Tag Archive for gift for parents

The BEST Gift for Your Parents This Chinese New Year

Looking for a gift for your parents and loved ones for this coming Chinese New Year?

Why not get them a gift of quality sleep and quality living for this year with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Why do you need Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)?

Our quality of life nowadays are deteriorating due to lack of sleep, stress, unhealthy air, unhealthy eating habit/food and many other factors. These unhealthy factors actually affects us in a way that can lead to many diseases.  Migraine, Gastric, High Blood Pressure, Menstrual Cramps, Cysts, Cancer, Depression, Diabetes, Heart Problems, Insomnia, Stroke, Gout, Muscle Pain just to name a few are common diseases in today’s world.  Without quality sleep, these diseases might lead to even worse problems.

What are the benefits of sleeping with Bio Velocity Sleep Mate?

Bio Velocity Sleep Mate helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation.  Once our body rest on Bio Velocity Sleep Mate, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

  • enhances our body metabolism rate
  • activates the cells function
  • promotes blood circulation
  • enhances body resistance and improves immune system
  • increases energy level
  • stabilizes emotion, relieves stress and pressure
  • reenergizes, repairs and rejuvenates cells
  • increases vitality
  • enhances natural healing ability
  • balances and harmonizes the physical functions
  • relieves fatigue and pain
  • stimulates and regulates the autonomic nervous system
  • promotes heart function
  • promotes a healthy and quality sleep

My family’s very own testimonies after using Bio Velocity Sleep Mate:

Myself: I was a breastfeeding mom for the past 24 months and my boy used to wake up every few hours to feed.  Despite the lack of sleep, I can still rise early in the morning feeling fresh and can continue doing my daily routine without feeling tired. I can go about my duty as a mom and a businesswoman from morning till about 1 am at night without having to nap in between (I don’t have the time to nap even if I want to)… Now even though I have stopped breastfeeding, being a mother of two young boys requires me to be on my feet constantly and BVSM has been keeping me energetic and sane daily!

My husband: He used to feel tired even after 8 hours of sleep.  He constantly needs to nap during the day (especially during weekends) as his body feels weak.  However, after sleeping with Bio Velocity Sleep Mate only for a day, he woke up feeling great and after 10 months of using Bio Velocity Sleep Mate, he seldom needs to nap during the day (only when he puts the kids to sleep)

My 1st son: He used to wake up feeling grumpy and tired, especially when he sleeps late during the night. Now he will be up as soon as “Mr Sun” wakes up and starts singing his “Good morning” song.  His allergy is also gone as Bio Velocity Sleep Mate is made from anti-dust mite material…

BVSM
 zahureendotcom_kids

My 2nd son: This 27 months old boy had the advantage of sleeping with Bio Velocity Sleep Mate since he was close to 2 months old.  Oh what a difference it has made to his growth.  Like any other plants that has the advantage to soak in the sun to grow, so is my Zayd Harith – having the advantage of having quality sleep with Bio Velocity Sleep Mate.  He can roll over after 3-4 weeks post-BVSM. At 11 months, he has 4 teeth (2 up and 2 bottom ones), started to walk, can even pronounce few words (though it is still blurry), do everything that his brother cannot do at his age.  I am seriously amazed with his development. Coincidence? I don’t think so.

zahureendotcom_kids2

zahureendotcom_kids3

BVSM

Now at 27 months, he is active and rarely falls sick.

My sister: She started using Bio Velocity Sleep Mate since the day she gave birth. I was really surprised to see her walking about with a healthy glow just the day after she gave birth! She told me that she just had few hours of sleep the day before. However, despite the few hours, I guessed it must have been a quality one. Her newborn baby also had benefited from BVSM too!  After wrapping the crying baby with BVSM, he instantly calmed down and slept for almost 2 hours before his next feed.  Bio Velocity Sleep Mate is a heaven sent for new moms!

BVSM Testimony_zahureendotcom

BVSM testimony1_zahureendotcom

My mom and aunty: After taking care of my sister during her confinement period, the 2 “veteran” ladies were very tired one night after a hectic day.  They took a nap on the Bio Velocity Sleep Mate at about 12 am and Mom said she woke up few hours later for Tahjudd prayers without feeling tired.  Moreover, both ladies were up early the next day cleaning the entire house like an energizer bunny.. Mind you, my mom is 64 years old!

My Father in-law: He suffered from a kidney failure some time last year and had to go through a series of dialysis and hospitalisation.  He was really frail and weak due to the treatment and ordeal.  Furthermore, he couldn’t get decent sleep due to his illness. We had purchased the Bio Velocity Sleep Mate for him and after the 2nd week when we called home and asked my Brother in-law, his remark was, “Ayah dah boleh marah-marah I dah… dah sihat la tu”.. My FIL actually looked better after few weeks post-BVSM. And now after 5 months of using it, he can drive down to Johor from KL every few days for massage (don’t ask me why he needs to drive that far though).

So there you go…. 1 Bio Velocity Sleep Mate but different testimonies… Many can benefit from it. You can read more real life testimonies here.

Hence, if you are looking for a gift for your loved ones, parents or even parent in-law, why don’t you invest in a Bio Velocity Sleep Mate and give them the best gift that they can get, a quality sleep = quality life.

Current promotion until 28 FEBRUARY 2015:

For every purchase of 3 Bio Velocity Sleep Mate, you can get the 4th one at RM300!

BVSM Promotion

Superb deal…

So now you and your loved ones can enjoy the benefit of Bio Velocity Sleep Mate and get some savings on your purchase!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

BVSM Experts

Get your BVSM Promo deal from the BVSM Experts team: Zahureen 012 284 5882 / Roziah 019 366 7728 / Maizura 016 654 5266

Do not let go of this Bio Velocity Sleep Mate promotionFREE GIFT AWAITS

Email/call/whatsapp me to order now.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

..

Hadiah Terbaik Buat Ayah & Mak di Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.

 

jom-bertarawih

 

Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg sambung sehingga 20 rakaat.  Sampai ada yang memberitahu solat terawikh ditempat nya dijalankan selama 2 jam bagi menghabiskan 20 rakaat.

 

Bagi kita yang berusia muda remaja, mungkin solat terawikh 20 rakaat selama 2 jam itu tidak membebankan.  Tetapi bagi ayah dan mak kita yang sudah mengjangkau usia emas, mungkin lutut mereka mula ‘ketar’ selepas 4 rakaat.  Untuk menghabiskan 8 rakaat mungkin agak berat untuk mereka, tambah-tambah lagi jika imam tu baca macam “bullet train”. Kesian mereka nak rukuk, sujud mengikut rentak imam yang sangat laju.

 

Mak saya sudah mengamalkan mengambil BB Plus Collagen sudah lebih setahun.  Pada mula nya Mak memang seperti yang saya sebut diatas.  Beliau mengalami sakit lutut yang memang agak menyekat nya untuk solat dengan biasa. Beliau terpaksa mengambil masa sedikit dari bangun tahiyat untuk berdiri semula. Tuhan saje tahu betapa sakitnya lutut beliau ketika itu.  Tetapi selepas minum BB Plus Collagen untuk beberapa hari, beliau rasa perubahan yang besar terutama sekali masa solat. “Ja.. lutut mama dah tak sakit!  Alhamdulillah”… So sekarang beliau memang menjadi jurucakap BB Plus Collagen lah bila bab-bab sakit lutut ni 🙂

 

BB Plus_beautifulpleasure7

 

 

Lebih 6 bulan yang lepas, saya menghadiahkan Mak seunit Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi meningkatkan tahap kesihatannya.  Memang saya dah niat nak bagi lebih awal, tetapi memang susah nak pujuk orang tua untuk ambil pemberian anak kan… Anyway, semenjak menggunakan BVSM, mak dah tak guna tilam far infra red yang di beli 5 tahun dahulu lagi.  Katanya BVSM mudah untuk dibawa kemana-mana.  Oleh kerana Mak seorang yang aktif pergi kelas agama, persatuan NGO dan juga menjaga 3 orang cucu lelaki yang sangat aktif, beliau kata BVSM memang banyak membantu beliau untuk aktif setiap hari. Beliau juga baru menceburkan diri menjadi mutawif untuk Umrah.  Dan ketika beliau ke Mekah/Madinah bulan lepas, beliau tidak ketinggalan membawa BVSM bersama.  Tujuan utama ialah untuk memulihkan tenaga semasa beribadat.  Tetapi ketika menjalankan tugas, dan ada para jemaah beliau yang tidak sihat, memang beliau berkongsi BVSM beliau dengan mereka dan Alhamdulillah ia sangat bermanfaat kepada mereka. Umur mak 64 tahun tetapi memang tak nampak macam 64 tahun.  Alhamdulillah kerana saya mempunyai rezeki yang lebih dah dapat hadiahkan yang terbaik untuk Mak saya.

 

20140627_190801_Fotor

 

Selain Mak, Ayah saya juga mengamalkan minum BB Plus Collagen setiap hari.  Ayah seorang yang aktif menulis dan juga sedang menghabiskan PhD nya di UKM.  Jadi beliau memang selalu berjaga lewat hingga tengah malam sampaikan waktu tidur beliau dah jadi tunggang langgang.  Tambah pula beliau adalah seorang perokok tegar dari dulu sampai sekarang.  Berusia 67 tahun, beliau ada bagitahu yang tangan beliau sudah mula menggeletar, mungkin tanda awal arthritis.  Beliau juga mempunyai resdung yang teruk.  Apabila beliau mula minum BB Plus Collagen, malam tu terus boleh tidur nyenyak!  Dan lepas beberapa hari, tangan beliau pun mula rasa pulih.  Resdung pun mula berkurangan.  Anak mana yang tak gembira bila dapat memberi produk kesihatan yang dapat memulihkan kesihatan mak dan ayah nya…

 

wpid-PhotoGrid_1392177443875.jpg

BB Plus Order

 

 

Mak & Ayah kita dah besarkan kita dan belanja beribu ringgit untuk kita semasa kecik.  Apa kata kita berikan hadiah yang terbaik buat mereka: kesihatan yang berpanjangan (in sya Allah) agar mereka dapat meneruskan amalan mereka dalam bulan yang penuh keberkatan ini.

 

 

BB PlUS COLLAGEN

 

BB Plus_beautifulpleasure17

Harga BB Plus Collagen:

Sekotak: RM198 (20 sachet)

Promosi:  Beli 3 kotak dan percuma 1 kotak + pos percuma

SMS/Whatsapp: BB Plus Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

BVSM

What is BVSM_6

 

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Seunit: RM1,488

Promosi:  Beli 3 dapat unit ke-4 dengan harga RM450

Ataupun

Promosi: Beli 1 dengan harga yang sangat rendah

SMS/Whatsapp: BVSM Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

Promosi berjalan sepanjang bulan Ramadhan.

Jangan lambat, nanti habis stock siapa yang rugi? Sms/whatsapp me now!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...