Tag Archive for perut buncit

Tsunami PB Testimonies

Tsunami PB…

Tsunami PB…

Why Tsunami?

I shall let the pictures tell the story…

 

Set Kurus Budget

Dah tak payah tutup perut lagi….

 

Tsunami PB instant shaping

Breast naik, perut kempis and punggung pun naik in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Dapat body kemas in an instant with Premium Beautiful

 

Tsunami PB instant shaping

Not only makin kurus, but nampak makin muda & jelita with Premium Beautiful

 

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

Perut buncit? takde dah thanks to Premium Beautiful

 

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

Perut buncit terus kempis with Premium Beautiful

 

Dari takde pinggang terus nampak shape

Dari takde pinggang terus nampak shape

 

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

Anak dara pun nak pakai PB sebab nak cantik!

 

 

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

Dapatkan bentuk badan idaman in 2 weeks? Of course boleh with Premium Beautiful

 

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

 

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful... You can too!

Hebat tak kalau Ibu anak 3 boleh dapat body solid macam ni just dengan pakai Premium Beautiful… You can too!

 

And last but not least…

 

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

Regardless la bentuk badan you macam mana, you can look gorgeous and confident with Premium Beautiful

 

 

PREMIUM BEAUTIFUL

70% Health 

30% Beauty

100% Confidence

Lifetime Warranty

 

Want to look gorgeous in time for Hari Raya? Come get the Premium Beautiful “Look Good for Raya” Promotion here.

Contact me for FREE consultation and fitting.

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung untuk Lelaki

Lelaki pun nak pakai bengkung ke?

Well, actually ramai lelaki yang I kenal actually pakai bengkung (also known as abdominal binders) yang mereka beli dari Pharmacy sebab nak atasi masalah sakit belakang dan perut buncit.  Tapi, bengkung yang beli off-the-shelves ni kebanyakkannya keras dan tebal so memang tak selesa sangat nak pakai.

tummy binder

Abdominal-Binder

Let me tell you a secret…

Many men dah start pakai bengkung Premium Beautiful tau sekarang…

Kenapa?

Sebab Premium Beautiful waist nipper ni mempunyai 7 tetulang teknologi tinggi yang boleh membantu mengurangkan masalah tulang belakang, seperti bongkok, slipped disc dan sakit pinggang.

So, abang-abang gagah yang suka pegi ride, cyclists and motorcyclists, memang sesuai la pakai bengkung Premium Beautiful ni. An 8 hours journey on the bike would be a pain-free one with Premium Beautiful on.  Trust me!

bengkuk-lelaki

Bengkung for men

Also for those yang memang selalu sakit-sakit pinggang, sakit belakang, or even yang baru lepas buat abdominal operation, this bengkung is what you need to get full comfort.

Bengkung for after abdominal operation

Premium Beautiful has been recommended by 3 International Chiropractic Associations.

Price: RM600 to RM800 depending on sizes

Lifetime Warranty! (read about it here)

How to order?

Step 1:  measure the tummy area (largest circumferece) in centimeter

Step 2: SMS/Whatsapp/Telegram me at 012 284 5882 <Bengkung untuk lelaki> <measurement> <name & location>

I will get back to you with the full detail of the size and price for you a.s.a.p!

Make sure you get your Premium Beautiful from this Premium Beautiful Expert.

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

p/s:

Ramai jugak Abang Gagah yang super satisfied with the bengkung that they too decided to sell the Premium Beautiful corset to spread the greatness of the product.  Now, these two gentlemen are making lucrative income!  Contact me to find out how you too can be part of us.

Premium Beautiful dan lelaki

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...