Tag Archive for Slipped Disc

Premium Beautiful: Slipped Disc & Haid tak Stabil

 SLIPPED DISC LEGA, PERIOD NON-STOP 6 TAHUN KEMBALI REGULAR & BADAN SEMAKIN SEXY

wpid-img_214052982335352.jpeg

Dulunya pernah digelar “RoboNur” sebab sukar nak berpaling ke kiri dan kanan due to multiple slipped disc yang dialami nya selepas accident few years back. CDM Nur Fadzliah had to endure sakit and kebas separuh badan yang rasa macam electric shock katanya.

The moment she slipped on a full set of#PremiumBeautiful, automatically dia boleh turn her head, which was a total surprise for her! Ya Allah, can you imagine macam mana perasaan seorang yang sakit tiba2 boleh buat benda yang dia tak boleh buat for the past few months? Happy sakan la kan… She was even more joyful lepas pakai Premium Beautiful consistently for 8 hours a day, her period that was non-stop for the past 6 years became regular after just a month! AND she managed to shed 10kgs by just wearing the magic corset consistently…….

wpid-photogrid_1397751391428.jpg


Happy. Ecstatic. Overjoyed.


Premium Beautiful is truly designed for 70% health and 30% beauty benefits to give 100% confidence.

 

Contact me for FREE consultation and fitting now.

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Deepavali SALE for Premium Beautiful & BBplus Collagen

image

Happy Deepavali to all my friends that are celebrating today!

To the rest, have a great break…

In conjucntion with the holiday, I am giving out a special 1-day offer on Premium Beautiful & BB Plus today… Super great discounts awaits.

Contact me NOW to grab the great bargain…

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Testimonial: Back Pain and Slipped Disc

Time for me to share another greatness of Premium Beautiful

Suffering from back pain or slipped disc?

These are some of the testimonials from Premium Beautiful customers and agents that had suffered from back pain and slipped disc…

From CDM Salha Zain:

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

From Norshidah Kamarudin:

Mengimbau sejarah kesakitanku..6 months before my wedding…!!! Just imagine with loads of wedding stuff to settle on my own and it happened when I was ironing my shirt (nak pegi keje masa kat umah mak) then tetibe terbersin and I ter-twist pinggangku ala2 nak menyabit gitu..alah macam orang main golf tengah nk swing kayu golf dia tu kan..haa gitulah mak terbersin penuh aksi uols..!! ambik ko pastu terus takleh bergerakkkk…!!!! beraksi sangatkan…?! Sepanjang2 kesakitan tu kene tunggu adikku balik dari kerja utk hantar ke hospital time tu.

sampai kat Hospital Columbia Asia Seremban terus masuk emergency sebab tak boleh nak jalan..nak turun ketepun berdukung sebab tak boleh nak luruskan badan langsung…imagine…!!! terasa OKU jap..lagi2 kene duduk kat wheelchair..aduss malu mak!… time paling hazab masa nurse mintak naik atas bed sebab nak cucuk painkiller terus kt lower back tuh coz I was crying and crying everytime nak bergerak..haruslah admit ke ward kan..!! after siap xray then MRI then blood test n blablabla of testing..I was diagnosed having sciatica at L5S1 then di-upgrade as disc herniation ..ape kebendanya nombor tuh…? its the location of the disc yang affected..so mine kat lumbar spine..!!! hazabbb

So I did my reasearch on this pain and refer few of orthopedic and surgeon coz doctor yang ni cakap tak yah operate, yang ni suh replace disc to artificial disc lah, ada doc suh remove the disc terus pun ada…!!! Operate is my last resort..kalau dah tak boleh jalan due to this pain then I have to surrender..mana tak takot..? my disc yg affected tu sangat dekat dgn nerve okeyy.. if stupid mistakes happened masa tengah operation tu could make me paralyzed…? ohh nonononno..katelah hape doc,saya takmo takmo takmo…risky! takotttt..!!

But I didn’t duduk diam2 dan berserah pasrah dah nasib ku kene disc problem ni..It is not a minor pain ye korang…!! when its strikes that’s it…!! mulalah nak gerak sikit pun SAKIT….!!!dengan sengal2 yg tak tau nak buat camane utk kurangkan..been thru loads of treatments such as the common physiotherapy sessions yang akan letak kita on machine yang ada vibration effect utk lancarkan aliran darah (tak ingat nama machine tu dah) then put on InfraRed machine kaler merah yang panas diarahkan ke area yang kita sakit and mesti buat some exercise utk kuatkan muscle on every session..

tell u the truth, the pain just gone for few hours then it comes back..!! I don’t know about others, but to me it doesn’t work..tak ingat dah berapa lama i’m on physio treatment..ada berbulan2 jugak sampai satu tahap rasa penat ulang alik pegi hospital je then sampai rumah, sakit balik..!serupa tak yah pegipun takpe..dahla mahal per sessionkan..nasiblah company cover physioterapi..kalu tak hancuss bajet ahkak kikiki..so i try pulak urut2 traditional..ada yang melegakan tak kurang jugak yang menambahkan sakit sampai berhari2 nak jalanpun macam orang tua okeyyy..urghhhh my life was horrible time tuh…!!!!!

untillah I found about this Premium Beautiful corset can loose weight and also relieved back pain….!!! waaaaaaa i need this i need this…!! Maka tanpa pikir panjang, I just bought coz my aim is nak kuruskan badan, kurangkan berat utk treat my slipped disc issue nih…tak sesabar dah..!!

almost a year dah pakai premium beautiful corset and this is how i feel:-

  • mula2 pakai rasa sakit sket tapi CDM Mai cakap that’s normal sebab FIR tengah bertindak dgn badan kita and sedang meng-adjust tulang belakang kita..so haruss mak bersabarrrr..!!
  • dalam material Premium Beautiful dah disulam dengan Far Infra Red Rays (FIR)..ibarat mak mengangkut machine infrared tu kat belakang..tak ke melegakan tuh? I think the FIR yg betul2 melegakan back pain nih..seriously!!
  • everytime sakit bila pakai je premium beautiful mesti rasa lega sesangatttttt….!! terasa darah mengalir esp kat tempat yang sakit tu la kannn
  • postur badan semakin improve..tak bongkok lagi..Alhamdulillah
  • sengal2 kat belakang bahagian atas berkurangan sesangat…kalau tak memang suke sesengal sesukes hatis dia jessss..!!! esp kat part tulang belikat tu..fuhhhh memang lega…!!
  • i can drive balik..dulu masa sakit sedang bersarang, tak boleh drive lelama sketpun…Now siap dah boleh drive sendiri sampai ke Melaka nun…ok je for long distance journey
  • yang paling best, dah boleh Solat macam biasa..dah boleh rukuk dan sujud dan duduk tahiyat sempurna without pain…Syukur Alhamdulillah…!!! Allah beri peluang utk beribadat lagi..Alhamdulillah…!!
  • 8 bulan pakai Premium Beautiful..I lost 30 kg…!!! dari takda pinggang dah ada pinggang…dari size xxl turun ke L..perubahan yang memang bestttt…!! yg dinanti nanti bertahun lamanya….!!

With 2k that I’ve spent investing buying Premium Beautiful sangatlah berbaloi2 kalau nak dibandingkan dengan Back Pain that I’ve gone thru and RM15k++ spent to treatment yg temporary relieve saje..corset ni kita pakai at least 8 jam sehari so setiap kali pakai, kita boleh treat our back pain, darah sentiasa lancar and kita boleh protect tulang belakang from further injuries..Slimming is BONUS from wearing it 8 hours consistently daily..!! best kan best kan…???!!!!

Premium Beautiful consist of 7 memory wires that helps to support your back bone. It is created in a way that it follows your body shape thus it gives full support to your back.

Premium Beautiful is the only corset in the world that is certified by 3 International Chiropractic Associations.

 

Premium Beautiful has helped many women and men (yes, men) to overcome back pain and slipped disc.

It might be able to help you too!

Call me and let’s meet up.

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...