Tag Archive for ttdi

Peluang Buat Duit Raya: Pengedar Diperlukan

 

Nak tak kalau I share kan cara macam mana nak buat duit raya dalam RM100-200 SEHARI?

 
 

Don’t worry, ini memang bukan skim cepat kaya sebab memang melibatkan jual-beli produk.

 

I akan share kan Teknik 5D: DUDUK DIAM-DIAM (dengan smartphone) DAPAT DUIT.

 

Nak tau macam mana semua orang dalam gambar dibawah ni tiba-tiba mencanak-canak sales masuk dalam beberapa jam?

 
 

duit raya 2016

 
 

Jom I ajarkan!

BUSINESS TANPA MODAL
TEKNIK SELLING PERCUMA
STRATEGI MAGNET SALES DIAJAR

 

Hanya kena pandai COPY & PASTE sahaja

 

duit raya pengedar diperlukan

 
 

Whatsapp/Telegram segera!

 
 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful Business: FAQ Series #1

 

“Susah ke nak jual Premium Beautiful ni?”

 

 

Kalau susah, memang la protégés Top Leaders Circle tak borong berkotak-kotak PB setiap bulan. Bukan borong lepas tu simpan bawah katil ok.. Tak sempat pun nak simpan, sebab semua nya full-booked by customers! Beli stock and terus pegi fitting customer atau ke poslaju aje sebab customers semua tak sabar2 nak pakai corset yang terhangat di pasaran. Customers pulak bukan local aje tau.. Singapore, Brunei, Philippines, UK, Australia, Nigeria pun ada!

So kalau nak cari side income dengan business #PremiumBeautiful ni teramat lah senang nya.. Ikut aje mentor and mentor akan downloadkan ilmu Premium Beautiful Expert instantly!

 

 

 

Premium Beautiful Business

 

12063454_10153055977677714_3061269943091563577_n

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Bengkung Berpantang Terbaik!

Bagi ibu-ibu yang sudah melahirkan ataupun sedang menunggu saat untuk melahirkan mesti dah start survey-survey set berpantang kan? Or else tengah mencari bengkung untuk berpantang.

Jom saya kongsi kan kehebatan Bengkung Moden Terbaik yang terlajak laris sekarang ni.

Bengkung Berpantang Terbaik

Sekali tengok testimoni ni terus terpegun… Mana tak nya.. Memang setiap ibu yang tengah berpantang memang nak cepat2 kempis kan perut and hilangkan excess pouch kan? Well I berjaya pakai jeans sebelum mengandung lepas 2 minggu berpantang dengan Premium Beautiful.. Baca kisah saya disini. Mommy dalam gambar ni berjaya kempiskan perutnya selepas cukup 44 hari.

Yang paling best nya.. Bila berpantang dengan PB ni, bukan perut saja kempis tau.. Rahim pun kecut cantik secara semulajadi and balik ke kedudukan asalnya. Sampai mak bidan pun boleh beli 1 set sebab impressed sangat dengan result PB ni

So kiranya bila berpantang dengan Premium Beautiful ni, mommies dah dapat a TOTAL SOLUTION untuk semua masalah dalam pantang:

Waist Nipper (Bengkung):

Menolong mengempiskan perut dengan membakar lemak berlebihan.

Mengecutkan rahim secara semula jadi

Membetulkan tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang/pinggang, especially untuk mommies yang ambil epidural ketika bersalin.

Long Girdle (seluar):

Menolong mencuci rahim dan mengeluarkan darah kotor dengan sempurna dan cepat (macam fungsi bertangas)

Mengangkat rahim dan mengembalikannya ke kedudukan yang asal (macam fungsi sengkak perut ketika berurut pantang)

Long Bra:

Membantu melancarkan pengaliran darah/susu

Mengelakkan bengkak susu

Milk booster!

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal...

Pakai Premium Beautiful selepas bersalin untuk dapatkan bentuk badan asal…

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!  #PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

Lepas 3 hari, sarung Premium Beautiful terus rasa perut kemas aje.. Lepas 20 hari dah dapat pre-pregnancy shape.. Wohooo! Of course semua ibu baru bersalin tergila-gila nak pakai Premium Beautiful!!!
#PremiumBeautiful memang set bersalin terbaik.. Selain dapatkan shape badan semula, ia juga menolong mencuci dan mengecutkan rahim dan meletakkan balik rahim ke kedudukan yang betul.. Sampai mak bidan I pun cakap Premium Beautiful ni bagus tau..

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she's a mother of 2 little boys tau!

This gorgeous Mummy decided to choose #PremiumBeautiful as her #setBerpantang. Ya Allah, memang berbaloi-baloi kut investing in Premium Beautiful when she can get a killer figure like this after confinement.. Mind you, she’s a mother of 2 little boys tau!

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje......

12 minggu aje terus dapat bentuk badan asal! And dia just pakai consistent 8 jam sehari saje……

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje...

Mother of 3 tapi nampak macam anak dara. Memang rahsianya Premium Beautiful 8 jam sehari aje…

Ya Allah memang terbaik sangat kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni. And lagi best bila kita still dapat pakai Premium Beautiful bila lepas pantang sampai bertahun-tahun lamanya. Sebab Premium Beautiful ni memang tahan lama and ada LIFETIME WARRANTY! So tak perlu risau lah kalau ada terkoyak or terpatah tulang ke… Semuanya boleh direpair for FREE aje…

wpid-photogrid_1417663969320.jpg

Kepada yang berminat nak cuba Bengkung Berpantang Terbaik ni, cepat-cepat contact saya untuk free fitting and consultation ok. Sekarang ni memang ada SPECIAL PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL. Dah la dapat discount yang super special, you maybe berpeluang dapat FREE GIFT bernilai sehingga RM1,750 dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset ni… Siapa cepat, dia dapat ok.

Premium Beautiful Elegance

 

 

 

wpid-wpid-signature2.jpg

Premium Beautiful: Confession of a Breast Cancer Survivor

Sharing a confession from a dear TLC Sister, Kak Soraya Nashir, who is a breast cancer survivor who had find comfort wearing the Premium Beautiful corset.

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Breast Cancer and Premium Beautiful

 

Sharing 2 pics as I receive more news of a beloved relative and a friend facing breast cancer. Isn’t it an insidious disease and just rears it’s ugly head from nowhere!

 

 

But every cloud has a silver lining, as they say. Alhamdulillah 5 years on, I am thriving and super blessed to have seen my eldest two graduate and start wonderful careers and the younger two off school into uni. Some of the things I have done to get better include putting on this amazing Far-Infra-Red (FIR)lined corset for at least 8 hours a day.

No I am not saying it’s THE cure, but honest to god, it has helped my healing.

 

 

Why?

 

 

1. After 8 rounds of toxic chemo, 35 debilitating radiotherapy sessions, my breast area skin was dry, sore and almost a burnt hue. After putting on the PB corset for 6 months the radiologist at my follow up mammogram commented how clean and soft my scar tissue and skin had healed. No doubt in part due to the FIR concentrated area on the PB brassiere cup. FYI after rads, we are discouraged from applying lotions to these raw areas.

 

 

2

. As cancer cells love cold bodies, wearing the FIR corset helps to regulate my body temperature and keeps me warm. We can’t fathom living without our aircon offices, bedrooms and cars, but cold environments serve more harm than good. So wearing the PB corset is an antidote as the FIR regulates my body temp and keeps me warm. Yes, zap those cells!

 

 

3. Cancer cells also thrive in oxygen-free environments. So I even put on the corset when I run or exercise. Besides the support it provides; double whammy as the FIR promotes blood circulation and enhances oxygen levels. Cancer cells hate this

 

 

Of course my healing has been enhanced by many other methods. Will share more. But have faith, do everything in your power to create a healthy, meaningful, stress-free lifestyle. Not impossible, just do it InsyaAllah.

 

Other great tips that Kak Soraya shared that can be applied to our daily lives:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes – prayers, faith and positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body – check all warts and bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

 

Kak Soraya is living to her fullest now, travelling to visit her kids from one country to another and also jetsetting with the Top Leaders Circle on our free trips around the world.

1656293_834935323198835_129337036_n

 

Kak Soraya and I, enjoying the thrilling ride on the Jet Boat in Gold Coast

 

TLC in Gold Coast

 

Kak Soraya and the rest of TLC in Movie World, Gold Coast

 

TLC in Shanghai

 

Jumping for joy in the old city of Shanghai

 

TLC in Shanghai

 

Kung fu fighting in front of the scenic Shanghai City

 

We can’t guarantee that Premium Beautiful can cure cancer.  However, what we can share is that it had helped cancer survivors heal and ease their days and enhanced their lives.

 

Premium Beautiful Classic and Elegance

 

Premium Beautiful: 70% Health, 30% Beauty, 100% Confidence.

 

 

Contact me for free consultation and fitting and also for great discounts and free gifts!

 

 

wpid1592-wpid-signature2.jpg

 

Premium Beautiful Elegance Merdeka Promotion

image

Premium Beautiful Elegance is the newly improved version of the favourite Premium Beautiful Classic that has been in the market for the past 23 years. Like latest version of car models, Premium Beautiful Elegance has been designed with ehanced features to make sure extra comfort is given the top priority.

Most of my customers that has slipped into a pair of Premium Beautiful Elegance will say

“best nya!”

“lembut nya kain dia!” (the material is so soft)

“sejuknya kain dia” (the material is so cooling) “rasa macam tak nak bukak” (I don’t wish to take it off)

And the result….

 

image

Testimony from my customer who had worn Premium Beautiful Elegance for a day.. “Nice..  I don’t feel the jiggly fats wiggling anymore! Everything is nice and firm”

 

image

Instant shaping result after slipping into a pair of Premium Beautiful Elegance.

 

image

For the slim ladies, Premium Beautiful Elegance will enhance your figures and help to accentuate your assets. Your husbands will definitely love the result!

 

image

Been doing crunches to no avail? Slip into a pair of Premium Beautiful Elegance and see the difference in minutes! Wear it consistently for 8 hours a day and you will see it stays naturally even without the corset.

 

image

The Premium Beautiful Elegance is so comfortable that it has won the Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 for the best bra for lifting &  sculpting!

 

image

PROMOTION!  PROMOTION!  PROMOTION!

 

image

In conjunction with Merdeka and National Day, I am giving out irresistible discounts for every purchase of Premium Beautiful Elegance from me.  I will also throw in a free gift (worth RM198) with every cash/credit purchase.

image

Get free consultation and fitting. Contact me now!

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries