Tag Archive for pantang

Berpantang dengan Premium Beautiful

An open confession from my mentor, CDM Salha Zain

This is my perfect “SET BERPANTANG”

 

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set, Salha ade almost 5 set Premium Beautiful..

image

Salha sendiri dapat rasakan, jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan Premium Beautiful.

To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisah la harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Salha baru je pakai Premium Beautiful tak sampai seminggu, badan Salha semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai Premium Beautiful ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!

Im not trying to be biased sebab salha agent Premium Beautiful but itulah KENYATAANNYA..!!

Nak jimat, pilih la yang menyeksa badan dan batin..

Nak sihat cepat pilih Premium Beautiful..

Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..

There’s no other brand yang boleh menandingi Premium Beautiful..
I’m so sorry but its the TRUTH..

Kalau untuk ibu menyusu orang kate pilih la breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilih la Premium Beautiful coz this is the best corset in the whole wide world!!!!
NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PREMIUM BEAUTIFUL!!!
Trust me!!

Yours truly,
Ibu yang sedang berpantang dengan perasaan happy tak terkata..
-Salha Zain

Read my confinement with Premium Beautiful story here.

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

Untuk yang berminat untuk dapat Premium Beautiful untuk set berpantang anda, contact saya di nombor yang tertera dibawah ya. Harga berpatutan dan free gift menanti anda.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...