Tag Archive for johor bahru

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Marine Essence Product Agents

Marine Essence Beauty Bar_zahureendotcom

Everyone is making a switch from the ordinary soap to THE soap now, the marine essence beauty bar… and everyday there will be thousands search query on google.com for the nearest Marine Essence agents.

Look no further, I shall provide you with a directory of all my agents around town.

Zahureen Ruhanie   012 284 5882 (Kota Damansara / Damansara / Petaling Jaya / Shah Alam / Sg Buloh)

Roziah Ismail   019 366 7728 (TTDI / Damansara / Bangsar)

Maizura Malik   016 654 5266 (TTDI / Gombak / Monash Subang)

Nurul Hafizah 012 918 1424 (Puchong Perdana)

Diana   011 1233 6929 (TTDI / Gombak / Batu Caves)

Noor Shafinar  012 674 9166 (KL – Jalan Raja Chulan / Selayang / Batu Caves)

Nurul Izzah  017 664 7105 (Taman Melawati / Wangsa Maju / Taman Melati / Keramat)

Rosmiza   016 238 7661 (Ampang)

Nor’Ain Nasir 016 923 9239 (Putrajaya)

Fakhrurrazi 012 692 0389 (Puncak Jalil)

Nurhidayah   019 955 7039 (Kemaman / Kerteh / Kuantan)

Shana  011 2367 6717 (Bandar Seri Sendayan, Seremban 2)

Nanie Ruzaila 013 206 1468 (Melaka)

Fazillah   018 688 3797 (Johor Bahru / Skudai / Tampoi / Kempas / Bdr Baru Uda)

Kedai Jamu KZ  012 748 3550 (Johor Bahru / Mersing)

Christina Rejus 012 807 3005 (Bau, Sarawak)

Sharifah Marina 014 584 1001 (Kuching, Sarawak)

Looking forward to add more names to the list.  Those interested to become a Marine Essence Agent, please do not hesitate to contact me.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Hebat Bisnes Online 2014: JOHOR BAHRU

JOM WARGA JOHOR JOIN SEMINAR HEBAT BERNIAGA ONLINE 100% PERCUMA

 

Hebat Bines Online Johor Bahru

 
Khas menarik dalam seminar ini anda akan pelajari :

Ingin cari extra income RM600 – RM1000 & more melambong

ingin berniaga tapi x tahu cara ? Kami tunjukkan cara yang terbukti berjaya

minat berniaga tapi x tahu produk apa ? Kami sediakan produk hot

pernah berniaga tapi kurang berkesan ? Kami tunjukkan teknik marketing berkesan

nak berniaga online tapi x reti ? Kami tunjukkan cara bisnes online pukau pelanggan

biasa berniaga online / offline tapi sale biasa lebih teruk x da sale , kami tunjukkan cara sale melambong

 
Apa yang kami tawarkan :

– bisnes bersama mentor yang terbukti berjaya
– team group elit
– teamwork support
– teknik marketing meletup
– teknik sedut duit pelanggan
– bimbingan sepanjang masa

 
Seminar ini TERBUKA KEPADA SEMUA

 
Kami akan bongkarkan TEKNIK BISNES ONLINE BERKESAN

 
100% Percuma.  Kami menjemput anda bertemu pada hari Sabtu ini.

Anda berminat ?

SMS kod kupon

HBO JOHOR<>NAMA ke

012 284 5882

 
Anda boleh datang bersama dengan rakan , family dan bisnes partner secara PERCUMA.

 
#HBO2014 #HebatBerniagaOnline #hbo #BisnesOnline#buatduitextra #pelanggancarikita#projekduitrayagempak #gegarbisnesonline#buatduitdarifb
#bisnesmentor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...