Tag Archive for Looking good

Nak Beli Premium Beautiful Part by Part?

Ramai yang message I tanya if they can buy just the long bra, or the waist nipper or just the long girdle…

BOLEH…

Takde pun we all cakap you WAJIB beli satu set.  Cuma if you nak badan macam hourglass shape memang lagi best pakai satu set la kan…

Premium Beautiful part by part

Ok before I list out the prices for each individual parts, let me just recap balik apa function for each part of a Premium Beautiful corset.

Premium Beautiful is divided into 3 parts:

  1. Long Bra
  2. Long Girdle
  3. Waist Nipper

Each and every part of Premium Beautiful corset has its own unique benefits.

 

Long Bra

 

long bra_premium beautiful

  • It helps to prevent breast cancer as the pyramid shaped cup allows ventilation to the nipple.
  • The thick bra strap provides good breast support, especially for large breast.
  • Promotes natural breast enlargement as it provides good blood circulation around the breast area.
  • It helps of enhance and beautify the breast.
  • It helps to prevent gastrict, especially the abdomen area where there is FIR.
  • For breastfeeding mothers, it helps to prevent breast engorgement and also helps to stimulate milk production.

 

Long Girdle

 

long girdle_premium beautiful

  • It helps to support the uterus after birth
  • It helps to stabilise hormone
  • It helps to reduce menstrual cramps
  • It helps to encourage pregnancy
  • It helps to beautify the butt
  • It helps to reduce white discharge
  • It helps to prevent cervical cancer
  • It reduces the toxins in the body
  • It reduces the sign of stretchmarks after childbirth

 

 

Waist Nipper

 

waist nipper_premium beautiful

  • It provides great back support, especially for slipped disc patient
  • Helps to break small kidney stones
  • Helps to eliminate stretchmarks
  • Good for shaping the waist area
  • It helps to reduce high fever and yellow fever (for babies, just wrap the waist nipper around the baby loosely)
  • Helps with back pain and pain in the joints
  • Helps to reduce migraines and headaches

 

premium beautiful_zahureendotcom

So how much is the price for each parts?

Premium Beautiful Classic:

Short Bra  RM480 – RM528

Long Bra  RM780 – RM858

Waist Nipper  RM676 – RM745

Long Girdle  RM910 – 1,000

Premium Beautiful Elegance

Long Bra  RM925 – RM1,015

Waist Nipper  RM780 – RM857

Long Girdle  RM1,045 – 1,148

    

Why are there two sets of prices for each part?  

Well, Premium Beautiful is designed for all body sizes.  Hence, there are various sizes that are divided into two major price category, Small and Large.  

How to determine your sizes?

You can measure your 4 major body parts in centimeters, as shown in the diagram below and just contact me to get your Premium Beautiful sizes and relevant prices.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

Is the price final?

Well, every customer of mine definitely will get the BEST price from me.  However, you would have to contact me to get the special price!!!  There will be a HUGE SAVINGS if you choose to buy 1 full set of Premium Beautiful Classic/Elegance 🙂

So all you have to do now is just to sms/whatsapp/telegram me at 012 284 5882 the below message:

Premium Beautiful <you choice of part><your measurement><name & location> 

and I will get in touch with you with your relevant size and your SPECIAL price a.s.a.p.

FREE GIFT awaits the first 10 buyers until 30 November 2014.

Make sure to get you Premium Beautiful from me, your Certified Premium Beautiful Expert 🙂

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

How to buy Premium Beautiful Corset

Many had been asking how to get their hands on the Premium Beautiful corset.  It is the most sought after corset in the market right now.  Why?  Because EVERY WOMAN wants to be HEALTHY, BEAUTIFUL, YOUNG and ENERGETIC.  Some of them even wants to earn some EXTRA CASH (RM5,000+++) at the side as the added benefit of joining the Premium Beautiful business.

 

Well, you have come to the right place.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

If you are too shy to call me, just click on the “Contact Me” tab above and fill in the form that I have prepared and list out all the questions that you have in mind.  Alternatively you can also click on the orange button on the top left side of this page.

 

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

PREMIUM BEAUTIFUL:  THE BEST INSTANT BODY SHAPER

 

Regardless if you are a size 6 or a size 16, you too can look great and have the confidence to flaunt your curves.  Give yourself the BEST that you deserve.  PREMIUM BEAUTIFUL had helped many women all over Malaysia and globally.

Say YES today!

10670070_934627676564752_4685429254654196706_n (1)

 Tsunami PB instant shaping

Tsunami PB Instant shaping

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Berjaya Hamil Selepas 2 Bulan Dengan Premium Beautiful

Hamil Premium Beautiful

 

 

Alhamdulillah untuk Sis Usyarni ini.

 

Selepas 2 tahun menunggu, alhamdulillah akhirnya berjaya mengandung selepas 3 bulan memakai Premium Beautiful.

 

Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 

Sinar Far infra red (FIR) di dalam Premium Beautiful dapat menolong untuk membersihkan, menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.  Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle Premium Beautiful ni..

Long Girdle Premium Beautiful

 

long girdle_premium beautiful

  • menolong menyokong rahim sebelum dan selepas bersalin (memperbetulkan kedudukan rahim)
  • menolong menstabilkan hormon dalam badan
  • menolong mengurangkan senggugut
  • menggalakkan kehamilan
  • mencantikkan punggung
  • menolong mengurangkan keputihan
  • menolong menghalang kanser serviks
  • mengurangkan toxin dalam badan
  • mengurangkan stretchmarks selepas bersalin

 

Tapi kalau just pakai long girdle aje pun susah jugak.. Sebab Premium Beautiful ni korset alih lemak. So if kita pakai seluar aje, lemak2 di peha dan perut akan terbonjol atas lipatan seluar.  Tiba-tiba perut nampak berlipat la pulak kan…

 

Premium Beautiful perut buncit

 

Premium Beautiful perut buncit

 

 

So better pakai one full set untuk make sure semua lemak yang salah parking di alihkan ke tempat yang betul dan di lock kan terus. Baru la badan pun menarik, kesihatan lagi laa bagus.

 

For those yang sedang mencuba untuk hamil, invest la untuk membeli Premium Beautiful ni.  Sebab tak salah jika kita doa, usaha, istiqamah dan tawakal.  Plus, Premium Beautiful ni nanti boleh dipakai masa berpantang, menyusu dan untuk mendapatkan badan sebelum mengandung kembali….

 

Promosi Premium Beautiful berakhir tengah malam ni.  So cepat-cepat contact I untuk dapatkan harga yang menarik dan hadiah percuma (bernilai RM500).

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »