Tag Archive for kurus

3-day Premium Beautiful Special Promotion

image

In conjunction with the long weekend (11 December 2015 to 13 December 2015), I am offering a 3-day special deal. Super low price for every purchase of Premium Beautiful Classic or Elegance plus an exclusive free gift!

TODAY ONLY offer will include a super great gift worth RM1,750.

Get your Premium Beautiful now from this Premium Beautiful Expert.

image

image

image

image

image

Look BEAUTIFUL. Feel BEAUTIFUL. Stay BEAUTIFUL inside out!

 

 

 

image

Tsunami PB Testimonies

Tsunami PB…

Tsunami PB…

Why Tsunami?

I shall let the pictures tell the story…

 

Set Kurus Budget

Dah tak payah tutup perut lagi….

 

Tsunami PB instant shaping

Breast naik, perut kempis and punggung pun naik in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Dapat body kemas in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Not only makin kurus, but nampak makin muda & jelita with Premium Beautiful

 

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

 

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

 

Dari takde pinggang terus nampak shape

Dari takde pinggang terus nampak shape

 

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

 

 

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

 

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

 

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful... You can too!

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful… You can too!

 

And last but not least…

 

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

 

 

PREMIUM BEAUTIFUL

70% Health 

30% Beauty

100% Confidence

Lifetime Warranty

 

Want to look gorgeous in time for Hari Raya? Come get the Premium Beautiful “Look Good for Raya” Promotion here.

Contact me for FREE consultation and fitting.

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

Kurus dan Premium Beautiful

 

What’s the difference between the 3 pictures? Model dia sama aje…

 

image

 

Far left pic: Masa zaman anak dara. Body memang kurus kering and takde shape langsung. Bak kata my husband dulu mmg flat aje depan belakang… Plus, bongkok all the time sebab I suka sangat duduk slouching…

 

Middle pic: Masa dah beranak 1. Still ok la takde la besar mana badan. But still tengok tang perut gelebeh habis..  And body posture memang tak straight… Sangat tak cantik especially bila ada event yang penting macam my sister’s wedding.

 

Far right pic: Latest pic. Mother of 2 boys but beza tak dengan pictures yang lain? Posture tegap and perut tak gelebeh..  Bak kata pakar premium beautiful, macam tanah dalam pasu la…  Bila dah lebih setahun,  bila pecahkan pasu, shape dia still maintain aje kan..

 

Bila sebut corset, semua orang ingat susah nak nafas, susah nak gerak, susah tu susah ni. But belum cuba belum tahu. Kalau uncomfortable takkan ramai yang cari Premium Beautiful ni and pakai sampai bertahun-tahun and siap beli 2nd sets, 3rd sets lagi…

 

Premium Beautiful mahal? Heyyy it is one of the cheapest in the market tau..  What more now dah ada easy payment scheme lagi…

 

Nak cuba Premium Beautiful? Jom call/whatsapp I dekat 012 284 5882..  I provide free consultation & fitting.. Plus now ada promo khas sempena hari raya tau!

 

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance #corset #setkurus #setberpantang #harirayapromo #sayapakai #sayajual #topleaderscircle #tlcplatinum #tlc

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...