Tag Archive for Health

Discount for Bio Velocity Sleep Mate…!!!

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

I have been getting whatsapp messages, emails and calls if the BVSM Discount Promotion is still on…

wpid-IMG_20140105_130536.jpg

OF COURSE!!!

So do not fret, In sya Allah, for the benefit of everyone, I am spreading the joy of owning BVSM.

Get one for YOU

Get one for your KIDS

Get one for your PARENTS

Get one for your IN-LAWS

Call/sms/whatsapp/telegram me now to get the special discount for BVSM… You surely will not regret it..

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

BVSM discount promotion

This Aunty bought 6 units for her family!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful and Miscarriage…

I have been under the weather for the past few weeks.. All the signs actually told me that I was expecting..

The constant fatigue
Increased sense of smell
The sudden craving
and of course the delay of Ms P.

(check out the early pregnancy symptoms here)

However, I was spotting yesterday and woke up this morning with cramps and bleeding. My 4 weeks old “baby” was gone … Semuanya ketentuan Allah..

10583962_10152179632527714_5949434700572259348_n

The cramps was unbearable until I wore my trusted Premium Beautiful corset. It felt really good once the waist nipper and the long girdle was hugging my body. The blood flowed out smoothly there after with the help of the Far Infrared Rays in Premium Beautiful. Alhamdulillah for the great product.

1545118_10151829705182714_1710888925_n
It is now close to 10pm and I seriously don’t feel like taking off my Premium Beautiful.. Maybe I should just wear it to sleep tonight. Hopefully it will help to cleanse my womb and get it back in its healthy condition soon.

For those who are still doubting Premium Beautiful, please take my word for it. It is THE corset for us ladies. Not only does it give us a great figure, it also helps us to maintain our health, especially for our “lady” parts… I wore it to help me conceive my 2nd child.. I wore it during my confinement… And now it had helped me once again to ease my pain…

Do call/sms/whatsapp me at 012 284 5882 for more details on how Premium Beautiful can help YOU..

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Flawless Raya with BBplus Collagen

 

bbplus campaign_v2_BBPlus Cover

 

JANGAN BACA JIKA ANDA TAK MAHU KULIT SIHAT, LICIN DAN GEBU UNTUK HARI RAYA !

 

Ya, post ini hanya untuk mereka yang ‘SERIUS’ untuk;
✔ dapatkan kulit yang sihat & berseri
✔ hilangkan jerawat dan parut
✔ dapatkan kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ dapatkan kulit cerah & gebu
✔ hilangkan sakit sendi & otot
✔ mengekalkan tahap kesihatan badan
Teruskan bacaan!

ASYIK RUNSING DENGAN MASALAH INI

✘ Jerawat
✘ Kulit kering & berminyak
✘ Tona warna kulit yang tak sekata
✘ Kulit kusam & tak bermaya
✘ Mengandung & menghadapi masalah kulit muka yang kering

RAYA dah nak DEKAT…. MACAM MANA???

Sebab itu BBPLUS COLLAGEN sangat sesuai untuk anda!

 

image
Irdawati Mahyuddin, 35 tahun
Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”

 

image

Norhajira Razali, 26 tahun
Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”

image

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”

 

image
Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun
Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”

 

image
Nurihan Muni, 53 tahun
Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”

 

image
Nasrah Jusoh, 62 tahun
Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”

 

image

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

 

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

 

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

 

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

 

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

 

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

 

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 

#bbpluscollagen #bbplus #collagen #kolagen #flawlessskin #gebu #kulitlicin #kulitcerah #kulitkusam #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #backpain #kneepain #jointpain #athritis #activemind #kulitkering #milkbooster #breastfeedingmom #breastfeeding #jerawat #acne #pimple #cantik #beautiful #beauty #beautifulinsideout #flawlessraya #geburaya #promotion #promoraya

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kurus dan Premium Beautiful

 

What’s the difference between the 3 pictures? Model dia sama aje…

 

image

 

Far left pic: Masa zaman anak dara. Body memang kurus kering and takde shape langsung. Bak kata my husband dulu mmg flat aje depan belakang… Plus, bongkok all the time sebab I suka sangat duduk slouching…

 

Middle pic: Masa dah beranak 1. Still ok la takde la besar mana badan. But still tengok tang perut gelebeh habis..  And body posture memang tak straight… Sangat tak cantik especially bila ada event yang penting macam my sister’s wedding.

 

Far right pic: Latest pic. Mother of 2 boys but beza tak dengan pictures yang lain? Posture tegap and perut tak gelebeh..  Bak kata pakar premium beautiful, macam tanah dalam pasu la…  Bila dah lebih setahun,  bila pecahkan pasu, shape dia still maintain aje kan..

 

Bila sebut corset, semua orang ingat susah nak nafas, susah nak gerak, susah tu susah ni. But belum cuba belum tahu. Kalau uncomfortable takkan ramai yang cari Premium Beautiful ni and pakai sampai bertahun-tahun and siap beli 2nd sets, 3rd sets lagi…

 

Premium Beautiful mahal? Heyyy it is one of the cheapest in the market tau..  What more now dah ada easy payment scheme lagi…

 

Nak cuba Premium Beautiful? Jom call/whatsapp I dekat 012 284 5882..  I provide free consultation & fitting.. Plus now ada promo khas sempena hari raya tau!

 

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance #corset #setkurus #setberpantang #harirayapromo #sayapakai #sayajual #topleaderscircle #tlcplatinum #tlc

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Promo Harga Runtuh BVSM Sehingga 6 November 2014

*** PROMOSI DILANJUTKAN SEHINGGA 6hb NOVEMBER 2014 ***

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 30 June 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp “SUPER LOW PRICE BVSM” to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »