Tag Archive for kuala lumpur

Premium Beautiful Murah

If you nak beli a car, you would go to an authorised agent that sells the car of your dream kan.. If nak BWM, you go to Auto Bavaria. If nak Mercedes, you go to Cycle and Carriage. If nak Proton, you go to Proton Edar. Jarang la you pegi dekat kedai “ABC” yang tak sure dia jual apa lagi dekat kedai dia and berapa lama dah dia berniaga kan.. You would definitely want to get your money worth.
If you nak beli a corset, you would want to buy it from a corset expert, regardless of brands. If you want to buy Premium Beautiful, look for ‪Premium Beautiful Experts‬ yang memang tau luar dan dalam product and yang boleh bagi service yang terbaik.

 

Premium Beautiful Murah

Tak salah nak cari yang murah. However, you have to face the consequences la kan.. Nak murah harga way beyond the cost price lagi, sekali dapat barang faulty. Bila call nak report, terus no response from the seller.

 

How now brown cow?

 

Kalau product yang takde lifetime warranty, memang burn habis la duit you tu. Nasib baik sis ni beli Premium Beautiful… Boleh jugak hantar repair her waist nipper yang pecah cangkuk when she received it in the mail.  Now baru la google cari ‪‎PB Expert‬ ni kan..

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

Things to look out for when you wish to buy Premium Beautiful:

  1. The seller is actively involved in the business and not trying to sell off her stocks at knocked-off discounts and close shop thereafter.
  2. The seller must be a certified trained agent so that she/he can provide the best before and after sales service for you.
  3. Request for a fitting session (if in the same town/city). If not make sure you get the reassurance that you can
  4. Make sure you are in personal contact with the seller via call/sms/whatsapp/email.

 

 

In sya Allah I shall try to help her. But let this be a reminder to all of you. I know situation is tough and everyone is looking to cut corners. Tapi jangan sampai jadi macam ni ya. Check background of the seller yang you nak beli from. Jangan beli membuta tuli ok..

 

If you are looking for a bargain, I am giving out cash rebates for every cash purchases for full set of Premium Beautiful corset.  I also have few sets available for cash installments.  Just contact me and we shall work out the best way for you to get your hands on the BEST corset in town.
Premium Beautiful Promotion 2015

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung untuk Lelaki

Lelaki pun nak pakai bengkung ke?

Well, actually ramai lelaki yang I kenal actually pakai bengkung (also known as abdominal binders) yang mereka beli dari Pharmacy sebab nak atasi masalah sakit belakang dan perut buncit.  Tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.

tummy binder

Abdominal-Binder

Let me tell you a secret…

Many men dah start pakai bengkung Premium Beautiful tau sekarang…

Kenapa?

Sebab Premium Beautiful waist nipper ni mempunyai 7 tetulang teknologi tinggi yang boleh membantu mengurangkan masalah tulang belakang, seperti bongkok, slipped disc dan sakit pinggang.

So, abang-abang gagah yang suka pegi ride, cyclists and motorcyclists, memang sesuai la pakai bengkung Premium Beautiful ni. An 8 hours journey on the bike would be a pain-free one with Premium Beautiful on.  Trust me!

bengkuk-lelaki

Bengkung for men

Also for those yang memang selalu sakit-sakit pinggang, sakit belakang, or even yang baru lepas buat abdominal operation, this bengkung is what you need to get full comfort.

Bengkung for after abdominal operation

Premium Beautiful has been recommended by 3 International Chiropractic Associations.

Price: RM600 to RM800 depending on sizes

Lifetime Warranty! (read about it here)

How to order?

Step 1:  measure the tummy area (largest circumferece) in centimeter

Step 2: SMS/Whatsapp/Telegram me at 012 284 5882 <Bengkung untuk lelaki> <measurement> <name & location>

I will get back to you with the full detail of the size and price for you a.s.a.p!

Make sure you get your Premium Beautiful from this Premium Beautiful Expert.

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

p/s:

Ramai jugak Abang Gagah yang super satisfied with the bengkung that they too decided to sell the Premium Beautiful corset to spread the greatness of the product.  Now, these two gentlemen are making lucrative income!  Contact me to find out how you too can be part of us.

Premium Beautiful dan lelaki

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Harga Runtuh Bio Velocity Sleep Mate hingga 6 November 2014

HARGA RUNTUH!

BVSM

Bio Velocity Sleep Mate

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

Demand tak menang tangan… Hari-hari orang pm/whatsapp/call tanya pasal BVSM ni… Memang ramai yang nak carik BVSM ni and semuanya nak cari the BEST deal in town.

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

This Aunty actually bought 6 units for each of her family members!

Haaaa…. meh sini nak bagitau…

10247423_675263999175573_9016439947738873784_n

I nak bagi a SUPER LOW PRICE to the first 5 customers yang sms/whatsapp dekat I this message “SUPER LOW PRICE BVSM” from now sampai la 6 NOVEMBER 2014.

Nak harga runtuh?

Jom sms/whatsapp SUPER LOW PRICE BVSM to 012 284 5882 SEKARANG!

Nak tau lebih lanjut pasal BVSM?

Click di sini dan sini.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Marine Essence Product Agents

Marine Essence Beauty Bar_zahureendotcom

Everyone is making a switch from the ordinary soap to THE soap now, the marine essence beauty bar… and everyday there will be thousands search query on google.com for the nearest Marine Essence agents.

Look no further, I shall provide you with a directory of all my agents around town.

Zahureen Ruhanie   012 284 5882 (Kota Damansara / Damansara / Petaling Jaya / Shah Alam / Sg Buloh)

Roziah Ismail   019 366 7728 (TTDI / Damansara / Bangsar)

Maizura Malik   016 654 5266 (TTDI / Gombak / Monash Subang)

Nurul Hafizah 012 918 1424 (Puchong Perdana)

Diana   011 1233 6929 (TTDI / Gombak / Batu Caves)

Noor Shafinar  012 674 9166 (KL – Jalan Raja Chulan / Selayang / Batu Caves)

Nurul Izzah  017 664 7105 (Taman Melawati / Wangsa Maju / Taman Melati / Keramat)

Rosmiza   016 238 7661 (Ampang)

Nor’Ain Nasir 016 923 9239 (Putrajaya)

Fakhrurrazi 012 692 0389 (Puncak Jalil)

Nurhidayah   019 955 7039 (Kemaman / Kerteh / Kuantan)

Shana  011 2367 6717 (Bandar Seri Sendayan, Seremban 2)

Nanie Ruzaila 013 206 1468 (Melaka)

Fazillah   018 688 3797 (Johor Bahru / Skudai / Tampoi / Kempas / Bdr Baru Uda)

Kedai Jamu KZ  012 748 3550 (Johor Bahru / Mersing)

Christina Rejus 012 807 3005 (Bau, Sarawak)

Sharifah Marina 014 584 1001 (Kuching, Sarawak)

Looking forward to add more names to the list.  Those interested to become a Marine Essence Agent, please do not hesitate to contact me.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Masalah Ketiak Berkarat?

Taken from Harian Metro

 

Isu ketiak basah memang menjadi konflik kebiasaan untuk golongan muda baik perempuan mahupun lelaki. Bau? Sudah tentu tetapi MURSHID EUNOS ingin berkongsi cara untuk mengelakkan masalah ketiak hitam yang boleh membuatkan keyakinan diri jatuh menjunam.

Mengikut kajian rambang dan meneliti kebanyakan artikel dalam material rujukan khusus buat remaja, masalah ketiak hitam acap kali membelenggu golongan gadis dan jumlah sangat sikit kepada golongan lelaki.

Muka cantik dengan gaya menggoda, badan ramping dengan potongan menggiurkan tapi sayangnya, sesetengah daripada mereka yang tidak selesa kerana dibelenggu masalah kesan hitam di ketiak.

Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan.

Wanita yang bertudung tidak terlepas, mereka tetap merasa tempias masalah itu. Bagi yang berstatus isteri pula, pasti berasa malu untuk mempersembahkan diri kepada suami.

Jangan terkejut jika selera suami tiba-tiba mati sebaik saja terpandang ketiak anda yang ‘berkarat’. Sebelum suami, teman-teman atau keluarga membuka mulut menegur kecacatan yang mengganggu pandangan mereka, lebih baik anda bertindak segera.

Mengapa jadi begitu? Gadis memang lekas mengambil berat soal kecantikan diri. Kebanyakan bermula pada usia yang masih muda kerana ikutkan kata kawan. Kononnya perlu mengenakan pewangi diri dan beberapa lagi alatan mekap untuk tampil cantik.

Mulalah ada yang memberi cadangan, gunalah pewangi untuk ketiak, deodoran yang mampu menghilangkan bau dan mengurangkan kesan tidak menyenangkan terutama apabila ‘dating’.

Penggunaan deodoran yang tidak sesuai serta penggunaan tidak tepat antara punca berlakunya masalah ketiak hitam dan tona kulit tidak sekata. Bagi yang mempunyai kulit sensitif, kandungan di dalam deodoran boleh menyebabkan masalah kulit seperti merengsa dan sebagainya.

Sisa deodoran yang tidak dibersihkan dan bercampur dengan peluh dikhuatiri mengundang bakteria hingga menyebabkan ketiak menjadi hitam dan lebam. Tapi kepada golongan wanita yang hamil, ia juga disebabkan oleh perubahan hormon dan genetik.

Kaedah bercukur yang tidak betul akan menyebabkan kulit terluka dan meninggalkan parut. Penggunaan alat pencukur yang tidak bersih dikatakan juga faktor yang menggalakkan pembiakan bakteria dan ketiak menjadi gelap.

Malah perlu diingatkan, ketiak boleh menjadi hitam kerana pakaian yang ketat terutama di bahagian lengan. Pergeseran antara ketiak dan baju membuatkan bahagian ini tidak selesa. Tapi itulah fesyen yang digemari kebanyakan golongan gadis, barulah ‘trend’ pakai baju yang ketat.

Bukan sekadar mencari kaedah rawatan atau penyelesaian tetapi anda juga mesti mengetahui punca berlakunya masalah ini. Ia akan membantu anda memahami, mencegah dan mengatasi masalah dengan cara yang tepat.

Mengapa perlu menunggu untuk menyelesaikan masalah ini? Atau terpaksa mengubah penampilan semata-mata ingin menyembunyikan kekurangan diri ini.

Cara mengatasi masalah ketiak hitam adalah mudah sebenarnya. Mandi dengan sempurna dan gunakan sabun khas bagi membantu menghilangkan kesan gelap.

Dapatkan nasihat doktor sebelum membeli sebarang produk termasuk sabun. Banyak produk berbentuk sabun dan krim yang khas untuk menyelesaikan masalah ini.

Kemudian kenakan pakaian yang longgar dan menyerap peluh. Ia memberi ruang pengudaraan kepada tubuh. Gunakan bedak anti bakteria di bahagian bawah lengan selepas mandi. Bedak ini dikatakan dapat mengurangkan peluh. Dapatkan produk ini di farmasi selepas mendengar penerangan dan nasihat doktor.

Disarankan melakukan rawatan ‘wax’ berbanding mencukur kerana ia lebih selamat dan tidak membuatkan kulit di bahagian ketiak gelap. Ada kalanya mencukur boleh menyebabkan luka kecil pada bahagian itu dan ia adalah punca ketiak berubah menjadi lebam.

Jika masih memilih kaedah bercukur, pastikan alat cukur bersih dan pisau cukur tidak berkarat. Perlahan dan cukup berhati-hati ketika mencukur agar ia tidak menyebabkan luka pada bahagian ketiak.

Sental tubuh dengan ‘scrub’ khas bagi menanggalkan sel mati dan menghilangkan daki serta parut selain elakkan menyembur minyak wangi di bawah ketiak, perbuatan ini menggalakkan pembiakan bakteria apabila peluh bercampur dengan pewangi.

Kebanyakan gadis gemar menyembur pewangi pada ketiak kononnya untuk memastikan ia kekal wangi tapi itu adalah kaedah yang salah kerana tidak sesuai dan penggunaannya akan menyebabkan pengumpulan bakteria yang menggelapkan bahagian ketiak.

Terakhir yang perlu diberi perhatian adalah pemilihan deodoran. Ambil deodoran yang mengandungi unsur mineral seperti kristal kerana ia sesuai untuk golongan berkulit sensitif.

Cubalah langkah-langkah ini bagi menyelesaikan konflik diri ini. Mengapa harus pasrah dan melihatnya sebagai satu kekurangan kerana masih ada formula lain yang mampu menghilangkan masalah ini.

 

Marine Essence Beauty Bar boleh membantu masalah ketiak berkarat.  Dengan bahan semulajadi yang dapat membantu memutihkan ketiak dan juga melembut kan kulit, Marine Essence Beauty Bar telah menjadi buruan ramai.

 

PicsArt_1375685210252

marine essence testimony 1_zahureendotcom

marine essence testimony 3_zahureendotcom

marine essence testimony 2_zahureendotcom

Dapatkan stok anda segera!

 

Hubungi Kami:

KL/Damansara/TTDI   Zahureen 012 284 5882

KL/Gombak  Nik Ruhaya  013 291 1833

Ampang/Seremban   Zila 019 666 2005

Shah Alam   Hani  012 264 5467

Puchong   Nurul Hafizah   012 918 1424

Sepang/Bagan Lalang   Shana   011 1573 0647

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...