Tag Archive for Promotion

Berpantang dengan Premium Beautiful

An open confession from my mentor, CDM Salha Zain

This is my perfect “SET BERPANTANG”

 

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set, Salha ade almost 5 set Premium Beautiful..

image

Salha sendiri dapat rasakan, jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan Premium Beautiful.

To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisah la harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Salha baru je pakai Premium Beautiful tak sampai seminggu, badan Salha semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai Premium Beautiful ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!

Im not trying to be biased sebab salha agent Premium Beautiful but itulah KENYATAANNYA..!!

Nak jimat, pilih la yang menyeksa badan dan batin..

Nak sihat cepat pilih Premium Beautiful..

Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..

There’s no other brand yang boleh menandingi Premium Beautiful..
I’m so sorry but its the TRUTH..

Kalau untuk ibu menyusu orang kate pilih la breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilih la Premium Beautiful coz this is the best corset in the whole wide world!!!!
NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PREMIUM BEAUTIFUL!!!
Trust me!!

Yours truly,
Ibu yang sedang berpantang dengan perasaan happy tak terkata..
-Salha Zain

Read my confinement with Premium Beautiful story here.

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

Untuk yang berminat untuk dapat Premium Beautiful untuk set berpantang anda, contact saya di nombor yang tertera dibawah ya. Harga berpatutan dan free gift menanti anda.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Nak Beli Premium Beautiful Part by Part?

Ramai yang message I tanya if they can buy just the long bra, or the waist nipper or just the long girdle…

BOLEH…

Takde pun we all cakap you WAJIB beli satu set.  Cuma if you nak badan macam hourglass shape memang lagi best pakai satu set la kan…

Premium Beautiful part by part

Ok before I list out the prices for each individual parts, let me just recap balik apa function for each part of a Premium Beautiful corset.

Premium Beautiful is divided into 3 parts:

  1. Long Bra
  2. Long Girdle
  3. Waist Nipper

Each and every part of Premium Beautiful corset has its own unique benefits.

 

Long Bra

 

long bra_premium beautiful

  • It helps to prevent breast cancer as the pyramid shaped cup allows ventilation to the nipple.
  • The thick bra strap provides good breast support, especially for large breast.
  • Promotes natural breast enlargement as it provides good blood circulation around the breast area.
  • It helps of enhance and beautify the breast.
  • It helps to prevent gastrict, especially the abdomen area where there is FIR.
  • For breastfeeding mothers, it helps to prevent breast engorgement and also helps to stimulate milk production.

 

Long Girdle

 

long girdle_premium beautiful

  • It helps to support the uterus after birth
  • It helps to stabilise hormone
  • It helps to reduce menstrual cramps
  • It helps to encourage pregnancy
  • It helps to beautify the butt
  • It helps to reduce white discharge
  • It helps to prevent cervical cancer
  • It reduces the toxins in the body
  • It reduces the sign of stretchmarks after childbirth

 

 

Waist Nipper

 

waist nipper_premium beautiful

  • It provides great back support, especially for slipped disc patient
  • Helps to break small kidney stones
  • Helps to eliminate stretchmarks
  • Good for shaping the waist area
  • It helps to reduce high fever and yellow fever (for babies, just wrap the waist nipper around the baby loosely)
  • Helps with back pain and pain in the joints
  • Helps to reduce migraines and headaches

 

premium beautiful_zahureendotcom

So how much is the price for each parts?

Premium Beautiful Classic:

Short Bra  RM480 – RM528

Long Bra  RM780 – RM858

Waist Nipper  RM676 – RM745

Long Girdle  RM910 – 1,000

Premium Beautiful Elegance

Long Bra  RM925 – RM1,015

Waist Nipper  RM780 – RM857

Long Girdle  RM1,045 – 1,148

    

Why are there two sets of prices for each part?  

Well, Premium Beautiful is designed for all body sizes.  Hence, there are various sizes that are divided into two major price category, Small and Large.  

How to determine your sizes?

You can measure your 4 major body parts in centimeters, as shown in the diagram below and just contact me to get your Premium Beautiful sizes and relevant prices.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

Is the price final?

Well, every customer of mine definitely will get the BEST price from me.  However, you would have to contact me to get the special price!!!  There will be a HUGE SAVINGS if you choose to buy 1 full set of Premium Beautiful Classic/Elegance 🙂

So all you have to do now is just to sms/whatsapp/telegram me at 012 284 5882 the below message:

Premium Beautiful <you choice of part><your measurement><name & location> 

and I will get in touch with you with your relevant size and your SPECIAL price a.s.a.p.

FREE GIFT awaits the first 10 buyers until 30 November 2014.

Make sure to get you Premium Beautiful from me, your Certified Premium Beautiful Expert 🙂

I am a Certified Premium Beautiful Expert

I am a Certified Premium Beautiful Expert

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Berjaya Hamil Selepas 2 Bulan Dengan Premium Beautiful

Hamil Premium Beautiful

 

 

Alhamdulillah untuk Sis Usyarni ini.

 

Selepas 2 tahun menunggu, alhamdulillah akhirnya berjaya mengandung selepas 3 bulan memakai Premium Beautiful.

 

Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 

Sinar Far infra red (FIR) di dalam Premium Beautiful dapat menolong untuk membersihkan, menyihatkan dan menyuburkan rahim kita.  Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle Premium Beautiful ni..

Long Girdle Premium Beautiful

 

long girdle_premium beautiful

  • menolong menyokong rahim sebelum dan selepas bersalin (memperbetulkan kedudukan rahim)
  • menolong menstabilkan hormon dalam badan
  • menolong mengurangkan senggugut
  • menggalakkan kehamilan
  • mencantikkan punggung
  • menolong mengurangkan keputihan
  • menolong menghalang kanser serviks
  • mengurangkan toxin dalam badan
  • mengurangkan stretchmarks selepas bersalin

 

Tapi kalau just pakai long girdle aje pun susah jugak.. Sebab Premium Beautiful ni korset alih lemak. So if kita pakai seluar aje, lemak2 di peha dan perut akan terbonjol atas lipatan seluar.  Tiba-tiba perut nampak berlipat la pulak kan…

 

Premium Beautiful perut buncit

 

Premium Beautiful perut buncit

 

 

So better pakai one full set untuk make sure semua lemak yang salah parking di alihkan ke tempat yang betul dan di lock kan terus. Baru la badan pun menarik, kesihatan lagi laa bagus.

 

For those yang sedang mencuba untuk hamil, invest la untuk membeli Premium Beautiful ni.  Sebab tak salah jika kita doa, usaha, istiqamah dan tawakal.  Plus, Premium Beautiful ni nanti boleh dipakai masa berpantang, menyusu dan untuk mendapatkan badan sebelum mengandung kembali….

 

Promosi Premium Beautiful berakhir tengah malam ni.  So cepat-cepat contact I untuk dapatkan harga yang menarik dan hadiah percuma (bernilai RM500).

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Belum Kahwin nak pakai Premium Beautiful

Saya anak dara lagi, perlu ke nak pakai Premium Beautiful ni kak?

 

Anak dara la lagi elok pakai Premium Beautiful dik oii.. Takkan la even before kawin you nak badan gelebeh (sorry for my choice of word) kalah mak budak…

 

Actually, kalau you pakai sebelum kawin memang lagi banyak benefits dia tau..

 

1) you boleh maintain shape zaman muda remaja you sampai kawin and even lepas beranak, macam my fellow TLC sister, Isma ni.. Tengok body before and after kawin, masa pregnant and even lepas berpantang, mantain aje.. Masa pregnant, kalau tengok dari belakang memang tak nampak langsung macam mak buyong..

Premium Beautiful & pregnancy

 

2) masa you kawin nanti, pakai baju kawin memang terletak cantik aje kat badan tau..

TRIGYY COM gambar baju kahwin scha al-yahya awal ashaari 4 6 april 2012 3

 

 

Gambar hiasan 

 

3) since Premium Beautiful ni a health corset, dia dapat betulkan any masalah dalaman yang berkaitan dengan rahim before you kawin.. Period problem, senggugut, rahim jatuh, keputihan, cysts and fibroid just to name a few, in sya Allah boleh dirawat. And by the time you are married memang dah ready aje nak conceive (most brides yang memang pakai Premium Beautiful masa anak dara ni memang bunting pelamin tau )

period-pain-480x230

 

 

4) selalunya anak dara ramai yang ada problem sembelit.. Well i dulu pun macam tu.. Ramai customers I yang dah pakai semua Alhamdulillah cakap sembelit dah takde after guna Premium Beautiful after awhile.. Now ni memang lancar aje and on time 

sembelit

 

5) once dah bersalin boleh guna masa berpantang sebab bengkung Premium Beautiful ni memang superb la as it helps to kecutkan rahim kita dengan elok and the long girdle tolong angkat kan rahim kita ke kedudukan yang betul balik. For breastfeeding mom pulak, say goodbye to masalah bengkak susu and in sya Allah you don’t have to worry about low milk supply as the far infra red rays dalam Premium Beautiful ni boleh tolong melancarkan perjalanan darah dekat your breast area and in a way helps to maintain your milk supply.

PhotoGrid_1410489567433

 

Ya Allah.. Kalau nak cerita kebaikan pakai Premium Beautiful ni memang seribu satu malam tak habis… Nak senang jom call I and I bagi you free fitting and consultation.. Biar you sendiri rasa the difference bila you put it on your body…

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Instant Body Shaper

MAGIC!

 

Alihkan lemak and park it at the right spot and get a SEXY and CURVY-LICIOUS body instantly!

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful instant body shaper

Premium Beautiful Experts will help you to push the excess fats in your body and lock it at the correct place.  With consistent wearing of 8 hours a day, daily, you will soon get your ideal body shape, in sya Allah.

Want to know how?

Interested? Contact me now at 012 284 5882 for the irresistible‪#‎PremiumBeautifulPromotion‬ before it’s too late..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »