Tag Archive for Health

How to buy Premium Beautiful Corset

Many had been asking how to get their hands on the Premium Beautiful corset.  It is the most sought after corset in the market right now.  Why?  Because EVERY WOMAN wants to be HEALTHY, BEAUTIFUL, YOUNG and ENERGETIC.  Some of them even wants to earn some EXTRA CASH (RM5,000+++) at the side as the added benefit of joining the Premium Beautiful business.

 

Well, you have come to the right place.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

If you are too shy to call me, just click on the “Contact Me” tab above and fill in the form that I have prepared and list out all the questions that you have in mind.  Alternatively you can also click on the orange button on the top left side of this page.

 

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

PREMIUM BEAUTIFUL:  THE BEST INSTANT BODY SHAPER

 

Regardless if you are a size 6 or a size 16, you too can look great and have the confidence to flaunt your curves.  Give yourself the BEST that you deserve.  PREMIUM BEAUTIFUL had helped many women all over Malaysia and globally.

Say YES today!

10670070_934627676564752_4685429254654196706_n (1)

 Tsunami PB instant shaping

Tsunami PB Instant shaping

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Berjaya Hamil Selepas 2 Bulan Dengan Premium Beautiful

Hamil Premium Beautiful

 

 

Alhamdulillah untuk Sis Usyarni ini.

 

Selepas 2 tahun menunggu, alhamdulillah akhirnya berjaya mengandung selepas 3 bulan memakai Premium Beautiful.

 

Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 

Sinar Far infra red (FIR) di dalam Premium Beautiful dapat menolong untuk membersihkan, menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.  Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle Premium Beautiful ni..

Long Girdle Premium Beautiful

 

long girdle_premium beautiful

  • menolong menyokong rahim sebelum dan selepas bersalin (memperbetulkan kedudukan rahim)
  • menolong menstabilkan hormon dalam badan
  • menolong mengurangkan senggugut
  • menggalakkan kehamilan
  • mencantikkan punggung
  • menolong mengurangkan keputihan
  • menolong menghalang kanser serviks
  • mengurangkan toxin dalam badan
  • mengurangkan stretchmarks selepas bersalin

 

Tapi kalau just pakai long girdle aje pun susah jugak.. Sebab Premium Beautiful ni korset alih lemak. So if kita pakai seluar aje, lemak2 di peha dan perut akan terbonjol atas lipatan seluar.  Tiba-tiba perut nampak berlipat la pulak kan…

 

Premium Beautiful perut buncit

 

Premium Beautiful perut buncit

 

 

So better pakai one full set untuk make sure semua lemak yang salah parking di alihkan ke tempat yang betul dan di lock kan terus. Baru la badan pun menarik, kesihatan lagi laa bagus.

 

For those yang sedang mencuba untuk hamil, invest la untuk membeli Premium Beautiful ni.  Sebab tak salah jika kita doa, usaha, istiqamah dan tawakal.  Plus, Premium Beautiful ni nanti boleh dipakai masa berpantang, menyusu dan untuk mendapatkan badan sebelum mengandung kembali….

 

Promosi Premium Beautiful berakhir tengah malam ni.  So cepat-cepat contact I untuk dapatkan harga yang menarik dan hadiah percuma (bernilai RM500).

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Tsunami Premium Beautiful!

Tsunami… Tsunami… Tsunami…
Ingatkan Tsunami apa tadi kan…
Gelombang besar ke?

YES… MEMANG GEOMBANG BESAR SANGAT!!!

Gelombang Tsunami Premium Beautiful..!

Tsunami PB!!!

Phewwwhhhhh…..!

Macam ribut orang nak beli PB ni tau.. Handphone tak berenti bagi notifications.. Whatsapp la.. Telegram la.. Facebook la.. Instagram la.. semua la…!

Seriously tak percaya?
Jom kita layan gambar ni dulu ok…

 tsunami premium beautiful

Tsunami Premium Beautiful

Top Leaders Circle (TLC) Top Agents everywhere bergabung tenaga and share ilmu tentang Premium Beautiful ni so that we all semua jadi Premium Beautiful Experts….

TLC CENTRE KUALA LUMPUR
TLC TERENGGANU
TLC MELAKA
TLC KUANTAN
TLC JOHOR
TLC SINGAPURA
TLC IPOH

Tsunami PB yang melanda ni terus buat we all tak menang tangan…

Tsunami Premium Beautiful

As Premium Beautiful Experts, we all dah dilatih untuk memastikan that our customers dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa.  We all diajar cara ukur yang betul, cari size sets yang betul and also cara fitting yang betul.  So memang you don’t need to worry la bila you beli Premium Beautiful from us.  In sya Allah, you akan rasa selesa and memang tak senak or ketat.

Tsunami Premium Beautiful

Premium Beautiful corset ni memang the BEST in the market with the HIGHEST quality and standard sampai dapat the SUPERBRAND award tau!

Once dah sarung, memang tak nak bukak… Once dah beli satu, mesti nak beli another set.

So you can imagine WHY we all dekat Top Leaders Circle ni meroyan‪#‎tsunamipb‬…. Customers meroyan, we all pun meroyan sebab everyday ada fitting sessions… Everyday kena pegi punch stocks berduyun dekat stokist…

Tsunami Premium Beautiful

Since demand mencanak-canak, Abang Gagah pun nak join us ride the ‪#‎tsunamipb‬ wave and jual Premium Beautiful jugak ok…

Ye la, demand memang dah sedia ada.. Lagi mencanak ada la.. Bukan merundum pun.. Kira macam wifi service la.. Dah readily available.. Kita just plug and play aje.. Mintak password, download ilmu and start earning income…

1st month income RM4,000++ siapa tak nak kan… Keje dah 10 tahun pun takde nak dapat extra bonus segedebuk macam tu..

Mana la abang2 gagah ni semua tak meroyan jugak nak jual PB. Income besar.. Hati senang… In sya Allah boleh infakkan harta ke jalan Allah dan buat lebih amal jariah nanti…

Jom join the #tsunamipb wave…

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »