Tag Archive for Premium Beautiful Murah

3-day Premium Beautiful Special Promotion

image

In conjunction with the long weekend (11 December 2015 to 13 December 2015), I am offering a 3-day special deal. Super low price for every purchase of Premium Beautiful Classic or Elegance plus an exclusive free gift!

TODAY ONLY offer will include a super great gift worth RM1,750.

Get your Premium Beautiful now from this Premium Beautiful Expert.

image

image

image

image

image

Look BEAUTIFUL. Feel BEAUTIFUL. Stay BEAUTIFUL inside out!

 

 

 

image

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Murah

If you nak beli a car, you would go to an authorised agent that sells the car of your dream kan.. If nak BWM, you go to Auto Bavaria. If nak Mercedes, you go to Cycle and Carriage. If nak Proton, you go to Proton Edar. Jarang la you pegi dekat kedai “ABC” yang tak sure dia jual apa lagi dekat kedai dia and berapa lama dah dia berniaga kan.. You would definitely want to get your money worth.
If you nak beli a corset, you would want to buy it from a corset expert, regardless of brands. If you want to buy Premium Beautiful, look for ‪Premium Beautiful Experts‬ yang memang tau luar dan dalam product and yang boleh bagi service yang terbaik.

 

Premium Beautiful Murah

Tak salah nak cari yang murah. However, you have to face the consequences la kan.. Nak murah harga way beyond the cost price lagi, sekali dapat barang faulty. Bila call nak report, terus no response from the seller.

 

How now brown cow?

 

Kalau product yang takde lifetime warranty, memang burn habis la duit you tu. Nasib baik sis ni beli Premium Beautiful… Boleh jugak hantar repair her waist nipper yang pecah cangkuk when she received it in the mail.  Now baru la google cari ‪‎PB Expert‬ ni kan..

 

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

Things to look out for when you wish to buy Premium Beautiful:

  1. The seller is actively involved in the business and not trying to sell off her stocks at knocked-off discounts and close shop thereafter.
  2. The seller must be a certified trained agent so that she/he can provide the best before and after sales service for you.
  3. Request for a fitting session (if in the same town/city). If not make sure you get the reassurance that you can
  4. Make sure you are in personal contact with the seller via call/sms/whatsapp/email.

 

 

In sya Allah I shall try to help her. But let this be a reminder to all of you. I know situation is tough and everyone is looking to cut corners. Tapi jangan sampai jadi macam ni ya. Check background of the seller yang you nak beli from. Jangan beli membuta tuli ok..

 

If you are looking for a bargain, I am giving out cash rebates for every cash purchases for full set of Premium Beautiful corset.  I also have few sets available for cash installments.  Just contact me and we shall work out the best way for you to get your hands on the BEST corset in town.
Premium Beautiful Promotion 2015

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...