Tag Archive for top leaders circle

We Are Recruiting…

Want to START your OWN BUSINESS?
Want to GENERATE 5-6 figures INCOME?
Want to have FREEDOM to CONTROL your own TIME?
Love to TRAVEL round the WORLD for FREE?

Then come and JOIN US!

{ ASK ME HOW }
012 284 5882 / zahureen@gmail.com

 

Premium beautiful_recruitment_zahureendorcom

BUSINESS OPPORTUNITY WITH TLC GEMS GROUP

  • How to make money online with selling health and beauty products online?
  • How to join TLC GEMs: Zahureen Ruhanie’s group?
  • How to make 5 to 6 figures income monthly from blogs, Facebook & Instagram?
  • How to sell Premium Beautiful Corset/Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) using the power of Internet?
  • How to build a successful business and maintain a steady income?

 

If you have been asking the questions as above, then CONGRATULATIONS! You have come to the right place, at the right time.

WHY SHOULD I JOIN TLC GEMs: ZAHUREEN RUHANIE’S GROUP?

 

To be successful in this online business, you need to have strong mentors with proven track records.  Simply ask yourself, if I want a mentor to help me generate 5-6 figures income, is it important that my mentor should be someone who have already done it herself and also have help others achieve the same?

WHO WILL BE YOUR MENTORS IN THIS BUSINESS?

 

MENTOR #1 – CDM HAJJAH SITI ROHANA & CDM HAJI AZLAN DERAMAN

 

personal-money-kak-ana-abg-lan1

 

These dynamic couple is one of the most respectable self-made multi-millionaire bumiputera.  Being able to be featured in the cover of Personal Money magazine alongside top Malaysian multi-millionaires says it all.  They are the backbone of TLC, and they provide us with proven tips and tricks of the business.  They also have an empire of successful millionaire under their wings!

 

Screen Shot 2014-06-03 at 15.23.06

 

Screen Shot 2014-06-03 at 15.23.16

With CDM Azlan Deraman during our FOC Gold Coast Trip in February 2014

With CDM Azlan Deraman during our FOC Gold Coast Trip in February 2014

With CDM Siti Rohana during the RM100k sales award ceremony in November 2013

With CDM Siti Rohana during the RM100k sales award ceremony in November 2013

MENTOR #2 – CDM SALHA ZAIN & CDM AL-FAATH AL-AYUBBI

 

CDM Salha Zain

CDM Salha Zain

 

What I can say about this TOP mentor and also founder of Top Leaders Circle is that to her, impossible is nothing.  She started from being a housewife, with a bank balance of RM14.60 to earning a 6-figure income in 3 years.  Now she is already a millionaire with a superb business portfolio to boot.  I adore her “kamikaze” spirit and wish that many women out there can emulate her and stop depending on “luck”.  With CDM Salha Zain at the helm of TLC, you will definitely get the best guidance and mentoring that will get you to the top, in sya Allah.

 

CDM Salha Zain and TLC was appointed as Malaysia’s Sohonista Icon in February 2013

 

CDM Salha Zain was selected as the Guest Speaker during Diamond Night 2013 award ceremony

CDM Salha Zain was selected as the Guest Speaker during Diamond Night 2013 award ceremony

 

 

1414949_473382306108551_1402905217_o

CDM Al-Faath Al-Ayubbi

 

CDM Al-Faath is CDM Salha Zain’s husband.  Like in a marriage, they both complement each other in the business.  CDM Al-Faath is TLC’s master IT strategist.  He provides comprehensive social media and internet marketing guidance to all TLC members and made us and our brand, our blog, our Facebook page and even our Instagram profile what it is today.  Coming from extensive corporate experience, he uses all his past knowledge to drive TLC where it is today.

 

Social Media Marketing Coaching with CDM Al-Faath

Social Media Marketing Coaching with CDM Al-Faath

 

CDM Al-Faath was selected as the Guest Speaker during the Diamond Night 2014 Award Ceremony

CDM Al-Faath was selected as the Guest Speaker during the Diamond Night 2014 Award Ceremony

 

PhotoGrid_1402945399793

One-on-One personal coaching with CDM Al-Faath and CDM Salha Zain

MENTOR #3 – Yours truly… ZAHUREEN RUHANIE

 

Some of my achievements so far…

 

Closed RM100,000 sales in a month and received the RM100,000 sales achiever award in October 2013.

During the RM100k sales achiever award with DSM Lynn Syukor

During the RM100k sales achiever award with DSM Lynn Syukor

My name was #1

My name was #1

 

Qualified for the Gold Coast FOC Trip in February 2014

TLC Gold Coast Qualifier at Brisbane Airport

TLC Gold Coast Qualifier at Brisbane Airport

 

Received the Diamond Sales Manager award for making RM180,000 sales last Diamond Night 2014 Award Ceremony

Recieving my DSM award last June 2014

Recieving my DSM award last June 2014

With CDM Salha Zain, my leader DDM Nurul Asyikin and also CDM Nur Fadzliah

With CDM Salha Zain, my leader DDM Nurul Asyikin and also CDM Nur Fadzliah

IMG_20140622_124151

Come join me and TLC Platinum and the rest of TLC and change your life forever.  There are more success to be celebrated and more countries to be explored together.  If I can achieve what I had achieve today, surely I can guide you to achieve the same too… I’ll see you at the TOP!

 

1468582_473354742777974_110124626_n

MULAKAN TANPA NANTI

LAKUKAN TANPA HENTI

BUAT SAMPAI JADI

CONFIRM PUAS HATI

 

TLC adalah kami  Kami adalah TLC

TLC adalah kami
Kami adalah TLC

 

 

 

 

 

 

wpid1670-wpid-signature2.jpg

Hadiah Terbaik Buat Ayah & Mak di Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.

 

jom-bertarawih

 

Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg sambung sehingga 20 rakaat.  Sampai ada yang memberitahu solat terawikh ditempat nya dijalankan selama 2 jam bagi menghabiskan 20 rakaat.

 

Bagi kita yang berusia muda remaja, mungkin solat terawikh 20 rakaat selama 2 jam itu tidak membebankan.  Tetapi bagi ayah dan mak kita yang sudah mengjangkau usia emas, mungkin lutut mereka mula ‘ketar’ selepas 4 rakaat.  Untuk menghabiskan 8 rakaat mungkin agak berat untuk mereka, tambah-tambah lagi jika imam tu baca macam “bullet train”. Kesian mereka nak rukuk, sujud mengikut rentak imam yang sangat laju.

 

Mak saya sudah mengamalkan mengambil BB Plus Collagen sudah lebih setahun.  Pada mula nya Mak memang seperti yang saya sebut diatas.  Beliau mengalami sakit lutut yang memang agak menyekat nya untuk solat dengan biasa. Beliau terpaksa mengambil masa sedikit dari bangun tahiyat untuk berdiri semula. Tuhan saje tahu betapa sakitnya lutut beliau ketika itu.  Tetapi selepas minum BB Plus Collagen untuk beberapa hari, beliau rasa perubahan yang besar terutama sekali masa solat. “Ja.. lutut mama dah tak sakit!  Alhamdulillah”… So sekarang beliau memang menjadi jurucakap BB Plus Collagen lah bila bab-bab sakit lutut ni 🙂

 

BB Plus_beautifulpleasure7

 

 

Lebih 6 bulan yang lepas, saya menghadiahkan Mak seunit Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi meningkatkan tahap kesihatannya.  Memang saya dah niat nak bagi lebih awal, tetapi memang susah nak pujuk orang tua untuk ambil pemberian anak kan… Anyway, semenjak menggunakan BVSM, mak dah tak guna tilam far infra red yang di beli 5 tahun dahulu lagi.  Katanya BVSM mudah untuk dibawa kemana-mana.  Oleh kerana Mak seorang yang aktif pergi kelas agama, persatuan NGO dan juga menjaga 3 orang cucu lelaki yang sangat aktif, beliau kata BVSM memang banyak membantu beliau untuk aktif setiap hari. Beliau juga baru menceburkan diri menjadi mutawif untuk Umrah.  Dan ketika beliau ke Mekah/Madinah bulan lepas, beliau tidak ketinggalan membawa BVSM bersama.  Tujuan utama ialah untuk memulihkan tenaga semasa beribadat.  Tetapi ketika menjalankan tugas, dan ada para jemaah beliau yang tidak sihat, memang beliau berkongsi BVSM beliau dengan mereka dan Alhamdulillah ia sangat bermanfaat kepada mereka. Umur mak 64 tahun tetapi memang tak nampak macam 64 tahun.  Alhamdulillah kerana saya mempunyai rezeki yang lebih dah dapat hadiahkan yang terbaik untuk Mak saya.

 

20140627_190801_Fotor

 

Selain Mak, Ayah saya juga mengamalkan minum BB Plus Collagen setiap hari.  Ayah seorang yang aktif menulis dan juga sedang menghabiskan PhD nya di UKM.  Jadi beliau memang selalu berjaga lewat hingga tengah malam sampaikan waktu tidur beliau dah jadi tunggang langgang.  Tambah pula beliau adalah seorang perokok tegar dari dulu sampai sekarang.  Berusia 67 tahun, beliau ada bagitahu yang tangan beliau sudah mula menggeletar, mungkin tanda awal arthritis.  Beliau juga mempunyai resdung yang teruk.  Apabila beliau mula minum BB Plus Collagen, malam tu terus boleh tidur nyenyak!  Dan lepas beberapa hari, tangan beliau pun mula rasa pulih.  Resdung pun mula berkurangan.  Anak mana yang tak gembira bila dapat memberi produk kesihatan yang dapat memulihkan kesihatan mak dan ayah nya…

 

wpid-PhotoGrid_1392177443875.jpg

BB Plus Order

 

 

Mak & Ayah kita dah besarkan kita dan belanja beribu ringgit untuk kita semasa kecik.  Apa kata kita berikan hadiah yang terbaik buat mereka: kesihatan yang berpanjangan (in sya Allah) agar mereka dapat meneruskan amalan mereka dalam bulan yang penuh keberkatan ini.

 

 

BB PlUS COLLAGEN

 

BB Plus_beautifulpleasure17

Harga BB Plus Collagen:

Sekotak: RM198 (20 sachet)

Promosi:  Beli 3 kotak dan percuma 1 kotak + pos percuma

SMS/Whatsapp: BB Plus Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

BVSM

What is BVSM_6

 

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Seunit: RM1,488

Promosi:  Beli 3 dapat unit ke-4 dengan harga RM450

Ataupun

Promosi: Beli 1 dengan harga yang sangat rendah

SMS/Whatsapp: BVSM Promo <space> Nama <space> Lokasi ke 012 284 5882

 

 

Promosi berjalan sepanjang bulan Ramadhan.

Jangan lambat, nanti habis stock siapa yang rugi? Sms/whatsapp me now!

wpid1423-wpid-signature2.jpg

Top Leaders Circle in Gold Coast : Day 1 – The Departure

It has been over a month since the trip, however the memories are still vivid in my mind.

 

My very first FREE trip with the Top Leaders Circle…

 

Happy sangat because this was our first trip since we got kids.  So kira macam 2nd honeymoon la after almost 6 years of marriage.  And it was FREE!

 

TLC in Gold Coast_Day1_zahureendotcom

 

We were scheduled to depart from KLIA to Brisbane via Singapore on the 13th of February 2014 at around 10pm.  After sorting out the logistics for our kids, we finally left for the airport at around 5pm… Yes during the rush hours…

 

Alhamdulillah sempat sampai airport by 6pm at the time scheduled by our Tour Guide to collect the itinerary and travel details.

 

keep calm and gold coast with TLC_zahureendotcom

 

This was the t-shirt that we wore on the 1st day…

 

TLC in Gold Coast_Day1_zahureendotcom_1

 

With fellow TLC members that qualified for the trip. All pumped up for the joyride…

TLC in Gold Coast_day1_zahureendotcom_2

Monopod time…. This is the trip that introduces me to the meaning of “group selfie”…

The trip from KLIA to Changi took about 45 minutes and this time around we were booked on the Silk Air flight that was code sharing with SIA to Brisbane.

Hubby and I didn’t manage to get our dinner at KLIA and was so thankful that the Company had arranged for everyone on the trip to receive a SGD20 Changi Airport voucher that entitles us to redeem it at any store in Changi Airport. Alhamdulillah… I was seriously shocked as never in my 10 years working life that the companies that I had worked for actually gave me vouchers/pocket money for me to spend during airport transits. Mind you I had travelled quite a bit during my time in one of the GLCs and had spent quite a number of hours in Changi Airport… but I had to spend my own pocket money la kan…

TLC in Gold Coast_day1_zahureendotcom_3

Since there were 2 of us, so we had SGD40 to spend. Unfortunately, our connecting flight was due to depart in an hour time.  Hence, there was no time to spare to roam the mall, though I wished I could peaked into the Pandora store or even all the other great stores that they have in Changi Airport Mall.  So we just spent 1 voucher for iced coffee and sandwiches and saved the other for our trip back home…

Our connecting flight to Brisbane was a Singapore Airline plane.  I super love flying with Singapore Airline as their service is top notch.  I remember the time when I flew on Singapore Airline to Japan to visit my sister and they actually served Haagen Daaz ice cream for dessert! And during another trip to Istanbul few years back, I had the privileged to travel on Business Class as it was a company paid trip.  The meal served on board during that trip was fabulous!

It was actually great that the Company had arranged for a night flight as we would be able to start the next day fresh and ready to discover Gold Coast.  I was made to understand that all the trips are arranged as such to maximise the time for the tour. Memang best and untung sangat travel with the Company.  Everything has been arranged for us from the flight, transit, transport, accommodation, food and also programs. We just have to follow the timing, bawak baju and duit for shopping aje… I LIKE!

Wait for my next entry on Day 2 in Gold Coast, Australia…

Till then, enjoy the video…

TLC in Gold Coast from alfaath on Vimeo.

 

TLC in Shanghai_zahureendotcom

Interested to travel for FREE?

Contact me now…

signature2

Top Leaders Circle in Gold Coast, Australia

It has been a superawesome trip…

 

Fully sponsored…

 

All you need to bring was just shopping $$$…

 

I will elaborate more about the trip soon…

 

For now, enjoy the video clip that has been put together by our great sifu, CDM Al-Faath..

 

TLC in Gold Coast from alfaath on Vimeo.

 

 

Our next FOC trip would be to Shanghai in September.. Want to join us? Contant me now to find out how…

 

signature2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries Recent Entries »