Tag Archive for Losing Weight

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Tsunami Premium Beautiful!

Tsunami… Tsunami… Tsunami…
Ingatkan Tsunami apa tadi kan…
Gelombang besar ke?

YES… MEMANG GEOMBANG BESAR SANGAT!!!

Gelombang Tsunami Premium Beautiful..!

Tsunami PB!!!

Phewwwhhhhh…..!

Macam ribut orang nak beli PB ni tau.. Handphone tak berenti bagi notifications.. Whatsapp la.. Telegram la.. Facebook la.. Instagram la.. semua la…!

Seriously tak percaya?
Jom kita layan gambar ni dulu ok…

 tsunami premium beautiful

Tsunami Premium Beautiful

Top Leaders Circle (TLC) Top Agents everywhere bergabung tenaga and share ilmu tentang Premium Beautiful ni so that we all semua jadi Premium Beautiful Experts….

TLC CENTRE KUALA LUMPUR
TLC TERENGGANU
TLC MELAKA
TLC KUANTAN
TLC JOHOR
TLC SINGAPURA
TLC IPOH

Tsunami PB yang melanda ni terus buat we all tak menang tangan…

Tsunami Premium Beautiful

As Premium Beautiful Experts, we all dah dilatih untuk memastikan that our customers dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa.  We all diajar cara ukur yang betul, cari size sets yang betul and also cara fitting yang betul.  So memang you don’t need to worry la bila you beli Premium Beautiful from us.  In sya Allah, you akan rasa selesa and memang tak senak or ketat.

Tsunami Premium Beautiful

Premium Beautiful corset ni memang the BEST in the market with the HIGHEST quality and standard sampai dapat the SUPERBRAND award tau!

Once dah sarung, memang tak nak bukak… Once dah beli satu, mesti nak beli another set.

So you can imagine WHY we all dekat Top Leaders Circle ni meroyan‪#‎tsunamipb‬…. Customers meroyan, we all pun meroyan sebab everyday ada fitting sessions… Everyday kena pegi punch stocks berduyun dekat stokist…

Tsunami Premium Beautiful

Since demand mencanak-canak, Abang Gagah pun nak join us ride the ‪#‎tsunamipb‬ wave and jual Premium Beautiful jugak ok…

Ye la, demand memang dah sedia ada.. Lagi mencanak ada la.. Bukan merundum pun.. Kira macam wifi service la.. Dah readily available.. Kita just plug and play aje.. Mintak password, download ilmu and start earning income…

1st month income RM4,000++ siapa tak nak kan… Keje dah 10 tahun pun takde nak dapat extra bonus segedebuk macam tu..

Mana la abang2 gagah ni semua tak meroyan jugak nak jual PB. Income besar.. Hati senang… In sya Allah boleh infakkan harta ke jalan Allah dan buat lebih amal jariah nanti…

Jom join the #tsunamipb wave…

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Lifetime Warranty

Before I started this business, I have never heard of any corset that has a lifetime warranty.  Until I come to know about the Premium Beautiful corset.

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

The warranty covers any wear and tear of the entire Premium Beautiful set.

 

Terkoyak ke, tercabut cangkuk ke, besi terpatah ke, bra’s underwire dah tercabut ke.. Everything will be fixed FREE OF CHARGED!

 

All you need to do is just contact any Premium Beautiful agent, preferably a certified Premium Beautiful Expert like me, and we will help you send it to the factory to be fixed.  It will only take about 2-4 weeks for it to be fixed (depending on the degree of complexity) and we will deliver them back to you, as good as new!

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

 

So for those of you that already owns a pair of Premium Beautiful, and is wondering if the tear or default can be fixed, do contact me and I can help you out.

 

Seriously, buying Premium Beautiful is the best investment for everyone as you can actually wear it daily for many, many years to come.

– You can wear it before your up coming wedding to get THE shape that will blow the bridegroom away

– You can wear it to help you to conceive

– You can wear it after you have given birth, during your confinement period

– You can wear it while breastfeeding as it can help to ease the engorgement, and help with the milk production

– You can wear it anytime and anywhere as it will give you the added CONFIDENCE that will boost your inner and outer beauty.

 

Contact me now for FREE consultation and fitting.

 

Special promotion awaits.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »