Tag Archive for Losing Weight

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Elegance Merdeka Promotion

image

Premium Beautiful Elegance is the newly improved version of the favourite Premium Beautiful Classic that has been in the market for the past 23 years. Like latest version of car models, Premium Beautiful Elegance has been designed with ehanced features to make sure extra comfort is given the top priority.

Most of my customers that has slipped into a pair of Premium Beautiful Elegance will say

“best nya!”

“lembut nya kain dia!” (the material is so soft)

“sejuknya kain dia” (the material is so cooling) “rasa macam tak nak bukak” (I don’t wish to take it off)

And the result….

 

image

Testimony from my customer who had worn Premium Beautiful Elegance for a day.. “Nice..  I don’t feel the jiggly fats wiggling anymore! Everything is nice and firm”

 

image

Instant shaping result after slipping into a pair of Premium Beautiful Elegance.

 

image

For the slim ladies, Premium Beautiful Elegance will enhance your figures and help to accentuate your assets. Your husbands will definitely love the result!

 

image

Been doing crunches to no avail? Slip into a pair of Premium Beautiful Elegance and see the difference in minutes! Wear it consistently for 8 hours a day and you will see it stays naturally even without the corset.

 

image

The Premium Beautiful Elegance is so comfortable that it has won the Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 for the best bra for lifting &  sculpting!

 

image

PROMOTION!  PROMOTION!  PROMOTION!

 

image

In conjunction with Merdeka and National Day, I am giving out irresistible discounts for every purchase of Premium Beautiful Elegance from me.  I will also throw in a free gift (worth RM198) with every cash/credit purchase.

image

Get free consultation and fitting. Contact me now!

image

Tsunami PB Testimonies

Tsunami PB…

Tsunami PB…

Why Tsunami?

I shall let the pictures tell the story…

 

Set Kurus Budget

Dah tak payah tutup perut lagi….

 

Tsunami PB instant shaping

Breast naik, perut kempis and punggung pun naik in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Dapat body kemas in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Not only makin kurus, but nampak makin muda & jelita with Premium Beautiful

 

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

 

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

 

Dari takde pinggang terus nampak shape

Dari takde pinggang terus nampak shape

 

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

 

 

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

 

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

 

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful... You can too!

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful… You can too!

 

And last but not least…

 

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

 

 

PREMIUM BEAUTIFUL

70% Health 

30% Beauty

100% Confidence

Lifetime Warranty

 

Want to look gorgeous in time for Hari Raya? Come get the Premium Beautiful “Look Good for Raya” Promotion here.

Contact me for FREE consultation and fitting.

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Slipped Disc & Haid tak Stabil

 SLIPPED DISC LEGA, PERIOD NON-STOP 6 TAHUN KEMBALI REGULAR & BADAN SEMAKIN SEXY

wpid-img_214052982335352.jpeg

Dulunya pernah digelar “RoboNur” sebab sukar nak berpaling ke kiri dan kanan due to multiple slipped disc yang dialami nya selepas accident few years back. CDM Nur Fadzliah had to endure sakit and kebas separuh badan yang rasa macam electric shock katanya.

The moment she slipped on a full set of#PremiumBeautiful, automatically dia boleh turn her head, which was a total surprise for her! Ya Allah, can you imagine macam mana perasaan seorang yang sakit tiba2 boleh buat benda yang dia tak boleh buat for the past few months? Happy sakan la kan… She was even more joyful lepas pakai Premium Beautiful consistently for 8 hours a day, her period that was non-stop for the past 6 years became regular after just a month! AND she managed to shed 10kgs by just wearing the magic corset consistently…….

wpid-photogrid_1397751391428.jpg


Happy. Ecstatic. Overjoyed.


Premium Beautiful is truly designed for 70% health and 30% beauty benefits to give 100% confidence.

 

Contact me for FREE consultation and fitting now.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Zumba Waist Training with TLC

 
 

Been on diet for months but still have not achieved the targeted weight?

 

Been exercising regularly but have yet to get the body shape of your dream?

 

Did you know that you can burn up to 850 calories after just an hour of Zumba?  That is almost double the calories that you will burn by jogging and running and more that triple the calories that you can burn by walking!

 

Zumba waist training

 

SO WHAT ARE YOU WAITING FOR?

 

Come join our Zumba class and burn all those calories and get your dream hourglass body shape all at the same time.

 

Waist Training Malaysia

Waist Training Malaysia

Zumba Waist training malaysia

 
 

Contact me for the details on timing and location.

 
 

wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries