Tag Archive for Testimonial

Hadiah Terbaik Buat Ayah & Mak di Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.

 

jom-bertarawih

 

Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg sambung sehingga 20 rakaat.  Sampai ada yang memberitahu solat terawikh ditempat nya dijalankan selama 2 jam bagi menghabiskan 20 rakaat.

 

Bagi kita yang berusia muda remaja, mungkin solat terawikh 20 rakaat selama 2 jam itu tidak membebankan.  Tetapi bagi ayah dan mak kita yang sudah mengjangkau usia emas, mungkin lutut mereka mula ‘ketar’ selepas 4 rakaat.  Untuk menghabiskan 8 rakaat mungkin agak berat untuk mereka, tambah-tambah lagi jika imam tu baca macam “bullet train”. Kesian mereka nak rukuk, sujud mengikut rentak imam yang sangat laju.

 

Mak saya sudah mengamalkan mengambil BB Plus Collagen sudah lebih setahun.  Pada mula nya Mak memang seperti yang saya sebut diatas.  Beliau mengalami sakit lutut yang memang agak menyekat nya untuk solat dengan biasa. Beliau terpaksa mengambil masa sedikit dari bangun tahiyat untuk berdiri semula. Tuhan saje tahu betapa sakitnya lutut beliau ketika itu.  Tetapi selepas minum BB Plus Collagen untuk beberapa hari, beliau rasa perubahan yang besar terutama sekali masa solat. “Ja.. lutut mama dah tak sakit!  Alhamdulillah”… So sekarang beliau memang menjadi jurucakap BB Plus Collagen lah bila bab-bab sakit lutut ni 🙂

 

BB Plus_beautifulpleasure7

 

 

Lebih 6 bulan yang lepas, saya menghadiahkan Mak seunit Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi meningkatkan tahap kesihatannya.  Memang saya dah niat nak bagi lebih awal, tetapi memang susah nak pujuk orang tua untuk ambil pemberian anak kan… Anyway, semenjak menggunakan BVSM, mak dah tak guna tilam far infra red yang di beli 5 tahun dahulu lagi.  Katanya BVSM mudah untuk dibawa kemana-mana.  Oleh kerana Mak seorang yang aktif pergi kelas agama, persatuan NGO dan juga menjaga 3 orang cucu lelaki yang sangat aktif, beliau kata BVSM memang banyak membantu beliau untuk aktif setiap hari. Beliau juga baru menceburkan diri menjadi mutawif untuk Umrah.  Dan ketika beliau ke Mekah/Madinah bulan lepas, beliau tidak ketinggalan membawa BVSM bersama.  Tujuan utama ialah untuk memulihkan tenaga semasa beribadat.  Tetapi ketika menjalankan tugas, dan ada para jemaah beliau yang tidak sihat, memang beliau berkongsi BVSM beliau dengan mereka dan Alhamdulillah ia sangat bermanfaat kepada mereka. Umur mak 64 tahun tetapi memang tak nampak macam 64 tahun.  Alhamdulillah kerana saya mempunyai rezeki yang lebih dah dapat hadiahkan yang terbaik untuk Mak saya.

 

20140627_190801_Fotor

 

Selain Mak, Ayah saya juga mengamalkan minum BB Plus Collagen setiap hari.  Ayah seorang yang aktif menulis dan juga sedang menghabiskan PhD nya di UKM.  Jadi beliau memang selalu berjaga lewat hingga tengah malam sampaikan waktu tidur beliau dah jadi tunggang langgang.  Tambah pula beliau adalah seorang perokok tegar dari dulu sampai sekarang.  Berusia 67 tahun, beliau ada bagitahu yang tangan beliau sudah mula menggeletar, mungkin tanda awal arthritis.  Beliau juga mempunyai resdung yang teruk.  Apabila beliau mula minum BB Plus Collagen, malam tu terus boleh tidur nyenyak!  Dan lepas beberapa hari, tangan beliau pun mula rasa pulih.  Resdung pun mula berkurangan.  Anak mana yang tak gembira bila dapat memberi produk kesihatan yang dapat memulihkan kesihatan mak dan ayah nya…

 

wpid-PhotoGrid_1392177443875.jpg

BB Plus Order

 

 

Mak & Ayah kita dah besarkan kita dan belanja beribu ringgit untuk kita semasa kecik.  Apa kata kita berikan hadiah yang terbaik buat mereka: kesihatan yang berpanjangan (in sya Allah) agar mereka dapat meneruskan amalan mereka dalam bulan yang penuh keberkatan ini.

 

 

BB PlUS COLLAGEN

 

BB Plus_beautifulpleasure17

Harga BB Plus Collagen:

Sekotak: RM198 (20 sachet)

Promosi:  Beli 3 kotak dan percuma 1 kotak + pos percuma

SMS/Whatsapp: BB Plus Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

BVSM

What is BVSM_6

 

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Seunit: RM1,488

Promosi:  Beli 3 dapat unit ke-4 dengan harga RM450

Ataupun

Promosi: Beli 1 dengan harga yang sangat rendah

SMS/Whatsapp: BVSM Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

Promosi berjalan sepanjang bulan Ramadhan.

Jangan lambat, nanti habis stock siapa yang rugi? Sms/whatsapp me now!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

#magiccream a.k.a krim #susukmoden

Once again TLC has created a havoc once we have mastered the product knowledge of an already established product, the hot seller, #magiccream a.k.a krim #susukmoden or #susukmodenasli.

 

Actually the cream has been in the market for quite some time now. Just that maybe the greatness of the product has never been brought forward to the masses. So when TLC found something great, we make sure that we share the greatness with everyone!

 

Lo and behold the #magiccream or better known as the krim #susukmoden!

susuk moden asli_zahureendotcom

 

The actual name of the cream is actually Bio Ever Nano Cream.  Why did we nicked it as the #magiccream or #susukmoden?  Definitely because of the instant effect that we can see after using it as early as 9 minutes!

 

What is so great about this Susuk Moden Asli Cream?

 

Well seeing is believing….

 

#susukmoden_daguruncing_zahureendotcom

In just 9 minutes, this aunty had managed to get an instant facelift! Macam tak percaya kan… But I kid you not… Just by using Bio Ever Nano Cream, she had managed to shed a few years off her age.. Don’t you think so? In 9 minutes, terus #daguruncing, #kulittegang, #noeyebag, #glowingface….

Want to see more?

#susukmoden_mukatirus_zahureendotcom

Look at this brother… In 9 minutes, he has a slimmer feature… Look at the cheeks, nose and eyes…. Miracle kan?

That is why we call it the #magiccream!

How about the tummy trimming part?

#susukmoden_kempisperut_zahureendotcom

This is one of TLC sisters who just gave birth to her daughter 3 months ago.  Right after confinement she still have problems shedding off her baby pouch.  Just after 9 minutes of using the cream #susukmoden, she had managed to shed off not 1 cm… not 2 cm… BUT 3 cm!!! She is a happy bunny…. And if you can see, dari takde pinggang lepas 9 minutes terus nampak pinggang…

Want to know more about the magic cream?

Wait for my next update ya….

wpid1670-wpid-signature2.jpg

BVSM Promotion extended until April 2014

*** PROMOTION EXTENDED UNTIL 6 NOVEMBER 2014 ***

 

Have you been searching high and low for a great bargain on Bio Velocity Sleep Mate?

 

Search no more because I can provide you with the best deal for BVSM a.k.a #tilamkuat.

 

Trust me.. it is the best deal in town! Contant me to find out how great the deal is… 🙂

 

=========================================================

ARE YOU SUFFERING FROM CONSTANT HEADACHE, BACKACHE, BED SORE, STROKE, MUSCLE/JOINT PAIN???

 

Fret not as your problems can be solved with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…

✔ There are many benefits of BVSM

✔ The healing process will depend on the type of disease and sickness.

✔ Helps to speed up the healing process for many diseases, including chronic diseases such as:

✿ HEART DISEASE
✿ GOUT
✿ MIGRAINE
✿ DIABETES
✿ STROKE
✿ NUMBNESS
✿ MUSCLE PAIN
✿ PERIOD CRAMPS
✿ INTESTINAL DISEASE
✿ BODY ACHE
✿ INSOMNIA

Read more testimonies here:
http://zahureen.com/what-is-bvsm/

 

BVSM and Chronic Back Pain

wpid-IMG_20140108_113804.jpg

 

 

BVSM and Quality Sleep

wpid-PhotoGrid_1389499298016.jpg

 

 

 

=============================
♥♥ BENEFITS OF BIO VELOCITY SLEEP MATE ♥♥
=============================

 

What are the benefits of sleeping with BVSM?

BVSM helps to balance out our body energy that has been distorted by pollutants, diseases, virus, stress, unhealthy lifestyle and radiation. Once our body rest on BVSM, the bio velocity technology (healthy energy flow) will help to balance out the unbalanced energy that will help with the following:

✔ enhances our body metabolism rate

✔ activates the cells function

✔ promotes blood circulation

✔ enhances body resistance and improves immune system

✔ increases energy level

✔ stabilizes emotion, relieves stress and pressure

✔ reenergizes, repairs and rejuvenates cells

✔ increases vitality

✔ enhances natural healing ability

✔ balances and harmonizes the physical functions

✔ relieves fatigue and pain

✔ stimulates and regulates the autonomic nervous system

✔ promotes heart function

✔ promotes a healthy and quality sleep
================
♥♥ CARE INSTRUCTIONS ♥♥
================

✔ Wash only once a year. If it gets stained, just wash the stained area and dry it under the morning sun.

✔ Only use organic soap to wash the BVSM and hadwash it gently. Dry under the morning sun.

✔ Hang dry under the morning sun every 2-3 months to recharge the BVSM energy.

 

BVSM_recharge

 

=================
♥♥ HOW TO USE ♥♥
=================

✔ Use it as a mattress cover over your current mattress.

Alternatively,

✔ Use it as a duvet (comforter) and insert it in a duvet cover to avoid staining.

✔ It is light and very portable.
============================

Do not let these problems haunt you forever.

BIO VELOCITY SLEEPMATE will help you cure your problem, In Sya Allah…

 

============
♥♥ BVSM PRICE ♥♥
============

RM1288

Special price awaits…

 

===========================
♥♥ WISH TO OWN A BVSM NOW? ♥♥
===========================

If you order today, you would be entitled to a super special discount.

PS : NO SMS/WHATSAPP, NO DISCOUNT

Please Sms/Whatapp —> BVSM<space>NAME to +6012 284 5882

 

Alternatively click on the “Contact Me” button on the top left screen now and type “EXTENDED SUPER DUPER BVSM PROMOTION” with your name and contact details.

 

Trust me, you would not regret it as the price is simply irresistible, plus I will throw in a FREE gift worth RM175 for the first 4 buyers!

 

************************

➘ Limited stocks
➘ Act NOW to achieve greater health soon….

 

 

signature2

 

paypal-banner

 

poslaju-logo-300x178fedEx

Top 10 Health Benefits of a Good Night’s Sleep

Why is sleep so important to us?

 

1. Sleep keeps your heart healthy

Lack of sleep negatively affects cardiovascular health, increasing the risk of restricting blood flow to the brain
2. Sleep may prevent cancer

Late night expose to light is linked to reduced melatonin production, which disrupts estrogen production. Too much estrogen promotes the growth of breast cancer.
3. Sleep reduces stress

Lack of sleep causes disruption of circadian rhythm (natural time clock) leading to poor white blood cell health, which weakens our physical stress response.
4. Sleep reduces inflammation
5. Sleep makes you more alert

Lack of sleep amplifies the brains anticipatory reactions, raising overall anxiety levels
6. Sleep bolsters your memory

Excessive sleepiness impairs memory and the ability to think and process information.
7. Sleep may help you to lose weight

Sleep helps maintain a healthy balance of the hormones that make you feel hungry (ghrelin) or full (leptin). Lack of sleep causes ghrelin levels to increase and leptin to decrease.
8. Naps make you smarter

Longer sleep is associated with higher IQ in children
9. Sleep may reduce your risk for depression

Lack of sleep causes a decrease in neurotransmitters which regulate mood
10. Sleep helps the body make repairs

 

1e25084ae94ad678c95630e1516d929d

 

 

Is your family getting enough sleep?

d00e720a5e74aa3c1d6da7e1e43087b2

 

Based on the above Infography, adults need 7-9 hours of sleep daily while teens need 8-10 hours of sleep daily.  Children needs 10-11 hours of sleep daily.

 

The modern age is constantly busy.  The internet is available 24/7.  So is entertainment.  And with mobile phones and email, we are available for work all the time (I know… I used to curse the inventor of Blackberry).  So we have decided to get these hours from sleep instead.  And we tend to forget how important sleep is for our health.

 

Solution to get quality sleep…. Bio Velocity Sleep Mate…

 

It is designed to help us recharge our daily energy so that our body can regain its health and helps us to lead a quality life.

 

What is BVSM?  Read more about it here

 

How BVSM has helped others?

BVSM and Quality Sleep

BVSM and Chronic Back Pain

Other BVSM Testimonies

 

Get your BVSM now at a SUPER DUPER promotional price… Hit the Contact Me button or email/call/whatsapp me now.  Promo ends 5th February 2014.

 

signature2

 

 

 

paypal-bannerposlaju-logo-300x178fedEx

 

 

 

 

Marine Essence Beauty Bar and Chronic Eczema (Psoriasis)

Marine Essence Beauty Bar is the hot product in town.  It went out of stock nationwide for the past 3 months!  People had been searching high and low for the product as it had solved many skin problems, such as:-

 

  • dark underarms
  • pimples
  • eczema
  • dry skin
  • and many more…

 

IMG-20131227-WA0017

 

 

Read more on Marine Essence Beauty Bar here.

 

Since the soap can be used for babies, it had been a god sent product for many mommies out there with babies that have eczema problems.

 

This is a testimony from my fellow TLC teammate, Dewi, whose son had severe eczema problem and it was cured with Marine Essence Beauty Bar.

 

Marine Essence Beauty Bar_eczema baby1

 

Marine Essence Beauty Bar_eczema baby2

 

 

If that is what Marine Essence Beauty Bar can do to babies… let me just share with you how it had helped a man who had lived with Psoriasis (chronic eczema) for a long time and had gone to seek treatment with skin specialist who had given him 3 types of steroid creams to apply daily. The cream did not helped him. Instead, after a month of using Marine Essence Beauty Bar, his skin seems to be healing.. Seeing is believing…

 

1601032_10151828068712714_1564029455_n

 

 

Thank you Allah for introducing us to this miracle product.  Hence, that is why I am sharing the greatness of the product with my readers.

 

Now with every purchase for 2 boxes of Marine Essence Beauty Bar, I will throw in the Marine Essence Nourishing Shampoo as a FREE gift!

 

Hurry while stock lasts!

 

Marine essence beauty bar_zahureendotcom

 

Agents for Marine Essence Beauty Bar are needed especially in Brunei. Great incentives awaits, including FREE trip to Shanghai…!

 

 

signature2

 

 

 

paypal-bannerposlaju-logo-300x178fedEx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »