Tag Archive for Testimonial

Premium Beautiful & Breast Cancer

Sharing is caring….

 

If by selling Premium Beautiful I can play a part in increasing the number of breast cancer survivor or reducing the number of death by breast cancer, then I am going to be promoting this all out… because I CARE!

 

Contact me for free consultation and fitting.

 

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ANTI-KANSER??

 

10402788_10205272215507585_8733315716126453253_n
Tak percaya jom baca…

 

[copy & paste from Kak Emma RajaBeautiful]

 

Kepada pengidap breast cancer atau anda sendiri tak tahu anda ada cancer ke tak..

 

Tahukah anda? Premium beautiful boleh membongkar penyakit anda ini.. Anda boleh rasakan keajaiban.
Tanda 1- Putih2 susu keluar berkerak2 di hujung cup bra PB anda.. putih2, kerak2
Tanda 2- Darah boleh keluar melalui niple anda juga..
Tanda 3- Kesan denyutan mungkin timbul

 

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana2 pihak. Kami tidak boleh guarantee apa2 atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang Premium Beautiful ini digelar “BAJU anti-cancer” tetapi bergantung juga pada serious nya tahap anda ye.. Berita baiknya saya boleh kongsikan disini, kisah benar client2 saya. Apa yang mereka experience setakat ini…. cuba check dengan kes-kes anda ini

*tahap/stage Ada kes dimana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu —> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan——-> “Kita tangguh dulu chemo atas u, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!”

* Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup —–> Cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh badan. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium beautiful memang semakin improve.

*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit—-> Client saya! selepas memakai PB, ia semakin berkurang sakit.MAsyaALLAH!

* saiz lump/benjolan dalam breast—-> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.
Client saya juga!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maaf tulisan saya ini berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/pengkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ni tapi pakai hari2 . Tulisan diatas adalah spontan dan original dari saya. JIka ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa2 kesalahan diatas boleh hubungi saya segera.

Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan penyataan diatas , anda buatlah kajian sendiri–> KEAJIBAN FIR. Sila type “FIR”di google/yahoo search –> anda akan dapat fakta2 yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/ kedoktoran even guna FIR/ pusat pencegahan cancer dunia malahan pusat2 kecantikan kulit/ pusat pelangsingan dll..

Kepada yg belum memakai Premium Beautiful amat digalakkan mula sekarang untuk kesan pencegahan. Mencegah lebih baik dari mengubati. Ikut kajian kami 8/10 org yg memakai consistent PB mereka bebas sel aktif cancer tau. Kami pemakai2 tegar PB memang every year pergi check mmg alhamdullillah bebas ! Alhamdulillalh!
Last sekali nak belanja 1 gambar memogram client saya di IPOH, sebelum pakai PB ada sel canser yg aktif—> selepas consistence pakai PB sebulan, buat memogram sekali lagi! LEnyap terus sel cancer tersebut! MasyALLAH! Alhamdullillah!!

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

 

Premium Beautiful and breast cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

 

Premium Beautiful and Breast Cancer

Bila dah tau, memang rugi sangat kalau tak pakai Premium Beautiful ni kan……

In supporting breast cancer awareness, I nak bagi promotion untuk sesiapa yang beli Premium Beautiful dari I bermula hari ni sehingga hari Khamis (6hb Nov) pukul 12 pm.  Contact me at the below number now!

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

BBPlus Collagen SALE!!!

HARGA RUNTUH!

Semua orang sibuk cari BBPlus Collagen sebab memang it is THE BEST collagen in town.  Testimony sana sini memang dah prove kan that BBPlus Collagen ni selamat dan berkesan.

 BBPlus Collagen testimony

Irdawati Mahyuddin, 35 tahun

Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”
BBPlus Collagen Testimony

Norhajira Razali, 26 tahun

Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”
BBPlus Collagen Testimony

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun

Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”
BBPlus Collagen Testimony

Nurihan Muni, 53 tahun

Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”
BBPlus Collagen Testimony

Nasrah Jusoh, 62 tahun

Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”
BBPlus Collagen Testimony

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun 
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 CEPAT!  

SELAGI STOCK MASIH ADA

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

 

Premium Beautiful and Miscarriage…

I have been under the weather for the past few weeks.. All the signs actually told me that I was expecting..

The constant fatigue
Increased sense of smell
The sudden craving
and of course the delay of Ms P.

(check out the early pregnancy symptoms here)

However, I was spotting yesterday and woke up this morning with cramps and bleeding. My 4 weeks old “baby” was gone … Semuanya ketentuan Allah..

10583962_10152179632527714_5949434700572259348_n

The cramps was unbearable until I wore my trusted Premium Beautiful corset. It felt really good once the waist nipper and the long girdle was hugging my body. The blood flowed out smoothly there after with the help of the Far Infrared Rays in Premium Beautiful. Alhamdulillah for the great product.

1545118_10151829705182714_1710888925_n
It is now close to 10pm and I seriously don’t feel like taking off my Premium Beautiful.. Maybe I should just wear it to sleep tonight. Hopefully it will help to cleanse my womb and get it back in its healthy condition soon.

For those who are still doubting Premium Beautiful, please take my word for it. It is THE corset for us ladies. Not only does it give us a great figure, it also helps us to maintain our health, especially for our “lady” parts… I wore it to help me conceive my 2nd child.. I wore it during my confinement… And now it had helped me once again to ease my pain…

Do call/sms/whatsapp me at 012 284 5882 for more details on how Premium Beautiful can help YOU..

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Flawless Raya with BBplus Collagen

 

bbplus campaign_v2_BBPlus Cover

 

JANGAN BACA JIKA ANDA TAK MAHU KULIT SIHAT, LICIN DAN GEBU UNTUK HARI RAYA !

 

Ya, post ini hanya untuk mereka yang ‘SERIUS’ untuk;
✔ dapatkan kulit yang sihat & berseri
✔ hilangkan jerawat dan parut
✔ dapatkan kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ dapatkan kulit cerah & gebu
✔ hilangkan sakit sendi & otot
✔ mengekalkan tahap kesihatan badan
Teruskan bacaan!

ASYIK RUNSING DENGAN MASALAH INI

✘ Jerawat
✘ Kulit kering & berminyak
✘ Tona warna kulit yang tak sekata
✘ Kulit kusam & tak bermaya
✘ Mengandung & menghadapi masalah kulit muka yang kering

RAYA dah nak DEKAT…. MACAM MANA???

Sebab itu BBPLUS COLLAGEN sangat sesuai untuk anda!

 

image
Irdawati Mahyuddin, 35 tahun
Nilai
“Sebagai seorang yang pernah aktif bersukan, saya sentiasa mengalami sakit sendi lutut. BBplus telah berjaya menolong melegakan sakit sendi dan memberikan tenaga untuk saya kekal aktif setiap hari. Saya juga mendapat bonus apabila kulit saya juga terpaksa sihat akibat minum BBplus setiap hari.”

 

image

Norhajira Razali, 26 tahun
Johor Bahru
“Sebelum BBplus, muka gelap, berminyak dan tona kulit tak sekata Jerawat pun selalu muncul sebulan sekali… Tapi lepas minum BBplus selama 4 bulan, hasilnya boleh tengok sendri…:)”

image

Rohaida Muda, 35 tahun
Kemaman

“Sebelum menggunakan BBplus, kulit saya tak sekata dan kusam. Selepas menggunakan BBPlus, kulit makin cantik dan gebu… BBplus, I like!”

 

image
Nurzahureen Ruhanie, 35 tahun
Kota Damansara
“Dulu kulit saya gelap dan tidak sekata. Tambah bila mengandung anak kedua kulit jadi kering dan sentiasa mengelupas. Tetapi lepas minum BBplus memang jauh bezanya. Kulit makin cerah dan lembab sentiasa. Plus, BBplus juga menjadi milkbooster kepada ibu menyusu seperti saya… Sangat AWESOME!”

 

image
Nurihan Muni, 53 tahun
Semenyih
“Selepas minum BBplus, kedut dimuka sudah semakin kurang, kulit semakin cerah dan eyebag pun makin berkurangan. Yang paling Aunty suka ialah lutut dan pinggang Aunty dah tak sakit ketika Aunty solat. BBplus sangat bagus untuk golongan seusia Aunty…”

 

image
Nasrah Jusoh, 62 tahun
Kuala Lumpur
“Mulanya minum BBplus Collagen untuk sakit sengal kaki. Rupa nya dalam masa yang sama effect untuk kulit muka pun dapat juga. Sekarang kulit muka semakin berseri, sekata dan badan pun bertenaga. Alhamdulillah TQ BBplus”

 

image

Datuk Ruhanie Ahmad, 67 tahun
Bangi

“I started drinking BBplus everyday before I go to bed. As a PhD candidate, I normally have very active mind or rather restless nights thinking about my dissertation. Now I can sleep like a log and wake up the next morning with rather sharper and focused mind. Plus, all my knee-joint pains are also diminishing by the day. Thank you BBplus!”

 

 

************
Ciri-ciri BBplus:
************
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 3 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

 

*******************
Antara Kehebatan BBplus
*******************
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

 

****************************

Siapa yang sesuai makan BBplus ni?
****************************
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

 

*************
Ramuan BBplus
*************
Kolagen ikan terhidrolisis
Ekstrak biji anggur
Vitamin C
Jus bunga roselle
Jus buah blackcurrant
Serat epal
Inulin

**Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

 

********************
Cara pengambilan BBplus
********************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik.
Elakkan daripada menggunakan air panas.
Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

*Sesuai untuk pesakit diabetes.
**Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

 

APA KATA ANDA CUBA DULU, DAN LIHAT KESANNYA!

Komen ” Saya Nak BBplus Collagen”

Keterangan lanjut , call/ sms / whatsapp —> BBplus <space> NAMA ke 012 284 5882

 

PERCUMA
* FREE gift untuk 50 customer terawal
** Kos penghantaran PERCUMA untuk pembayaran sebelum 11am setiap hari

 

#bbpluscollagen #bbplus #collagen #kolagen #flawlessskin #gebu #kulitlicin #kulitcerah #kulitkusam #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #backpain #kneepain #jointpain #athritis #activemind #kulitkering #milkbooster #breastfeedingmom #breastfeeding #jerawat #acne #pimple #cantik #beautiful #beauty #beautifulinsideout #flawlessraya #geburaya #promotion #promoraya

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Promosi Raya BB Plus Collagen

Nak muka flawless, licin, gebu, tanpa jerawat di Hari Raya?

 

IMG_95881864140329

 

Tinggal lagi 20 hari aje… Sempat ke?

 

ish… of course sempat..

 

MINUM BB PLUS COLLAGEN!

 

Kesan boleh dirasa dalam masa 5 hari, in sya Allah.

 

IMG_39319687275240

 

Tak caya? Jom baca testimonies dekat bawah ni…

 

 

***UCAP SELAMAT TINGGAL JERAGAT, SEKARANG KULIT DAH HALUS LEMBUT***

“Memang Terujaaaa, Minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus, lembut, jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar, tak pakai make-up pun kulit memang ‘glowing’ semulajadi, saya sangat suka BB Plus ”
Dr Safinat Saadan, 37 Tahun, Muadzam

===========================

●Bagaimana? Nak cuba tak Bb Plus?

●Jom baca sampai bawah jika ingin Rahsia sebenar Bb Plus

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Ciri-ciri Bb Plus:
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,
√ HALAL, ada sijil halal JAKIM
√ perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada Pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam

ANTARA KEHEBATAN BB PLUS COLLAGEN
√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Siapa yang sesuai makan Bb Plus ni?
√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu

Ramuan terdiri daripada : Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin

Tanpa Gula dan Kolesterol :
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

CARA PENGAMBILAN BB PLUS COLLAGEN :
❋BB PLUS
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.
★Soalan yang biasa pelanggan tanya tentang produk Bb Plus.
Soalan yang selalu pelanggan tanya
S» Mengapa memilih BB Plus?
J» BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.
S» Bagaimana BB Plus Bertindak?
J» Mod tiga tindakan:
1. Memulih – Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina – Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui – Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru
S» Adakah jika makan Bb Plus ada kesan sampingan?
J» Bb Plus tiada kesan sampingan kerana ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan
S» Dos apakah yang efektif?
J» Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap
S» Adakah Produk ini ada kelulusan Kementerian Kesihatan?

J» Bb Plus ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya)
S» Adakah Bb Plus Halal?
J» HALAL, ada sijil halal jakim
S» Berapa lama untuk nampak kesan?
J» Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada pengguna dah rasai perubahan dalam masa 24 jam,
S» Bb Plus Sesuai pada umur berapa?
J» Remaja berusia 13 tahun ke atas, warga emas pun boleh.
S» Adakah Bb Plus pada lelaki?
J» Bb Plus sesuai pada Lelaki dan Perempuan.
S» Ibu Mengandung boleh tak makan Bb Plus?
J» Digalakkan pada Ibu Hamil & Ibu Menyusu, tiada kesan Sampingan
S» Perlu tak makan minum Bb Plus selepas kulit menjadi cantik?

J» Boleh berhenti minum Bb Plus, hanya jaga permakanan & kena banyak minum air untuk bagi kulit sentiasa Natural.
S» Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
J» Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis
S» Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
J» Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.
S» Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
J» Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.
************************
✿ BB PLUS COLLAGEN ✿
************************
❋Keberkesanan
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

❋ 7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
=========================
LIHAT TESTIMONI PENGGUNA BB PLUS
=========================

Dr Safinat Saadan, 37 Tahun, Muadzam>>
“Memang Terujaaaa, Minum Ni 3 Hari Je, Bangun Pagi Terasa Kulit Halus ,Lembut,Jeragat Yang Lama Kat Pipi Ni Pun Pudar,Tak Pakai Make-Up Pun Kulit Memang ‘Glow’ Semulajadi,Saya Sangat Sukaaa.”

Dr Kamesah Omar, 46 Tahun, Kajang>>
“Syukur Dpt Add Value Kpd Ramai Pesakit/Pelanggan Di Klinik Sy… Terlalu Banyak Kolagen Di Pasaran, Tp Baru Jumpa Yg Sedapp, Mudah Dimakan, Khasiat & Sgt Cepat Ketara…Most Of My Clients Dah Bertukar Ke Bbplus Collagen Sbb Wrinkle/Kedutan Ditepi Mata Cepat Sgt Hilang, Pigme\Ntation Pudar, Lutut Dah Tak Sakit, Even Yg Sdg Ambik Master/Phd /Exam Mendapati Bahawa
Ingatan/Memory Bertambah Kuat ..Senang Nak Ingat/Nak Absorb Elmu..Tq Allah…”

Dr An Nissa, Temerloh>>
“~Kolagen Terbaik Utk Organ Dalaman..Terutama Jantung!!! Jantung Akan Kuat
~Kolagen Terbaik Utk Mata Dan Otak… Lambat Rabun Dan Nyanyuk!!!
~Utk Kulit Mmg Terbukti!!!

✔ Kolagen Ikan Terhidrolisis Yang Saiz Molekul Halus, Serapan Cepat Ke Sel-Sel Dan 3 Hari Dah Nampak Beza
✔ Rasa Ekslusifnya Enak Seperti Ribena, Mudah Di Bawa & Di Sediakan, Sgt Sesuai Untuk Semua Golongan Terutamanya Para Professional & Mereka Yang Sibuk Dan ‘Menyebuk’…Hehehe.
✔ Untuk Yang Sakit Sendi Dan Lutut Pun Boleh. Bukan Sahaja Muka Cantik Dan Gebusss, Badan Pun Sihat Walafiat.
Mengapa Bb Plus Collagen Pilihan Terbaik?
✔ Hanya 1 Paket (5g) Sehari
✔ Diperbuat Daripada Kolagen Ikan Yang Bermutu Tinggi.
✔ Kolagen Ikan Dikelaskan Sebagai Kolagen Jenis 2, Yang Mempunyai Struktur Rantaian Asid Amino Yang Seakan-Akan Sama Seperti Yang Terdapat Dalam Kolagen Manusia.
✔ Mengekalkan Kecantikan Kulit Dan Kesihatan Rawan.
✔ Juga Mengandungi Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Jus Bunga Roselle, Jus Buah Blackcurrant, Serat Epal, Inulin.

Lagi Testimoni Pengguna Bbplus Collagen :
Pn Noriza Jalaludin>>
“Dan Yang Paling Teruja Apabila Doktor Menegur Umur Dan Bertanya Saya Gunakan Produk Apa? Dia Teka Umur Saya 30-An… Alhamdulillah, Saya Mendapat Penampilan Dan Kesihatan Yang Tidak Ternilai Harganya Dalam Usia Yg Mencapai 50-An Ni”

Pn Siti Salmah, Jurutera>>
“Saya Ada Masalah Kulit Yg Sgt2 Kronik..Semua Jenis Rawatan Termasuk ‘Laser’ & Mcm2 Dh Cuba..Tapi Mcm Tak Percaya Bila Amik Bbplus Struktur Kulit Mmg Nmpk Sgt Berbeza..Kwn2 Kat Opis Ramai Yg Tegur..”Eh, Muka Ksal Skrg Lain Laa..Mcm Pinky Pinky Gitu” Dlm Ati Ya Allah Syukur Sgt..Alhamdulillah..
Lagi Satu Kulit Tapak Kaki Pun Jadik Halus N Ala2 Lembab..Best Sgt2.”

Pn Shalita, Jurutera>>
“Tuntutan Kerjaya Mendedahkan Tindakan Kasar Matahari Pada Kulit Muka, Saya Mengalami Jeragat Yang Sangat Ketara. Sebelum Ini Saya Pernah Beberapa Kali Melalui Rawatan Laser. Adoi! Tahu Betapa Sakitnya Rawatan Laser Ini, Selepas Rawatan Tiga Hari Tak Boleh Keluar Rumah Nt Rasa Kulit Terbakar … Sakit! Sakit! Sakit! Tetapi Dengan Bbplus … Belum Pun Habis Sekotak, Banyak Perubahan!
===================================
INGIN MENAWAN DAN JELITA SEKARANG !
===================================

Jika anda BERMINAT , sila komen ” SAYA NAK BB PLUS ” dan klik cara tempahan di bawah
SMS / Whatsapp
—> BB PLUS<space> NAMA ke 012 284 5882

PROMOSI BELI 3 KOTAK DENGAN HARGA YANG SANGAT AWESOME!

************************

➘ Stock Adalah TERHAD
➘ Bertindak SEKARANG untuk anda kelihatan CANTIK berseri dalam masa 3 Hari !!
P.S Anda Berusaha, Allah memnentukannya, iktihar untuk rawat masalah kulit anda
– Insyaallah, Kulit anda akan nampak cantik selepas ini.

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »