Tag Archive for Pleasure

How to buy Premium Beautiful Corset

Many had been asking how to get their hands on the Premium Beautiful corset.  It is the most sought after corset in the market right now.  Why?  Because EVERY WOMAN wants to be HEALTHY, BEAUTIFUL, YOUNG and ENERGETIC.  Some of them even wants to earn some EXTRA CASH (RM5,000+++) at the side as the added benefit of joining the Premium Beautiful business.

 

Well, you have come to the right place.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

If you are too shy to call me, just click on the “Contact Me” tab above and fill in the form that I have prepared and list out all the questions that you have in mind.  Alternatively you can also click on the orange button on the top left side of this page.

 

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

PREMIUM BEAUTIFUL:  THE BEST INSTANT BODY SHAPER

 

Regardless if you are a size 6 or a size 16, you too can look great and have the confidence to flaunt your curves.  Give yourself the BEST that you deserve.  PREMIUM BEAUTIFUL had helped many women all over Malaysia and globally.

Say YES today!

10670070_934627676564752_4685429254654196706_n (1)

 Tsunami PB instant shaping

Tsunami PB Instant shaping

Premium Beautiful Expert ke Johor Bahru

10153697_10152369351357714_4015855751813034444_n

 

Disebabkan oleh Tsunami Premium Beautiful, I am planning a road trip to Johor Bahru this weekend (15-16 November 2014). Will be stopping over in Melaka, Saturday afternoon, to pakaikan an ex-schoolmate her Premium Beautiful set and then onward to JB for a few more fitting and business sharing sessions.

 

Tsunami PB correct fitting

Premium Beautiful Experts of Top Leaders Circle are well taught on how to get the best measurement that would ensure the best fit for the client

 

So orang JB yang teringin nak pegang, rasa, pakai Premium Beautiful or nak tau apa yang best sangat berniaga dengan Top Leaders Circle ni, please call me at 012 284 5882 ya.. In sya Allah kita boleh meet up while I am there…

 

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?  Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh "lari" ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul... Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan...?

You guys boleh teka tak sebelah mana depan and sebelah mana belakang dalam gambar kiri tu? Ngeri tak if kita ada 4 breast (2 depan and 2 belakang) macam dalam gambar tu?
Actually breast tissue kita memang lembut.. Kalau tak lock betul2 memang boleh “lari” ke bawah, ke belakang tau.. That is why kita orang #PremiumBeautifulExperts memang akan recommend pakai #PremiumBeautiful untuk lock kan lemak and breast tissue you dekat tempat yang betul… Tengok gambar kanan.. Kemas and tak confuse lagi kan…?

 

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau! Why she chose Premium Beautiful as set berpantang? 1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement). 2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle. 3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply... Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful.. So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

This gorgeous Mummy decided to choose ‪#‎PremiumBeautiful‬ as her ‪#‎setBerpantang‬. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!
Why she chose Premium Beautiful as set berpantang?
1) It helps to cleanse her womb and keluarkan all the darah nifas by wearing the waist nipper. It also helps her ease her back pain (normal problem with moms during confinement).
2) it helps to kecutkan her rahim and betulkan balik kedudukan rahim by just wearing the long girdle.
3) it helps to regulate her blood circulation and helps her to breastfeed her baby continuously without worrying about low milk supply… Also memang confirm takkan ada masalah bengkak susu bila pakai long bra Premium Beautiful..
So, why nak serabut kan kepala with bengkung tradisional yang lilit when Premium Beautiful can help you with that and more!

 

Tak menjejes ke air liur you guys tengok the testimonies?

 

So, kalau orang JB nak dapatkan Premium Beautiful, jom contact I cepat ok.

 

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

Ingat Premium Beautiful, Ingat Top Leaders Circle. Your fully trained PB Expert! We are everywhere in Malaysia and Singapore!

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

BBPlus Collagen SALE!!!

HARGA RUNTUH!

Semua orang sibuk cari BBPlus Collagen sebab memang it is THE BEST collagen in town.  Testimony sana sini memang dah prove kan that BBPlus Collagen ni selamat dan berkesan.

 BBPlus Collagen testimony

Irdawati Mahyuddin, 35 tahun

Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”
BBPlus Collagen Testimony

Norhajira Razali, 26 tahun

Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”
BBPlus Collagen Testimony

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun

Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurihan Muni, 53 tahun

Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”
BBPlus Collagen Testimony

Nasrah Jusoh, 62 tahun

Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”
BBPlus Collagen Testimony

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun 
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 CEPAT!  

SELAGI STOCK MASIH ADA

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »