Tag Archive for Premium Beautiful

Berjaya Hamil Selepas 2 Bulan Dengan Premium Beautiful

Hamil Premium Beautiful

 

 

Alhamdulillah untuk Sis Usyarni ini.

 

Selepas 2 tahun menunggu, alhamdulillah akhirnya berjaya mengandung selepas 3 bulan memakai Premium Beautiful.

 

Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 

Sinar Far infra red (FIR) di dalam Premium Beautiful dapat menolong untuk membersihkan, menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.  Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle Premium Beautiful ni..

Long Girdle Premium Beautiful

 

long girdle_premium beautiful

  • menolong menyokong rahim sebelum dan selepas bersalin (memperbetulkan kedudukan rahim)
  • menolong menstabilkan hormon dalam badan
  • menolong mengurangkan senggugut
  • menggalakkan kehamilan
  • mencantikkan punggung
  • menolong mengurangkan keputihan
  • menolong menghalang kanser serviks
  • mengurangkan toxin dalam badan
  • mengurangkan stretchmarks selepas bersalin

 

Tapi kalau just pakai long girdle aje pun susah jugak.. Sebab Premium Beautiful ni korset alih lemak. So if kita pakai seluar aje, lemak2 di peha dan perut akan terbonjol atas lipatan seluar.  Tiba-tiba perut nampak berlipat la pulak kan…

 

Premium Beautiful perut buncit

 

Premium Beautiful perut buncit

 

 

So better pakai one full set untuk make sure semua lemak yang salah parking di alihkan ke tempat yang betul dan di lock kan terus. Baru la badan pun menarik, kesihatan lagi laa bagus.

 

For those yang sedang mencuba untuk hamil, invest la untuk membeli Premium Beautiful ni.  Sebab tak salah jika kita doa, usaha, istiqamah dan tawakal.  Plus, Premium Beautiful ni nanti boleh dipakai masa berpantang, menyusu dan untuk mendapatkan badan sebelum mengandung kembali….

 

Promosi Premium Beautiful berakhir tengah malam ni.  So cepat-cepat contact I untuk dapatkan harga yang menarik dan hadiah percuma (bernilai RM500).

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Premium Beautiful & Breast Cancer

Sharing is caring….

 

If by selling Premium Beautiful I can play a part in increasing the number of breast cancer survivor or reducing the number of death by breast cancer, then I am going to be promoting this all out… because I CARE!

 

Contact me for free consultation and fitting.

 

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ANTI-KANSER??

 

10402788_10205272215507585_8733315716126453253_n
Tak percaya jom baca…

 

[copy & paste from Kak Emma RajaBeautiful]

 

Kepada pengidap breast cancer atau anda sendiri tak tahu anda ada cancer ke tak..

 

Tahukah anda? Premium beautiful boleh membongkar penyakit anda ini.. Anda boleh rasakan keajaiban.
Tanda 1- Putih2 susu keluar berkerak2 di hujung cup bra PB anda.. putih2, kerak2
Tanda 2- Darah boleh keluar melalui niple anda juga..
Tanda 3- Kesan denyutan mungkin timbul

 

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana2 pihak. Kami tidak boleh guarantee apa2 atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang Premium Beautiful ini digelar “BAJU anti-cancer” tetapi bergantung juga pada serious nya tahap anda ye.. Berita baiknya saya boleh kongsikan disini, kisah benar client2 saya. Apa yang mereka experience setakat ini…. cuba check dengan kes-kes anda ini

*tahap/stage Ada kes dimana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu —> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan——-> “Kita tangguh dulu chemo atas u, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!”

* Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup —–> Cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh badan. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium beautiful memang semakin improve.

*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit—-> Client saya! selepas memakai PB, ia semakin berkurang sakit.MAsyaALLAH!

* saiz lump/benjolan dalam breast—-> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.
Client saya juga!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maaf tulisan saya ini berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/pengkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ni tapi pakai hari2 . Tulisan diatas adalah spontan dan original dari saya. JIka ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa2 kesalahan diatas boleh hubungi saya segera.

Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan penyataan diatas , anda buatlah kajian sendiri–> KEAJIBAN FIR. Sila type “FIR”di google/yahoo search –> anda akan dapat fakta2 yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/ kedoktoran even guna FIR/ pusat pencegahan cancer dunia malahan pusat2 kecantikan kulit/ pusat pelangsingan dll..

Kepada yg belum memakai Premium Beautiful amat digalakkan mula sekarang untuk kesan pencegahan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Ikut kajian kami 8/10 org yg memakai consistent PB mereka bebas sel aktif cancer tau. Kami pemakai2 tegar PB memang every year pergi check mmg alhamdullillah bebas ! Alhamdulillalh!
Last sekali nak belanja 1 gambar memogram client saya di IPOH, sebelum pakai PB ada sel canser yg aktif—> selepas consistence pakai PB sebulan, buat memogram sekali lagi! LEnyap terus sel cancer tersebut! MasyALLAH! Alhamdullillah!!

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

 

Premium Beautiful and breast cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

Bila dah tau, memang rugi sangat kalau tak pakai Premium Beautiful ni kan……

In supporting breast cancer awareness, I nak bagi promotion untuk sesiapa yang beli Premium Beautiful dari I bermula hari ni sehingga hari Khamis (6hb Nov) pukul 12 pm.  Contact me at the below number now!

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kenapa Premium Beautiful Mahal?

Premium Beautiful tu mahal sangat!

 

Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli?

 

Ok jom kita fikir sejenak… Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look, the feel of the car pun dah cukup nak buat the driver feel great, sampai their confidence level pun dah sampai its peak state. Tu tak dengar deruman engine “vroooom!” dia lagi…

 

10527761_10152343479622714_5150737679851090099_n

 

So kenapa Premium Beautiful tu mahal tapi still ada orang nak beli?

 

Well what I can say is that nama pun dah “Premium”, it is a Ferrari of all corsets. Dari pilihan material yang berkualiti, kalau kita stretch to its maximum pun still takkan berbekas. Ada anugerah Superbrand yang signifies highest in quality & quantity. Ada lifetime warranty, so kalau terkoyak, tercabut or terpatah tulang keluli boleh hantar repair FOC.

Premium Beautiful Lifetime Warranty

 

That is why ramai yang dah pakai Premium Beautiful ni memang pakai bertahun2.. Ada yang pakai the same set sampai 10-12 tahun! Now with the introduction of Premium Beautiful Elegance, terus the existing user grab set ke-2 so that boleh pakai ganti2.

1488947_475223042577543_472721413_n

 

Eh chup.. So why I cakap Premium Beautiful ni the Ferrari of all corsets? Sebab the moment you put on a pair of Premium Beautiful corset, badan you akan dipeluk dengan kain yang berkualiti and automatically badan you akan mendapat perubahan yang positive: 1) posture yang betul dan 2) bentuk badan yang menarik. Walau bagaimana besar pun badan you, you akan rasa seakan disuntik “confidence” level yang secara semulajadi akan menjadikan you rasa lebih yakin dengan diri you. You akan reach your peak state dimana you sangat yakin dengan bentuk badan you until your inner and outer beauty can shine through automatically.

 

Premium Beautiful corset mahal? Seriously, kalau you tau kebaikan dia and berapa banyak you will save lepas you pakai Premium Beautiful ni, baru la you will agree that it will be one of the best investment that you will make in your life.

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Idea berniaga Online

Memang semua orang ada idea nak berniaga..

 

Ada yang suka masak, so nak berniaga nasi ayam.

nasi ayam

 

Ada yang suka menjahit, so nak berniaga tudung yang dijahit sendiri.

tudung-sisi-tepi-720x340

 

I dulu pun ingat kalau berniaga kecil2an ni pun masyuk jugak incomenya. I tried, but I rasa memang renyah and the return tak banyak mana pun. Sekali pegi beli groceries dekat Giant pun dah habis.

Close-up of a boy paying cash at the checkout counter at a store

 

In the end, I decided to jual Premium Beautiful ni.. Bukan sebab I suka sangat nak jual baju dalam mahal ni (well actually dia tak mahal.. But harga dia tinggi sebab quality dia tinggi.. Ok ni nanti kita cerita lain).. But I fikir balik if I jual 1 set Premium Beautiful ni sama dengan I jual 565 bungkus nasi ayam! Or jual 1 Premium Beautiful ni sama dengan I jual 60 helai tudung! It just makes business sense that jual Premium Beautiful lagi senang and dapat balik modal lagi cepat!

1976935_10152343301377714_6393316860153527514_n

 

So bila fikir balik penat kut nak jual 565 bungkus nasi ayam tu.. Tu pun tak sure boleh terjual dalam 1 hari ke tak.. And then nak jual 60 helai tudung tu modal air liur dia huish mesti berbakul jugak la kan..

 

Now ni jual Premium Beautiful I tak payah risau pasal demand. Sebab Premium Beautiful ni dah ada dalam market dah 22 tahun! So orang dah kenal and reputation pun memang bagus sampai dapat the Superbrand award. Now ni orang beratur kut tunggu turn nak dapatkan set and nak fitting dengan all the ‪#‎PremiumBeautifulExperts‬

 

PhotoGrid_1414416826054

 

If you pergi kedai beli roti, which brand would you buy? Well, I akan automatically beli roti Gardenia sebab dia ada Superbrand and dia memang dah terbukti sedap… Cuba kalau you pergi 7-Eleven tengah2 malam, mesti rak jual roti tu penuh dengan brand roti lain aje and Gardenia mesti dah tinggal sikit. Kenapa? Sebab semua pakat beli Gardenia la kan..

 

If you memang tengah intai peluang berniaga, Premium Beautiful la jawapannya!

 

If you tengah fikir macam mana nak make some side income, Premium Beautiful la jawapannya!

 

If you memang plan nak travel the world, and nak dapatkan peluang melancong 2 kali setahun for free, Premium Beautiful la jawapannya!

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »