mistakes happened masa tengah operation tu could make me paralyzed…? ohh nonononno..katelah hape doc,saya takmo takmo takmo…risky! takotttt..!!

But I didn’t duduk diam2 dan berserah pasrah dah nasib ku kene disc problem ni..It is not a minor pain ye korang…!! when its strikes that’s it…!! mulalah nak gerak sikit pun SAKIT….!!!dengan sengal2 yg tak tau nak buat camane utk kurangkan..been thru loads of treatments such as the common physiotherapy sessions yang akan letak kita on machine yang ada vibration effect utk lancarkan aliran darah (tak ingat nama machine tu dah) then put on InfraRed machine kaler merah yang panas diarahkan ke area yang kita sakit and mesti buat some exercise utk kuatkan muscle on every session..

tell u the truth, the pain just gone for few hours then it comes back..!! I don’t know about others, but to me it doesn’t work..tak ingat dah berapa lama i’m on physio treatment..ada berbulan2 jugak sampai satu tahap rasa penat ulang alik pegi hospital je then sampai rumah, sakit balik..!serupa tak yah pegipun takpe..dahla mahal per sessionkan..nasiblah company cover physioterapi..kalu tak hancuss bajet ahkak kikiki..so i try pulak urut2 traditional..ada yang melegakan tak kurang jugak yang menambahkan sakit sampai berhari2 nak jalanpun macam orang tua okeyyy..urghhhh my life was horrible time tuh…!!!!!

untillah I found about this Premium Beautiful corset can loose weight and also relieved back pain….!!! waaaaaaa i need this i need this…!! Maka tanpa pikir panjang, I just bought coz my aim is nak kuruskan badan, kurangkan berat utk treat my slipped disc issue nih…tak sesabar dah..!!

almost a year dah pakai premium beautiful corset and this is how i feel:-

  • mula2 pakai rasa sakit sket tapi CDM Mai cakap that’s normal sebab FIR tengah bertindak dgn badan kita and sedang meng-adjust tulang belakang kita..so haruss mak bersabarrrr..!!
  • dalam material Premium Beautiful dah disulam dengan Far Infra Red Rays (FIR)..ibarat mak mengangkut machine infrared tu kat belakang..tak ke melegakan tuh? I think the FIR yg betul2 melegakan back pain nih..seriously!!
  • everytime sakit bila pakai je premium beautiful mesti rasa lega sesangatttttt….!! terasa darah mengalir esp kat tempat yang sakit tu la kannn
  • postur badan semakin improve..tak bongkok lagi..Alhamdulillah
  • sengal2 kat belakang bahagian atas berkurangan sesangat…kalau tak memang suke sesengal sesukes hatis dia jessss..!!! esp kat part tulang belikat tu..fuhhhh memang lega…!!
  • i can drive balik..dulu masa sakit sedang bersarang, tak boleh drive lelama sketpun…Now siap dah boleh drive sendiri sampai ke Melaka nun…ok je for long distance journey
  • yang paling best, dah boleh Solat macam biasa..dah boleh rukuk dan sujud dan duduk tahiyat sempurna without pain…Syukur Alhamdulillah…!!! Allah beri peluang utk beribadat lagi..Alhamdulillah…!!
  • 8 bulan pakai Premium Beautiful..I lost 30 kg…!!! dari takda pinggang dah ada pinggang…dari size xxl turun ke L..perubahan yang memang bestttt…!! yg dinanti nanti bertahun lamanya….!!

With 2k that I’ve spent investing buying Premium Beautiful sangatlah berbaloi2 kalau nak dibandingkan dengan Back Pain that I’ve gone thru and RM15k++ spent to treatment yg temporary relieve saje..corset ni kita pakai at least 8 jam sehari so setiap kali pakai, kita boleh treat our back pain, darah sentiasa lancar and kita boleh protect tulang belakang from further injuries..Slimming is BONUS from wearing it 8 hours consistently daily..!! best kan best kan…???!!!!

Premium Beautiful consist of 7 memory wires that helps to support your back bone. It is created in a way that it follows your body shape thus it gives full support to your back.

Premium Beautiful is the only corset in the world that is certified by 3 International Chiropractic Associations.

 

Premium Beautiful has helped many women and men (yes, men) to overcome back pain and slipped disc.

It might be able to help you too!

Call me and let’s meet up.

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »