Tag Archive for Promotion

To Look Good : Spanx vs Premium Beautiful

Few years back, after given birth to my 1st child, I did ask around other mommies what was their secret to a great figure and majority answered corsets and Spanx.

 

BL_Corset

 

spanx-logo

 

There are many corsets out there. The price ranges from few hundred ringgit to thousands of ringgit.  There are also bodysuit like Spanx that cost just a few hundred ringgit.  However, the question remains: Which one is the most effective and gives you the most value for your money?

JessicaAlbaDoubleCorset_0

Jessica Alba confessed that she had worn a corset after given birth to her 2 daughters to get back in shape

 

In terms of instant result, all corsets and bodysuits will definitely give you an instant super result.  Regardless which brand you choose, you will definitely achieve your aim of getting a great body. Again, being the devil’s advocates, how long can the corset/bodysuit lasts with constant wearing (daily with a minimum of 8 hours a day)? Are there any other benefits that you will get out of the corset/bodysuit other than the instant shaping effect?

 

Corset before and after_1

 

 

Corset before and after_2

 

before-and-after21

Does the corset or bodysuit that you have bought or intend to buy fulfills these criteria?

  • Lifetime warranty that covers any wear and tear of the corset/bodysuit
  • Recommended by 3 International Chiropractic Associations
  • Uses the Far Infrared energy that provides many health benefits to the wearer
  • Successfully used to aid weight control
  • Helps increases body metabolism rate
  • Helps increases blood flow
  • Assist in flushing toxins from the lymph areas
  • Helps reduces body acidity
  • Helps reduces chances of blood clots
  • Helps reduces high blood pressure
  • Helps relieves muscle spasms
  • Helps reduces joint stiffness
  • Helps reduces migraine pressures
  • Helps relieves headache tension and pain
  • Helps relieves period pain
  • Helps correct the womb position after birth (use during confinement)
  • Helps reduces stretch marks after birth

Premium Beautiful corset fulfills all the criteria above.

 

1396883_623527827703890_1342504584_o (1)

 

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

 

 

A friend of mine admits that she had been wearing Spanx since after she gave birth to her son, who is now 2 years old.  According to her, Spanx helps to hide the flabby tummy when she wears it.  However, all the flabbiness will re-appear once she takes it off.  Now she is a satisfied Premium Beautiful user and had admitted that she had lost few inches around her waist since she started wearing Premium Beautiful!!!!

 

premium-beautiful-corset-before-after-salhazain

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-rahidah

 

 

premium-beautiful-corset-before-after-aisyah

 

 

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

Premium Beautiful also helps in protecting you back and giving you a better posture

premium beautiful before and after

PhotoGrid_1410489567433

Even if you buy 12 pairs Spanx – High Power High Waisted Panty at RM200 each, you will not be able to achieve the result and effect that a full set of Premium Beautiful that cost RM2,400.  Trust me, not because I have been wearing Premium Beautiful for over 2 years, but because I have the support of millions of Premium Beautiful user all across the globe that had made Premium Beautiful the Superbrand corset (high quality, high quantity).

 

 

Why pay RM200 and only use it for a few months when you can pay RM2,400 and use it for a lifetime?  Which investment makes logical sense?

 

value-for-money

Get your Premium Beautiful corset now either by cash, credit card or installment.  Contact me for the details and current promotions.

 

1545118_10151829705182714_1710888925_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Discount for Bio Velocity Sleep Mate…!!!

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

I have been getting whatsapp messages, emails and calls if the BVSM Discount Promotion is still on…

wpid-IMG_20140105_130536.jpg

OF COURSE!!!

So do not fret, In sya Allah, for the benefit of everyone, I am spreading the joy of owning BVSM.

Get one for YOU

Get one for your KIDS

Get one for your PARENTS

Get one for your IN-LAWS

Call/sms/whatsapp/telegram me now to get the special discount for BVSM… You surely will not regret it..

wpid-IMG_60073243026506.jpeg

BVSM discount promotion

This Aunty bought 6 units for her family!

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Raya dah dekat, baju Raya tak muat?!!!

Raya is just less than a week away.  Dah dapat baju raya idaman ke?

 

This year memang banyak betul la bazaar yang menjual persiapan raya.  Ada Vendeur Festival 2.0, Femes Bazaar Super Raya, Karnival Teratak GLAM Raya dan macam-macam lagi la. So memang we are spoilt for choice!

 

vendeur festival 2.0

POSTER OFFICIAL

karnival teratak glam raya

No I did not go to any of the bazaars because I ni memang tak suka tempat yang ramai orang.  Tengok pulak gambar yg macam dekat bawah ni, huish tengok gambar je pun dah rasa nak pengsan.  Tu tak pegi lagi..

karnival teratak glam raya 2

So from my observation, the most sought after baju raya for this year is the Jubah Dress.  Boleh dikatakan semua designer brands berebut kut nak keluar kan Jubah Dress yang bermacam-macam design.  Sampai I pun memang terliur la tengok.  And since banyak sangat choice, the designer ambil kesempatan untuk buat kelainan, whereby ada yang jual just through Instagram, and ada jugak yang just through Whatsapp orders.

Memang berpusu kut orders masuk.  Sampai ada yang frust menongeng tak dapat Kate Dress by Mazlianul Maznan from Ashh & Annas ni..

Kate Dress Ashh & Annas

kate dress

Gorgeous sangat ok.  If I am looking for a jubah dress, I would definitely buy this one.  I like!

Another favourite yang menjadi kegilaan ramai is the Adalia Exclusive by Zawara.  Huish I know ramai kut fellow TLC sisters yang gilakan this dress.  Ada yang sampai borong all colors ok!

Screen Shot 2014-07-22 at 11.58.07

There are also many more baju raya yang sangat menarik and also tengah hot selling dekat the latest hot muslimah boutique in town, Modvier, Bangsar, where many designer labels are housed under one stylish roof.

modvier

There’s Naelofar that sells beautiful abayas such as this most sought after Khadeeja and Kartini Abayas.

Naelofar abaya

Or you can grab the super flowy Isabelle skirts by Kree.

Isabelle kree skirt

Still tak tau nak beli yang mana satu?

OR

Dah beli online but suddenly bila try TAK MUAT???!!!

OH MY GOD!

Tu la padah nya bila beli baju online.  Sometimes there is no size charts available so kita main agak aje beli kan.  And most baju cutting dia memang lain-lain.

Now nak buat macam mana?

Advertise dekat instagram designer tu ke macam ni?

Screen Shot 2014-07-22 at 12.38.31

Or do this?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.52.20

Mintak tolong someone tarikkan from the other side sampai muat?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.54.00

Lumur butter dekat tempat yang ketat tu so that baju senang nak slide up?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.53.26

Or try to use electric waves to burn the fat cepat..?

Screen Shot 2014-07-09 at 11.54.36

Lagi extreme guna dynamite?

Hahaha… you guys should really watch this video.  Well for those yang pernah rasa macam mana frustrated nya bila you cannot fit into your favourite outfit mungkin boleh relate dengan minah dalam video ni.

I dulu lepas bersalin dekat my 1st son and try to sarung my jeans rasanya macam ni jugak la.  Tidak boleh menerima kenyataan yang memang peha i dah besar..

huhuhu…

So ada yang nak try?

Or ada cara lain tau…

Pakai la Premium Beautiful.  Memang confirm la baju cantik terletak aje raya nanti.  All the lemak yang bertingkek-tingkek semua hilang instantly and will hilang permanently dengan pemakaian yang consistent.

Screen Shot 2014-06-17 at 02.24.04

Screen Shot 2014-06-17 at 02.18.04

premium beautiful

Premium Beautiful mahal?  Mana ada….

Now ni ada discounts for those yang beli cash/credit and also ada jugak installment plan as low as RM55/month untuk sesiapa yang nak bayar installment.

So ada lagi ke alasan untuk tak cantik pakai baju raya nanti?

IMG-20140622-WA0027

This is me. A mother of 2 kids yang dah pakai Premium Beautiful for the past 3 years.

premium beautiful

Jom… Sempat lagi tau kalau you nak beli Premium Beautiful and pakai in time for raya.  Call/sms/whatsapp me now for a FREE fitting and consultation.

Great discounts and FREE gift awaits first 10 buyers.

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Flawless Raya with BBplus Collagen

 

bbplus campaign_v2_BBPlus Cover

 

JANGAN BACA JIKA ANDA TAK MAHU KULIT SIHAT, LICIN DAN GEBU UNTUK HARI RAYA !

 

Ya, post ini hanya untuk mereka yang ‘SERIUS’ untuk;
✔ dapatkan kulit yang sihat & berseri
✔ hilangkan jerawat dan parut
✔ dapatkan kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ dapatkan kulit cerah & gebu
✔ hilangkan sakit sendi & otot
✔ mengekalkan tahap kesihatan badan
Teruskan bacaan!

ASYIK RUNSING DENGAN MASALAH INI

✘ Jerawat
✘ Kulit kering & berminyak
✘ Tona warna kulit yang tak sekata
✘ Kulit kusam & tak bermaya
✘ Mengandung & menghadapi masalah kulit muka yang kering

RAYA dah nak DEKAT…. MACAM MANA???

Sebab itu BBPLUS COLLAGEN sangat sesuai untuk anda!

 

image
Irdawati Mahyuddin, 35 tahun
Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”

 

image

Norhajira Razali, 26 tahun
Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”

image

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”

 

image
Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun
Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”

 

image
Nurihan Muni, 53 tahun
Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”

 

image
Nasrah Jusoh, 62 tahun
Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”

 

image

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

 

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

 

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

 

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

 

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

 

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

 

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 

#bbpluscollagen #bbplus #collagen #kolagen #flawlessskin #gebu #kulitlicin #kulitcerah #kulitkusam #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #backpain #kneepain #jointpain #athritis #activemind #kulitkering #milkbooster #breastfeedingmom #breastfeeding #jerawat #acne #pimple #cantik #beautiful #beauty #beautifulinsideout #flawlessraya #geburaya #promotion #promoraya

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Kurus dan Premium Beautiful

 

What’s the difference between the 3 pictures? Model dia sama aje…

 

image

 

Far left pic: Masa zaman anak dara. Body memang kurus kering and takde shape langsung. Bak kata my husband dulu mmg flat aje depan belakang… Plus, bongkok all the time sebab I suka sangat duduk slouching…

 

Middle pic: Masa dah beranak 1. Still ok la takde la besar mana badan. But still tengok tang perut gelebeh habis..  And body posture memang tak straight… Sangat tak cantik especially bila ada event yang penting macam my sister’s wedding.

 

Far right pic: Latest pic. Mother of 2 boys but beza tak dengan pictures yang lain? Posture tegap and perut tak gelebeh..  Bak kata pakar premium beautiful, macam tanah dalam pasu la…  Bila dah lebih setahun,  bila pecahkan pasu, shape dia still maintain aje kan..

 

Bila sebut corset, semua orang ingat susah nak nafas, susah nak gerak, susah tu susah ni. But belum cuba belum tahu. Kalau uncomfortable takkan ramai yang cari Premium Beautiful ni and pakai sampai bertahun-tahun and siap beli 2nd sets, 3rd sets lagi…

 

Premium Beautiful mahal? Heyyy it is one of the cheapest in the market tau..  What more now dah ada easy payment scheme lagi…

 

Nak cuba Premium Beautiful? Jom call/whatsapp I dekat 012 284 5882..  I provide free consultation & fitting.. Plus now ada promo khas sempena hari raya tau!

 

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulclassic #premiumbeautifulelegance #corset #setkurus #setberpantang #harirayapromo #sayapakai #sayajual #topleaderscircle #tlcplatinum #tlc

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »